Τι λένε τ' άστρα για τις όψεις της Σελήνης και το πέρασμά της από το Ζυγό στον Σκορπιό.

15 Ιουνίου 2016

Η σημερινή μέρα κινείται σε ένα αισιόδοξο, θετικό και κυρίως συναισθηματικό κλίμα, αφού ηΣελήνη από το ζώδιο του Ζυγού, δημιουργεί την ανάγκη για ισορροπίααρμονία καισυντροφικότητα, που προέρχεται μέσα από την κατανόηση και την προσφορά, ποιότητες που βελτιώνουν κάθε σχέση, κάθε επαφή και κάθε συνεργασία!

Τα άστρα την Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016, με τις αστρολογικές όψεις της Σελήνης από τον Ζυγό

Στις 4:57 τα ξημερώματα, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο ανοίγει με πολύ ευχάριστη διάθεση την ημέρα, δημιουργώντας μια εσωτερική ηρεμία και ισορροπία, έτσι που μπορούμε να διαχειριστούμε σύνθετα θέματα ή καταστάσεις. Έτσι, τις πρωινές ώρες μπορείς να επικοινωνήσεις σε πολλά επίπεδα με τους γύρω σου! Παράλληλα, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο επιτρέπει και μια πιο συναισθηματική επικοινωνία, που μπορεί να εξισορροπήσει σχέσεις που έχουν και έναν πιο προσωπικό χαρακτήρα!

Αλλά και αργότερα, στις 10:00 π.μ., το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, ενισχύει την ήδη θετική αύρα του πρωινού, δημιουργώντας ευχάριστα συναισθήματα μέσα σου, αλλά και γύρω σου! Μπορείς να απολαύσεις τις ώρες που ακολουθούν συναντώντας φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και να κάνεις κάποιες αγορές που ανεβάζουν την ψυχολογία σου!

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Σελήνη στον Ζυγό

ΔίδυμοιΖυγοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, εσείς εισπράττετε την εύνοια της Σελήνης και των όψεών της σήμερα και καλό είναι να την εκμεταλλευτείτε, για να προωθήσετε τα θέματά σας, να έρθετε πιο κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάτε και να τροφοδοτήσετε την ψυχή σας με οτιδήποτε σας ευχαριστεί.

Σελήνη στον Σκορπιό

Στις 4:18 μ.μ. η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού για να ανοίξει ένα νέο συναισθηματικό κύκλο το διήμερο που ακολουθεί, ενισχύοντας τόσο την ερωτική ζωή αλλά και της εξέλιξης των οικονομικών μας.

 

Πηγή: www.myastro.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ