Βουτσάς: Εχουμε κρατήσει σπέρμα στο ψυγείο για δεύτερο παιδί

14 Ιουνίου 2016

Ο Κώστας Βουτσάς σε ένα μήνα περίπου θα κρατά στα χέρια του τον μοναχογιό του, αλλά ήδη κάνει σχέδια για... τον επόμενο διάδοχο! 

Μιλώντας στο περιοδικό Secret των Παραπολιτικών ο Κώστας Βουτσάς δεν έκρυψε την αγωνία που έχει για τον ερχομό του γιου του, ενώ αποκάλυψε ότι θα βρίσκεται στην αίθουσα του τοκετού, στις 20 Ιουλίου, όταν η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού θα φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί του. 

«Έχω τρεις κόρες και τον Άνθιμο Ανανιάδη που τον μεγάλωσα από 4 ετών. Αλλά τώρα θα έχω έναν δικό μου γιο, που θα λέγεται Φοίβος Βούτσας, και τον περιμένω πώς και πώς», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Σε όλα τα παιδιά μου ήμουν μέσα στην αίθουσα τοκετού. Θα είμαι εκεί για να το δω να βγαίνει και να το κρατήσω αμέσως στην αγκαλιά μου. Θέλω να ζήσω όλη τη γέννα. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να βλέπεις ένα παιδί να βγαίνει από την κοιλιά της μάνας του. Το λέω και ανατριχιάζω».

Τέλος όσον αφορά την επιθυμία του για την απόκτηση κι άλλου παιδιού, εξομολογείται: «Ναι, είναι στα σχέδιά μας. Θα δούμε. Έχουμε κρατήσει σπέρμα στο ψυγείο για το ενδεχόμενο να κάνουμε και δεύτερο παιδί με εξωσωματική. Αυτό το παιδί το ήθελα πολύ, δεν το έκανα τυχαία. Είναι άλλη μια ψυχούλα, που θα τη λατρεύουμε».ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ