Πώς μας επηρεάζουν οι αστρολογικές όψεις του Ιουνίου 2016

13 Ιουνίου 2016

Η αστρολογία τον Ιούνιο του 2016

Τώρα είναι ο κατάλληλος καιρός για να δρομολογήσετε σχέδια στον επαγγελματικό τομέα και από την άλλη, με τη βοήθεια και του Ερμή, που θα κινείται στο ίδιο ζώδιο από τις 13 και μετά θα καταφέρετε να διεκδικήσετε δυναμικότερα τα συμφέροντα σας και, γιατί όχι, καλύτερες οικονομικές απολαβές. Μην αφήσετε τις ανασφάλειες να σας κυριεύουν, εξαιτίας των γενικότερα αρνητικών δεδομένων και προσπαθήστε να αποδείξετε έμπρακτα την αξία σας, με πολλά έργα και όχι λόγια!

Στα ερωτικά, ο Άρης θα κινείται στον Σκορπιό για όλο το μήνα και θα προσδώσει έντονο αισθησιασμό στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα βγάλει τον κρυμμένο σας ερωτισμό στην επιφάνεια και θα ανατρέψει όλα όσα πιστεύατε μέχρι τώρα – ιδιαίτερα οι ελεύθεροι εκπρόσωποι των ζωδίων. Κυνηγήστε το όνειρο σας, όσο παράτολμο και προκλητικό κι αν σας φαίνεται!!!

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα θα έχετε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και ευαισθησίες που θα θολώσουν κάπως το τοπίο στις ερωτικές σας σχέσεις. 

Στις 20 του μήνα που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στον Τοξότη οφείλετε να είστε φειδωλοί και μετρημένοι σε λόγια και υποσχέσεις, ιδιαίτερα σε σχέσεις που ξέρετε ότι παίζουν κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σας.

Στις 30 του μήνα, με τον Άρη να επιστρέφει σε ορθή πορεία, στον επαγγελματικό τομέα η αισιοδοξία σας δίνει φτερά στα όνειρα σας και πνοή σε μεγαλεπήβολους στόχους. Προσοχή μόνο χρειάζεται σε οικονομικό επίπεδο, γιατί με τον Ερμή να εισέρχεται στον Καρκίνο υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να ξεφύγετε τελειωτικά και ανεπανόρθωτα από τον προϋπολογισμό σας. Προσέχετε για να… έχετε και τους υπόλοιπους μήνες!

 

Αστρολογικές όψεις Ιουνίου 2016

13/6 – Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Διδύμων: Η νέα θέση του Ερμή θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε πολλά προβλήματα σας ενώ παράλληλα θα απογειώσει την δημιουργικότητα σας και θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες ώστε να βελτιώσετε την ζωή σας.

14/6 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (1 ημέρα): Απαισιόδοξο κλίμα θα κυριαρχήσει και θα σας παρασύρει σε έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις.

15/6 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη (1 ημέρα): Εύνοια θα υπάρχει σήμερα στον ερωτικό τομέα και θα νιώσετε τα βέλη του έρωτα να σας χτυπούν κεραυνοβόλα.

16/6 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (1 ημέρα): Θα έχετε υποστήριξη από τους συνεργάτες σας και θα νιώσετε πλήρεις!

17/6 – Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Καρκίνου: Νέα φλερτ ή ερωτικές ιστορίες με έντονη χροιά συναισθήματος.

18/6 – Ο Κρόνος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Απρόβλεπτα γεγονότα στην αισθηματική σας ζωή θα σας βάλουν σε μπελάδες.

19/6 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Δία (1 ημέρα): Εξαπατήσεις και ψευδαισθήσεις θα σας προκαλέσουν σε λάθος δρόμους.

20/6 – Πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη: Μέρα που μπορεί να σας κάνει ευερέθιστους και πρέπει να κοντρολάρετε τον εαυτό σας.

21/6 – Ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Καρκίνου: Σταθεροποιήστε κάποιες καταστάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο και κάνετε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα για να βάλετε πλώρη στα σχέδια σας.

23/6 – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία (+/- 2 ημέρες): Μεγάλη προσοχή στον τομέα των οικονομικών. Μείνετε μακριά από επενδύσεις και σπατάλες, γιατί ο κίνδυνος απώλειας είναι πολύ μεγάλος.

25/6 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη (1 ημέρα): Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες έρχονται να σας διευκολύνουν αισθητά στην καριέρα σας.

26/6 – Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (+/- 7 ημέρες): Βάλτε τώρα τις βάσεις για μακροπρόθεσμα σχέδια που αφορούν την επαγγελματική σας ανέλιξη. Οι μέρες είναι ιδανικές!

27/6 – Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (+/- 2 ημέρες): Περίοδος που μπορείτε να φέρετε στο προσκήνιο παρελθοντικά σχέδια και να τους δώσετε πνοή ζωής.

28/6 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο (1 ημέρα): Η μέρα σας προτρέπει να ασχοληθείτε πιο διεξοδικά με τα των οικονομικών σας και να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

30/6 – Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Καρκίνου: Οι κινήσεις σας από εδώ και πέρα θα πρέπει να είναι απόλυτα ορθολογιστικές και μετρημένες διαφορετικά μπορεί να μπλεχτείτε σε ατέρμονες καταστάσεις που θα σας δυσκολέψουν πολύ.

30/6 – Ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Σκορπιού: Θα υπάρχει έντονη υποστήριξη από συναδέλφους και ευνοούνται οι ομαδικές εργασίες.

 

Πηγή: www.myastro.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στο Ιράν
Τα νέα της ημέρας
Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στο Ιράν