6 τρόποι να πιάσεις τα μισά μαλλιά σου χωρίς να σκάσεις από τη ζέστη

15 Ιουνίου 2016

Ναι, το να τα πιάσεις ψηλά είναι ένας τρόπος για να μη ζεσταίνεσαι (ειδικά αν έχεις πολλά μαλλιά όπως εγώ). Όμως, μετά από τις πολλές φορές που το έχεις κάνει, θέλεις κι άλλες ιδέες για να ανανεωθείς. Αν αντέχεις έστω και τα μισά μαλλιά σου να είναι κάτω, τότε θα βρεις σίγουρα το χτένισμα που σου ταιριάζει παρακάτω. 

1. Koτσιδάκι στο πλάι 

Ξεκίνα την κοτσίδα πολύ κοντά στις ρίζες και παίρνε τουφάκια όσο φτάνεις προς τα κάτω. Το σίγουρο είναι ότι με αυτό το look, θα κρατήσεις τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπό σου πράγμα που σημαίνει ότι θα ιδρώνεις λιγότερο. 

<strong>Tiny Side Braids</strong>

2. Η sleek επιλογή 

Eίναι τόσο σικ που μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη και σε γάμους ή γενικά επίσημα καλέσματα. Για να κάνεις ίσια τη χωρίστρα, χρησιμοποίησε σαν οδηγό ένα μολύβι. 

<strong>Sleek and Chic</strong>

3. Γαλλικές πλεξούδες στο κέντρο του κεφαλιού και πίσω 

Αν έχεις σπαστό και φουντωτό μαλλί, θα εκπλαγείς με το ωραίο αποτέλεσμα που μπορούν να σου δώσουν αυτές οι κοτσίδες. Για να το πετύχεις, χώρισε τα μαλλιά σου και αφού πιάσεις τη μια μεριά με ένα λαστιχάκι, άρχισε να πλέκεις την άλλη. Μετά επανάλαβε την ίδια διαδικασία με την τούφα που είχες πιάσει.  

<strong>French Connection </strong>

4. Double Knots 

Μέχρι και η Αριανά Γκράντε το έκανε, εσύ θα μείνεις εκτός; Κάνε δύο κοτσίδια στην κορυφή του κεφαλιού και στερέωσέ τα με τσιμπιδάκια. 

<strong>Double Knots</strong>

5. Λεία μαλλιά 

Κι εσένα με κοντά μαλλιά, δε θα σε αφήναμε παραπονεμένη. Αν δε φοβάσαι να αποκαλύψεις τα αυτιά σου, τράβηξε πίσω τα μπροστινά σου μαλλιά μέχρι πίσω από το αυτί. Στερέωσε τα εκεί με τσιμπιδάκια. 

<strong>The Pin Tuck</strong>

6. Γαλλική πλεξούδα με τα μισά μαλλία πάνω. 

Αποτελεί κλασική επιλογή και ταιριάζει σε όλα τα μαλλιά. Για να το πετύχεις, άρχισε να πλέκεις από μπροστά και όσο πηγαίνεις προς τα πίσω, παίρνε τα τουφάκια από γύρω γύρω. 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ