Δροσερός χυμός Βυσσινάδας!

<h3>Τι χρειαζόμαστε:</h3>
<div class="rr_ingredients">
<ul class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">1 κιλό βύσσινο</li>
<li class="rr_method_list">1 κιλό ζάχαρη</li>
<li class="rr_method_list">2-3 κουταλάκια χυμό λεμονιού</li>
</ul>
<h3>Πώς το κάνουμε:</h3>
<ol class="rr_method_list">
<li class="rr_method_list">Πλένουμε τα βύσσινα, αφαιρούμε τα κοτσάνια τους και τα στίβουμε μέσα σε τρυπητό να βγει όλος ο χυμός τους.</li>
<li class="rr_method_list">Ξεπλένουμε τις φλούδες και τα κοτσάνια με λίγο νερό και το ρίχνουμε στο χυμό.</li>
<li class="rr_method_list">Βάζουμε το χυμό με τη ζάχαρη να βράσει και να δέσει σε σιρόπι, όχι πολυ πηχτό σαν των γλυκών του κουταλιού.</li>
<li class="rr_method_list">Προσθέτουμε στο τέλος και το χυμό του λεμονιού, κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφού κρυώσει η βυσσινάδα τη βάζουμε σε καθαρά και στεγνά μπουκάλια.</li>
<li class="rr_method_list">Στο ποτήρι μας βάζουμε 1-2 δάχτυλα βυσσινάδα και αραιώνουμε με νερό.</li>
</ol>
<div> </div>
<p><a href="https://www.sintagespareas.gr/">https://www.sintagespareas.gr/</a></p>
<p> </p>
</div>

Σχετικά άρθρα