Πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σου η παραμονή του Ερμή στους Διδύμου ως τις 30/06

14 Ιουνίου 2016

Ήρθε η ώρα να βγεις από το καβούκι σου, να δικτυωθείς, να αφεθείς σε ατελείωτες συζητήσεις να αξιοποιήσεις νέες ιδέες που θα σε βοηθήσουν να βρεις την άκρη του νήματος! Πάνω από όλα, οι μέρες που ανοίγονται μπροστά σου,  σου δίνουν την ευκαιρία να βρεις και πάλι το παιδί που κρύβεται μέσα σου, να αποκτήσεις και πάλι τον ενθουσιασμό για κάθε τι καινούργιο που ακούς και γνωρίζεις! Βρίσκεις το χιούμορ σου, εκφράζεσαι με αυθορμητισμό και το πιο σημαντικό είναι ότι έχεις την ευκαιρία μέσα από τον διάλογο, να αναζωπυρώσεις τις σχέσεις σου και να κάνεις τις επικοινωνίες σου πιο ουσιαστικές!


Ως τις 30 Ιουνίου ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο κυριαρχίας του, τους Διδύμους! Έτσι λοιπόν τις ημέρες αυτές του Ιουνίου η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ βελτιώνεται και εξυπηρετεί τα προσωπικά μας σχέδια, η ΣΚΕΨΗ γίνεται πολύπλευρη, συνάμα όμως και ξεκάθαρη, η ΕΚΦΡΑΣΗ γίνεται αυθόρμητη, ενώ μπορείς με περισσότερη ευκολία να δεις ότι το νόμισμα έχει δύο όψεις, οιΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ και τα ΤΑΞΙΔΙΑ αρχίζουν τώρα να μπαίνουν στο στάδιο οργάνωσης ενώ παράλληλα προσφέρουν αισιοδοξία και χαρά, όσο για τι ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ; Μπορούν να ξεμπλοκάρουν και να σταθούν ωφέλιμες!  Ο Ερμής από τους Διδύμους θα ευεργετήσει τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) καθώς και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).  


☁ SOSΣτις 20 Ιουνίου – την ημέρα που πραγματοποιείται και η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη – ο Ερμής θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Αν είσαι ζώδιο του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδύμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς) και έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο, συγκεκριμένα κοντά 11-13η μοίρα, να αναμένεις προσωρινά επικοινωνιακά μπερδέματα, αποκαλύψεις μυστικών, αποφάσεις που θα σου προκαλέσουν σύγχυση ... Σε  κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να αποφύγεις την επιπολαιότητα και να συμβιβαστείς με το γεγονός ότι κάποιες στιγμές πρέπει να αλλάξουμε τρόπο σκέψης και θεώρησης των πραγμάτων.

 

 Στις 27 Ιουνίου, το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, θα αιφνιδιάσει με όμορφο τρόπο τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου τους! Ευχάριστες εκπλήξεις, όμορφες προτάσεις, χαρούμενες ειδήσεις, εκδρομές που θα προσφέρουν διασκέδαση, συμφωνίες που θα ανοίξουν μία νέα πόρτα εξέλιξης αλλά και προτάσεις, θα σκορπίσουν χαρά και χαμόγελα!

 

 Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε αναλυτικά πώς θα σε επηρεάσει το πέρασμα του Ερμή από το ζώδιο  ….

 

ΚΡΙΟΣ: Βγες, διασκέδασε, ταξίδεψε,  συνάντησε φίλους αλλά  κάνε και νέες γνωριμίες, αλλά επωφελήσου και από σημαντικές συμφωνίες … Ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων , σου χαρίζει εξωστρέφεια και σε κάνει πιο κοινωνικό από ποτέ! Αρκετές ειδήσεις θα σου χαρίσουν ικανοποίηση, ενώ θα υπάρξει κινητικότητα στις επικοινωνίες, στις προτάσεις αλλά και στις μετακινήσεις σου! Είναι μία καλή ευκαιρία για να αλλάξεις μεταφορικό μέσο / κινητό / υπολογιστή , ή ακόμα και για να κλείσεις μία πολύ καλή επαγγελματική συμφωνία ….


ΤΑΥΡΟΣ: Με τον Ερμή από τους Διδύμους, βρίσκεις την «χρυσή τομή» προκειμένου να επαναφέρεις στη ζωή σου την ασφάλεια, την σταθερότητα και την σιγουριά …  Αξιοποίησε τις ιδέες αλλά και τις προτάσεις που θα έχεις αυτό το διάστημα, οι οποίες μπορούν να σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τα οικονομικά αλλά και τις σχέσεις σου! Σκέψου πιο ανοιχτά, εφάρμοσε νέες τακτικές και «ΝΑΙ» μπορείς να βγεις κερδισμένος αυτή την περίοδο, οργανώνοντας και εκπληρώνοντας κάποια σημαντικά προσωπικά σου σχέδια!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, ο Ερμής, θα βρίσκεται μέχρι τις 13-30 Ιουνίου  στο δικό σου ζώδιο και εσύ θα μπορείς να δεις πλέον κάποιες καταστάσεις πιο ξεκάθαρα! Συζήτησε, επικοινώνησε, άφησε την εξωστρέφειά σου να σε βοηθήσει στα πλάνα σου, κάνε νέες γνωριμίες, νέες συμφωνίες, ταξίδεψε και επωφελήσου από τον κύκλο γνωριμιών σου! Αυτή την περίοδο βρίσκεσαι στο προσκήνιο και ευνοείσαι πολύ σε κάθε ζήτημα που σχετίζεται με την επικοινωνία … Αν είσαι Δίδυμος του 2ου δεκαημέρου, θα χρειαστεί κοντά στις 20 του μήνα, να δεις κάποιες καταστάσεις με διαφορετικό τρόπο ... Απέφυγε το ψέμα, την παρανόηση, το δίλημμα και την σύγχυση και ξεκαθάρισε το τοπίο γύρω σου!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Με τον Ερμή από το ζώδιο των Διδύμων, έχει φτάσει η ώρα με την διεισδυτική σου σκέψη να βρεις σημαντικές λύσεις για φλέγοντα προβλήματα της ζωής σου, ιδιαίτερα για αυτά που σχετίζονται με την εργασία σου! Τώρα είναι που θα κατανοήσεις ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος και ότι εσύ πρέπει να τον διαθέσεις μόνο εκεί που αξίζει… Νέες σκέψεις, νέες ιδέες και μία καινούργια κοσμοθεωρία για τα γεγονότα γύρω σου, θα σε βοηθήσουν και πάλι να σταθείς στα πόδια σου, αντιμετωπίζοντας τη ζωή με έναν τρόπο διαφορετικό αλλά και πιο σοφό …


ΛΕΩΝ: Μήπως είχες παραμελήσει για λίγο καιρό τους φίλους σου; Τώρα ήρθε η ώρα να επανορθώσεις και να αναθερμάνεις και πάλι την κοινωνική σου ζωή! Με τον Ερμή να βρίσκεται στους Διδύμους μέχρι και τις 30  του μήνα, εσύ δεν θα κάτσεις ούτε στιγμή στα αβγά σου … θα είσαι όλο εξόδους και οι επικοινωνίες σου με πρόσωπα που αγαπάς θα είναι πιο έντονες! Τώρα είναι μία καλή ευκαιρία να δικτυωθείς, να γνωρίσεις νέο κόσμο, να αποκαταστήσεις σχέσεις αλλά και να βρεις τις ιδέες που θα σε βοηθήσουν να εκπληρώσεις τις προσδοκίες σου!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Ερμής είναι ο  κυβερνήτης του ζωδίου σου και κάθε του μετακίνηση σε επηρεάζει πάντα άμεσα… Αυτή τη φορά το πέρασμα του από το ζώδιο των Διδύμων, στρέφει το ενδιαφέρον σου στην καριέρα σου και στους προσωπικούς σου στόχους! Αυτή την περίοδο μπορεί να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, μία νέα επαγγελματική συμφωνία, ή θα έχεις τις ιδέες που θα σε βοηθήσουν να βάλεις την καριέρα σου σε μία νέα τροχιά! Παράλληλα είναι ένα θετικό διάστημα για να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου και για να θέσεις ένα δραστικό πλάνο που θα σε βοηθήσει να εξυπηρετήσεις τα προσωπικά σου συμφέροντα! Προσοχή κοντά στις 20 του μήνα, αν είσαι Παρθένος του 2ου δεκαημέρου ... Μία πρόταση ή μία εξέλιξη που σχετίζεται κυρίως με την καριέρα σου μπορεί να κρύβει παγίδες.

 

ΖΥΓΟΣ: Ανοίγεις το μυαλό σου σε νέες ιδέες, αποδέχεσαι τις καταστάσεις και βλέπεις τη ζωή πιο αισιόδοξα, φιλοσοφώντας τις καταστάσεις και ακολουθώντας νέα τακτική! Ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων, στρέφει το ενδιαφέρον σου στη μελέτη , στη γνώση, στις επικοινωνίες και στις επαφές που σχετίζονται με το εξωτερικό! Οι φοιτητές Ζυγοί τώρα μπορούν να σημειώσουν επιτυχία στις σπουδές τους, ενώ αν έχεις εγκαταλείψει εδώ και χρόνια τα θρανία, τώρα θα σου μπει η ιδέα να επιστρέψεις και πάλι σε αυτά, μπορεί και μέσω κάποιου σεμιναρίου ή κάποιας εξειδίκευσης! Αυτή την περίοδο ευνοείσαι για την πραγματοποίηση κάποιου μακρινού ταξιδιού, αλλά και για συμφωνίες που σχετίζονται με το εξωτερικό! 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ήρθε η ώρα να βάλεις τα οικονομικά σου σε μία σειρά, να οργανώσεις τις υποχρεώσεις σου και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σχετίζονται με το νόμο, με δικαστήρια, τράπεζες, νομικά, κληρονομικά και ζητήματα μισθοδοσίας. Με τον Ερμή από το ζώδιο των Διδύμων, θα έχεις εξελίξεις στους παραπάνω τομείς, θα δεχτείς έγγραφα για τα οποία θα πρέπει να μεριμνήσεις! Παράλληλα είναι μία καλή ευκαιρία για να εξωτερικεύσεις τις σκέψεις σου και να αναγνωρίσεις τα βαθύτερα «θέλω» σου! Κάποιες «ειδήσεις» θα σε πυρπολήσουν με πόθο…


ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Ερμής από τους Διδύμους, σου βρίσκει τις λύσεις για να καταφέρεις να σταθεροποιήσεις σχέσεις και συνεργασίες σου! Σου χαρίζει το διπλωματικό ταλέντο της επικοινωνίας, το οποίο σε βοηθά να βρεις λύσεις στα ζητήματα που σε έχουν απασχολήσει αυτό το διάστημα … Ο σύντροφος, ο σύζυγος, ή οι σταθεροί επαγγελματικοί σου συνεργάτες, κρέμονται από τα χείλη σου αυτό τον καιρό και εσύ μπορείς πραγματικά να τους φέρεις πιο κοντά σου και να βγεις κερδισμένος!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τώρα μπορείς να βρεις τους τρόπους για να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου και για να διαπραγματευτείς με πιο σωστό τρόπο τα ζητήματα που άπτονται την εργασία σου αλλά και για να βάλεις σε μία σειρά τις καθημερινές σου υποχρεώσεις!  Με τον Ερμή από το ζώδιο των Διδύμων, έχεις τις νέες ιδέες που μπορούν να συμβάλουν στην ανανέωση της ζωής σου! Επιπλέον τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να ανανεώσεις με κάθε τρόπο την καθημερινότητά σου,  βελτιώνοντας αισθητά το ημερήσιο πρόγραμμά σου, δίνοντας ευκαιρίες στον εαυτό σου για δικτύωση που θα διώξει μακριά το στρες. Αρκετοί Αιγόκεροι του 3ουδεκαημέρου μπορεί να αποφασίσετε μία μετακόμιση ή μία αλλαγή στο χώρο του σπιτιού.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων, ανανεώνει την αισθηματική σου ζωή και σε κάνει αγαπητέ μου Υδροχόε να είσαι περιζήτητος και αρεστός σε πρόσωπα που υπάρχουν στο παρόν σου, που υπήρξαν στο παρελθόν σου αλλά και σε νέα άτομα που θα μπουν τώρα στην καρδιά σου! Νέα φλερτ, νέες γνωριμίες ή ακόμα και ένας πλατωνικός έρωτας, θα κάνουν τις ημέρες σου ευχάριστες και αισιόδοξες!

 

ΙΧΘΥΣ: Αγαπημένο μου Ψαράκι, ήρθε η ώρα να βρεις λύσεις για θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια… Με τον Ερμή από τους Διδύμους η εποχή είναι κατάλληλη για να κουβεντιάσεις με τους δικούς σου ανθρώπους, για να βρεις λύσεις και για να κάνεις αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να ανανεώσεις το χώρο σου αλλά και τις σχέσεις σου! Αυτό το διάστημα μπορεί να έχεις μία συνάντηση ή επικοινωνία, με ένα άτομο που λείπει μακριά!

 

Πηγή: www.oroskopos.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ