Φύλακας Άγγελος: Το ασφαλιστικό πρόγραμμα της Interamerican σε περίπτωση σοβαρής ασθένειας

16 Ιουνίου 2016

Με την πρόοδο της επιστήμης και την εξέλιξη της ιατρικής, πολλές σοβαρές ασθένειες, είναι πλέον αντιμετωπίσιμες. Παρόλα αυτά, μια σοβαρή ασθένεια προϋποθέτει ένα μεγάλο οικονομικό κόστος, που είναι δύσκολο πολλές φορές να αντιμετωπιστεί.

Η Interamerican σας στηρίζει στις δύσκολες στιγμές. Με το ασφαλιστικό πρόγραμμα ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ σάς εξασφαλίζει άμεσα, με τη διαπίστωση μιας σοβαρής ασθένειας, το κεφάλαιο που έχετε επιλέξει, το οποίο μπορεί να είναι από €7.000 μέχρι και €45.000. Το κεφάλαιο καταβάλλεται άμεσα, χωρίς να υπάρχουν ψιλά γράμματα. Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ αποτελεί μια πρόσθετη οικονομική ενίσχυση, ανεξαρτήτως της ασφαλιστικής κάλυψης, δημόσιας ή ιδιωτικής που μπορεί να έχετε. Αυτό είναι μια πολύ σημαντική παράμετρος, αφού μπορείτε ν’ ασχοληθείτε με την αποκατάσταση της υγείας σας και να περιορίσετε το άγχος για τα οικονομικά σας, αν μια σοβαρή ασθένεια συμβεί σε εσάς.

Οι 12 σοβαρές ασθένειες που καλύπτει ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ και που παρουσιάζουν αυξημένη συχνότητα στην εποχή μας είναι:

 1. Καρκίνος
 2. Έμφραγμα
 3. Εγκεφαλικό
 4. Τύφλωση
 5. By-pass
 6. Καλοήθης όγκος
 7. Νόσος του πάρκινσον
 8. Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια
 9. Μεταμόσχεση οργάνων
 10. Παράλυση
 11. Κίρρωση ήπατος
 12. Σκλήρυνση κατά πλάκας

Σε περίπτωση που συμβεί κάποιο από τα παραπάνω περιστατικά, η Εταιρία καταβάλλει το ποσό της επιλογής σας, σε δύο δόσεις. 1η δόση: Καταβάλλεται το 50% του ποσού μέσα σε 5 μέρες από τη στιγμή της παραλαβής των δικαιολογητικών. 2η δόση: Ένα μήνα μετά την πρώτη δόση γίνεται η τελική αποπληρωμή του ποσού.

Το πρόγραμμα είναι εξαιρετικά απλό στις διαδικασίες του και μπορούν να το αποκτήσουν άτομα ηλικίας από 30 ημερών έως 60 ετών. Επιπλέον, το κόστος του είναι εξαιρετικά οικονομικό. Για παράδειγμα ένα άτομο ηλικίας 41-45 ετών με επιλογή κεφαλαίου ύψους €20.000, θα έχει ασφάλιστρο €15 το μήνα.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...