Η ανάρτηση της Μαντόνα για την τραγωδία στο Ορλάντο που εξόργισε το διαδίκτυο

15 Ιουνίου 2016

Μια ανάρτηση της βασίλισσας της ποπ, Μαντόνα, μετά την τραγωδία στο Ορλάντο προκάλεσε οργή στο διαδίκτυο. 

Η διάσημη τραγουδίστρια ανήρτησε τη διάσημη πλέον φωτογραφία στην οποία φιλιέται παθιασμένα με την Μπρίτνει Σπίαρς στα βραβεία του MTV το 2003. 

Τη φωτογραφία του καυτού φιλιού συνόδευε η λεζάντα: «Γκέι ή στρέιτ, όχι στο μίσος. Σταματήστε το μίσος. Σταματήστε τη βία. #revolutionoflove».

Η ανάρτηση έγινε και στους δυο προσωπικούς λογαριασμούς της ποπ σταρ, το Twitter και το instagram την Κυριακή και προκάλεσε οργισμένα σχόλια των θαυμαστών της.  

«Αλήθεια; 50 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και εσύ ασχολείσαι με τον εαυτό σου;» διερωτήθηκε ένας χρήστης. «Δεν είσαι λεσβία και αυτό είναι ένα ψεύτικο φιλί» σχολίασε ένας άλλος. «Αυτή η ανάρτηση δείχνει ένα άλλο επίπεδο ασέβειας. Η δημοσιότητα δεν είναι το ίδιο με την αγάπη» έγραψε μια θαυμάστρια.  

Αντιλαμβανόμενη τη γκάφα της, η βασίλισσα της ποπ, ανέβασε άλλη μια φωτογραφία γράφοντας χαρακτηριστικά ότι προσεύχεται για την παγκόσμια ειρήνη. Προσεύχεται για το Ορλάντο. 

«Δεν μπορείς να χρησιμοποιείς τη θρησκεία ως δικαιολογία για να συμπεριφέρεσαι άσχημα σε άλλους ανθρώπους. Δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι άσχημα με πρόσχημα τον Θεό. Ολοι αξίζουμε την αγάπη» έγραφε η φωτογραφία που απεικόνιζε την ίδια και αναρτήθηκε το βράδυ της Τρίτης.
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ