Τα ζώδια και ο έρωτας για την εβδομάδα 13 έως και 19 Ιουνίου

13 Ιουνίου 2016

Βρισκόμαστε στην καρδιά του πρώτου μήνα του καλοκαιριού, μία εβδομάδα πριν την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου – Ημέρα Θερινού Ηλιοστασίου- που και επίσημα ξεκινά η καλοκαιρινή περίοδος ... Την εβδομάδα 13-19 Ιουνίου 2016, ο έρωτας γίνεται μία υπόθεση πιοαρμονική, αφού μας δίνεται απλόχερα η ευκαιρία να επικοινωνήσουμε εποικοδομητικά, ναεκφραστούμε πιο εύστοχα και αυθόρμητα, αλλά και να «αγκαλιάσουμε» τις σχέσεις μας με αγάπη, ζεστασιά και συντροφικότητα!  Τις ημέρες που ακολουθούν, πιο τυχεροί θα σταθούν στα ερωτικά τους  κυρίως  οι ακόλουθοι εκπρόσωποι του ζωδιακού. Αν δεν γνωρίζεις το Δεκαήμερο του ζωδίου σου δες στην λίστα ΔΕΚΑΗΜΕΡΑ ΖΩΔΙΩΝ :


  • Δίδυμοι, Τοξότες, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου
  • Ζώδια Φωτιάς (Κριός,Λέων, Τοξότης) 3ου δεκαημέρου
  • Ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 3ου δεκαημέρου
  • Ζώδια Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) των 2 πρώτων ημερών
  • Ζώδια Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) των 2 πρώτων ημερών


Ο Ερμής στους Διδύμους: Τα λόγια αποκτούν νόημα

Ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιο του Ταύρου και στις 13 Ιουνίου κάνει την είσοδό του στο ζώδιο κυριαρχίας του, στους Διδύμους.  Στον τομέα των σχέσεων , τον τελευταίο καιρό μπορεί να άκουγες αυτά που θέλεις εσύ, εκφράζοντας με πείσμα τις δικές σου απόψεις, χωρίς να έχεις την ευελιξία να προσαρμοστείς ή να μπεις στην θέση του ανθρώπου που έχεις απέναντί σου .... Με τον Ερμή στους Διδύμους,  βρίσκεις ξανά την διάθεση να επικοινωνήσεις, να μοιραστείς ιδέες, να ταξιδέψεις, να κάνεις σχέδια, να πάρεις αποφάσεις η σκέψη σου γίνεται πιο ξεκάθαρη  και νιώθεις πιο κεφάτα και αισιόδοξα συζητώντας....  Στον τομέα του έρωτα,  αυτή την εβδομάδα θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις, επικοινωνίες, συναντήσεις ή και φλερτ, αν είσαι ζώδιο του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος) ή ζώδιο της Φωτιάς (Κριός, Λέων , Τοξότης) και έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου!
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό:  Δραπετεύοντας από τα προβλήματα!

Οι εκπλήξεις στον τομέα των σχέσεων δεν θα λείψουν και αυτή την εβδομάδα, αφού θα υπάρξουν εκπρόσωποι του ζωδιακού που θα μπορέσουν να ανανεώσουν το κλίμα σε μία ήδη υπάρχουσα σχέση τους, ενώ θα υπάρξουν και οι τυχεροί που θα μπορούν να έχουν μία νέα, τυχερή γνωριμία, που θα τους χαρίσει την δύναμη της αισιοδοξίας αλλά και την καλοκαιρινή διάθεση ... Στις 14 Ιουνίου  ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων βρίσκεται σε θετική όψη εξαγώνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού και τα καλύτερα γίνονται και αυτή τη φορά τα ξαφνικά ... Ευχάριστες προτάσεις και διεξόδους  και απολαύσεις στις σχέσεις τους  θα έχουν όσοι έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο των Διδύμων, του Τοξότη, του Κριού και του Ζυγού! Νέες γνωριμίες που μπορεί να έχουν ξαφνική και πολύ γρήγορη ερωτική  εξέλιξη θα γευτούν οι Λέοντες και οι Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου!  Όλοι εσείς οι παραπάνω εκπροσώπου του ζωδιακού, αρχίζετε τώρα να παίρνετε μία πρώτη γεύση από την θετική επιρροή που θα δεχθείτε και μέσα στο καλοκαίρι  στον τομέα των σχέσεων όπου βέβαια θα νιώσετε κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου ότι ο έρωτας είναι ένα απρόβλεπτο παιχνίδι και αυτό είναι και το ενδιαφέρον του!

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο:  Αγάπη Μόνο

Η Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα εγκαταλείπει το ζώδιο των Διδύμων βάζοντας τέλος στα παιχνίδια, στα διλήμματα αλλά και στις αισθηματικές επιπολαιότητες που προκάλεσαν χάος σε κάποιους εκπροσώπους του ζωδιακού! Στις 17 Ιουνίου κάνει την είσοδό της στο ζώδιο τουΚαρκίνου και ο έρωτας από αποκτά συναίσθημα, βάθος και ουσία!  Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου,  ο στόχος είναι η ζεστασιά, η συντροφικότητα, η οικειότητα ... η αγάπη! Οισχέσεις γίνονται πιο ρομαντικές, τα συναισθήματα εκφράζονται έκδηλα  αλλά πολλές φορές και με υπερβολή,υπερπροστατευτικότητα  ή ακόμα και με ευαισθησία! Παλιές σχέσεις αναζωπυρώνεται, ενώ υπάρχουν και αναπολήσεις αισθηματικών στιγμών του παρελθόντος .. Η πορεία της Αφροδίτης απ ό το ζώδιο του Καρκίνου θα ευνοήσει τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) και τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους Αιγόκερους) . Αυτή την εβδομάδα μία πρώτη γεύση της εύνοιας θα δεχθούν οι παραπάνω εκπρόσωποι που έχουν γεννηθεί στις 2 πρώτες μέρες του ζωδίου τους!Το τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα: Βρες την δύναμη να αποδεχτείς την αλήθεια!

“Το να πέσεις δεν είναι φοβερό, το να μη θέλεις να σηκωθείς είναι ολέθριο – PauloCoelho

Ο  Ιούνιος, όπως ήδη έχουμε αναφέρει στα άρθρα μας και στις αστρολογικές μας εκπομπές, μέσα από το Oroskopos να είναι ένα μήνας δοκιμασίας, ιδιαίτερα για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού των αρχών του 2ου δεκαημέρου (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες). Οι μέρες που έρχονται όμως,  μας δίνουν το δίδαγμα – στον τομέα των σχέσεων - , ότι  όλοι μας, ανεξαιρέτως ζωδίου πρέπει να βρούμε την αλήθεια που κρύβεται μέσα μας, να κατανοήσουμε τον εαυτό μας και τις ανάγκες του, ώστε στη συνέχεια να μπορέσουμε να μπούμε και στην θέση των ανθρώπων γύρω μας.  Αν λοιπόν αν ανήκεις στην ομάδα των παραπάνω ζωδίων ή έχεις προσωπικούς πλανήτες στην 12η μοίρα των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού  , θα πρέπει αυτή την εβδομάδα με τον κορύφωση του τετραγώνου Κρόνου – Ποσειδώνα (στις 18/6), να βρεις την δύναμη να κλείσεις οριστικά κεφάλαια που σου προκαλούν σύγχυση, αδιέξοδο, δίλημμα μπέρδεμα ... Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου, χωρίς να χάνεις την πίστη και την ελπίδα σου,  αναζητώντας διέξοδο από κάθε μπερδεμένη κατάσταση που σε φέρνει στη στασιμότητα.... Συνειδητοποίησε ότι υπάρχουν στιγμές που πρέπει να ξυπνάμε από τον λήθαργο και να μπαίνουμε ξανά στην δράση, κάνοντας τη ζωή μας πιο όμορφη ! Ακόμα και αν κάποια σχέδια μπλοκάρονται ή κάποιες ελπίδες αποδεικνύονται φρούδες, σημασία έχει να κάνεις το αμέσως επόμενο βήμα .... το βήμα της αλλαγής!  

 

Πηγή: www.oroskopos.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...