Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι τα άστρα την Πέμπτη

16 Ιουνίου 2016

“Η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι η πεποίθηση ότι μας αγαπούν.” Βίκτωρ Ουγκώ, 1802-1885, Γάλλος συγγραφέας

Τα άστρα την Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016, με την Αφροδίτη στον Καρκίνο

Έμφαση στην ανάγκη να σε αγαπούν και να σου το δείχνουν με κάθε τρόπο δίνει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, στο οποίο περνά αύριο Παρασκευή και θα παραμείνει μέχρι τις 12 Ιουλίου 2016!

Ο πλανήτης εγκαταλείπει την αέρινη ποιότητα των Διδύμων για να περάσει στο υδάτινο περιβάλλον του Καρκίνου, μια θέση που θα βγάλει στην επιφάνεια την ανάγκη που έχει ο πλανήτης για συναισθηματική έκφραση. Η Αφροδίτη εδώ νοιώθει την ανάγκη να κινείται σε ένα ειρηνικό και ευτυχισμένο περιβάλλον, και θα κάνει ό,τι μπορει για να το πετύχει! Έτσι λοιπόν, το διάστημα που ακολουθεί οι σχέσεις περνούν σε μια πιο ζεστή πιο συναισθηματική κατάσταση, μια και η ανάγκη των προσώπων είναι να ανταλλάξουν αγάπη και τρυφερότητα!

Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης από τον Καρκίνο

Η Αφροδίτη θα συναντηθεί σε μια πολύ θετική όψη τρίγωνου με τον Ποσειδώνα στο τέλος του μηνός, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό κλίμα, που μπορεί να προάγει κάθε μορφή σχέσης, αρκεί τα πρόσωπα να έχουν τη διάθεση να δώσουν, να συμπαρασταθούν, να φροντίσουν και κυρίως να κατανοήσουν τους άλλους!

Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα λίγο παρακάτω, θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και ανακατατάξεις, αλλά και την ενεργοποίηση παλαιότερων σχέσεων, οι οποίες προκαλούν το διάστημα του Ιουλίου έντονες εξελίξεις.

Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Άρη και τον Ουρανό στις 6 κι 7 Ιουλίου, είναι αυτή που αναθερμαίνει συναισθήματα, ανοίγει την πόρτα σε παλαιούς έρωτες, που εμφανίζονται με απρόσμενο και ξαφνικό τρόπο, δίνοντας τη δυνατότητα της αναβίωσης ή της αποκατάστασής τους.

 Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στον Καρκίνο

ΚαρκίνοιΣκορπιοί και Ιχθύες, εσείς εισπράττετε την εύνοια της νέας θέσης της Αφροδίτης, που σας προσφέρει ένα περιβάλλον ανανέωσης, τόσο στα οικονομικά σας, όσο και στα θέματα της συναισθηματικής σας ζωής και των σχέσεών σας, που βελτιώνονται σημαντικά!

 

Πηγή: www.myastro.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ