Ποιοι είναι οι φόβοι της Αθηνάς Ωνάση σύμφωνα με φίλο της οικογένειας;

16 Ιουνίου 2016

Ο δικηγόρος και φίλος της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο, ο Γιώργος Λένος, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ο δικηγόρος αναφέρθηκε για τη σχέση του ζευγαριού και τα όσα φοβάται η Αθηνά Ωνάση.

«Ο Αλβάρο είναι πολύ πλούσιος, δεν είχε ανάγκη και την Αθηνά την λάτρευε. Και η Αθηνά τον λάτρευε» αναφέρει ο Γιώργος Λένος σχετικά με τα σχόλια που τον παρουσιάζουν ως προικοθήρα και συνεχίζει: «Την περιουσία της την διαχειρίζεται αποκλειστικά μόνη της».

040616111946_6307.jpg

Ο ίδιος ακόμα αποκαλύπτει πως η Αθηνά έχει μια φοβία για τους ανθρώπους. Ενώ ο Γιώργος Λένος μιλά και για τις φοβίες που έχει η Αθηνά Ωνάση και ως προς το θέμα του να αποκτήσει δικό της παιδί: «Έχει μια φοβία για τους ανθρώπους, ενδεχομένως και για τη ζωή της. Έχει τέσσερις φιλενάδες, έναν-δυο φίλους, στενότατο κύκλο, με τους οποίους και συναντιέται. Έχει κάποιες φοβίες στο θέμα αυτό. Είναι υπερβολική! Βέβαια, η Αθηνά έχει επί 24ωρου βάσεως, οχτώ φύλακες στο σπίτι τους στο Σάο Πάολο! Κάθε οχτώ ώρες, οχτώ διαφορετικοί. Φοβάται λίγο τον κόσμο. Για αυτό και όταν είχαν γίνει οι αγώνες στο Σάο Πάολο προς τιμήν της, ήταν στο ρετιρέ του κτιρίου μόνη της και έβλεπε τους αγώνες πίσω από μαύρα τζάμια. Έχει μια φοβία για τη ζωή της. Δεν έχει τη κοινωνικότητα του Αλβάρο! Δεν θέλει πολλά πολλά! Δεν μιλάει σε πολλούς!» ανέφερε.

250516224458_8575.jpg

Ο δικηγόρος αναφέρει ακόμα πως τόσο η Αθηνά Ωνάση, όσο και ο Αλβάρο, δεν θέλουν να έχουν καμία επικοινωνία το τελευταίο διάστημα με κανέναν.

Πηγή: http://www.enikos.gr/


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ