10+1 τέλεια πράγματα που αποχωρίζεσαι όταν τελικά μεγαλώσεις

13 Ιουνίου 2016

Είναι τόσα τα θετικά του να είσαι ενήλικας: μπορείς να αποφασίσεις πόσο αργά θα κοιμηθείς, να τρως ό,τι θες και όποτε το θες και να κάνεις εσύ κουμάντο στη ζωή σου. Η... θλιβερή έρχεται όταν πρέπει να πληρώσεις τους λογαριασμούς και γενικά να αναλάβεις ευθύνες, Γι' αυτό και υπάρχουν φορές που κάθε ενήλικας θα ήθελε πολύ να έχει κάποιο από τα παρακάτω πράγματα που μπορείς να κάνεις όταν είσαι παιδί. Όσο μπορείς, απόλαυσέ τα στο έπακρο! 

1. Το γεγονός ότι το δέρμα σου επουλώνεται στο λεπτό 

Λένε πως η ηλικία σου αντιπροσωπεύει τις πόσες μέρες θα κάνει να σου περάσει ένα τραύμα. Ε από τη στιγμή που η παιδική και εφηβική ηλικία παρέρχεται, τα σημάδια θα μείνουν εκεί. 

2. Δεν ανησυχείς για τον ήλιο και τις ρυτίδες.

Πάντα βέβαια θα πρέπει να προσέχεις τον ήλιο, όμως μόνο όταν μεγαλώσεις αρκετά καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό ήταν να προσέξεις. 

3. Tρως το φαγητό που δεν έχεις πληρώσει. 

Πάλι καλά που η μαμά μου φρόντισε να πάρει τα αγαπημένα μου φαγητά. Τι ωραία που είναι όταν οι άλλοι φροντίζουν για το φαγητό σου! 

4. Ο γρήγορος μεταβολισμός 

Κυριολεκτικά τρως τα πάντα και σπάνια παίρνεις γραμμάριο. Είναι κάτι όμως που θα πρέπει να το χαρείς όσο κρατήσει! 

5. Έχεις τόση πολλή ενέργεια που μπορείς να τρέξεις γύρω από ολόκληρο γήπεδο! 

6. Φοράς ρούχα για τα οποία δεν πλήρωσες. 

Το να πληρώνει κάποιος άλλος για τα ρούχα σου, όπως και να είναι αυτά, είναι απλά τέλειο! 

7. Δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με τα χρήματά σου. 

Εντάξει, μπορείς να διαχειριστείς το χαρτζιλίκι σου όμως τι συμβαίνει όταν πρέπει να καλύψεις τις ανάγκες του σπιτιού σου αλλά και της τροφής σου; 

8. Το ότι πας στο σχολείο 

Άκου τώρα να δεις: Η μόνη σου υποχρέωση είναι να πηγαίνεις και να "δουλεύεις" σχεδόν 6 ώρες κάθε μέρα. Τώρα μπορεί απεγνωσμένα να θέλεις να φύγεις, όμως δε θα έχεις άλλη ευκαιρία να "ξαναδουλέψεις" τόσο λίγο! 

9. Το ότι τη γλιτώνεις από διάφορες καταστάσεις λόγω... ηλικίας. 

Κοινώς, μπορείς να κάνεις ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι, να δεχτείς ναι μεν το κράξιμο αν είναι κάτι σχετικά σοβαρό αλλά και πάλι στο τέλος ένα είναι το αποτέλεσμα: who cares; Είσαι απλά παιδί. 

10. Σε βγάζουν από τη δύσκολη θέση οι γονείς σου

Το να σε υπερασπίζονται οι γονείς σου σε διάφορες καταστάσεις, όπως καυγάδες μπορεί να είναι ντροπιαστικό πολλές φορές όμως έχεις και την ασφάλεια ότι κάποιος θα μιλήσει αντί για εσένα. 

11. Τα δώρα του Άγιου Βασίλη 

Θυμάσαι τότε που ακόμα είχες τη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα σου και περίμενες πώς και πώς για το δώρο; Και όταν μεγαλώσεις θα παίρνεις δώρα, όμως δε θα είναι και τόσο πλουσιοπάροχα ούτε συνοδεύονται με την ανυπομονησία. 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ