Γιατί δε βγαίνει το διαζύγιο του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Γκάρνερ

14 Ιουνίου 2016

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Γκάρνερ ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν, μετά από δέκα χρόνια γάμου και τρία παιδιά, όμως διαζύγιο ακόμα δεν έχουν πάρει και, για την ακρίβεια, δεν έχουν καν κινήσει τις σχετικές διαδικασίες.

Η ανακοίνωση του διαζυγίου, τον Ιούλιο του 2015, έπεσε σαν «βόμβα» στη showbiz, καθώς οι δύο ηθοποιοί ήταν ένα από τα πλέον αγαπημένα ζευγάρια. Όσο οι μήνες περνούσαν, το φως της δημοσιότητας είδαν «γαργαλιστικές» φήμες, μεταξύ των οποίων το σκάνδαλο απιστίας του Μπεν με τη νεαρή νταντά των παιδιών τους.

FFN_PABLOFF_GARNER_AFFLECK_1_11142015_51908599_edited-1 (800x707).jpg

Όλους αυτούς τους μήνες οι δύο ηθοποιοί δεν έχουν σταματήσει τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις, με την επίσημη «δικαιολογία» να αναφέρει πως δεν θέλουν να βλάψουν τον ψυχισμό των παιδιών τους, της 9χρονης Βάιολετ, της 6χρονης Σεραφίνα και του 3χρονου Σάμουελ.

Δημοσίευμα του «RadarOnline», πάντως, δίνει μία άλλη διάσταση στο γιατί το διαζύγιο δεν έχει ακόμα εκδοθεί: στο ότι ο Μπεν δεν θέλει να χάσει τα λεφτά του!

Κατά το δημοσίευμα, η 44χρονη σταρ έχει εγείρει μεγάλες οικονομικές αξιώσεις και ο μόνος τρόπος για να μη θιγεί η περιουσία του 43χρονου πάλαι ποτέ αγαπημένου της, η οποία εκτιμάται σε περίπου 66,5 εκατομμύρια ευρώ, είναι… το να μένουν μαζί!

Πηγή: star.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ