Γαύρος λεμονάτος!

10 Ιουνίου 2016

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 κιλό γαύρο
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • χυμός από 1 λεμόνι
  • 1 κ.σ. ρίγανη
  • 1/2 φλ. ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι

 

Πώς το κάνουμε:

  1. Πλένουμε το γαύρο και αφαιρούμε το κεφάλι και το κόκαλο (αν θέλουμε).
  2. Τον απλώνουμε σε ένα ταψί και ρίχνουμε όλα τα υλικά, απλώνοντάς τα ομοιόμορφα.
  3. Τοποθετούμε το ταψί μας στον φούρνο που έχουμε ήδη προθερμάνει και αφήνουμε τον γαύρο να ψηθεί για λίγο.
 

https://www.sintagespareas.gr

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πέθανε ο Πέτρος Φυσσούν (βίντεο)
Τα νέα της ημέρας
16:26 Πέθανε ο Πέτρος Φυσσούν (βίντεο)