Οι προβλέψεις του Κ. Λεφάκη για το πέρασμα της Πανσελήνου στο ζώδιο του Τοξότη

20 Ιουνίου 2016

Έφτασε η στιγμή να βγουν στο φως της επιφάνειας μεγάλες αλήθειες, που ίσως σοκάρουν ή πιθανότατα να γίνουν και η αιτία να εκτεθούν άνθρωποι αλλά και καταστάσεις, τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο!  Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 20 Ιουνίου 2016, λίγο πριν από το Θερινό Ηλιοστάσιο,  θα διαμορφώσει με έναν τρόπο διαφορετικά τις αισθηματικές  σχέσεις, το πρόγραμμα μας, αλλά και τις επαγγελματικές μας συνεργασίες.  Οι απάτες δεν θα λείψουν και πολλές από αυτές  θα απασχολήσουν με έντονο τρόπο και την κοινή γνώμη ... Δεδομένου ότι σε αυτό το φεγγάρι συμμετέχει σε δυσαρμονία οΚρόνος και ο Ποσειδώνα ενώ ευεργετικά συμμετέχει ο Ουρανός, θα υπάρξουν αιφνίδιες αποκαλύψεις που θα βοηθήσουν στο άνοιγμα ενός νέου κύκλου ....

 Κριός
:  Γυρίστε μία νέα σελίδα στη ζωή σας και αλλάξτε θεώρηση των καταστάσεων. Οι εμπειρίες σας , καθώς και οι γνωριμίες σας θα σας βοηθήσουν αυτό τον καιρό να βρείτε διέξοδο στα προβλήματά σας.  

Ταύρος:  Για να κάνετε πραγματικότητα κάποιους στόχους καρδιάς, κάποιες προσδοκίες ζωής, θα πρέπει πρώτα να  διευθετήσετε και να ξεκαθαρίσετε κάποιες καταστάσεις γύρω σας. Τα οικονομικά σας προβληματίζουν, αυτό το διάστημα θα χρειαστεί να ξοφλήσετε κάποια χρέη σας, προσοχή στις υπερβολές κάθε είδους. 

Δίδυμοι: Οι σχέσεις σας, τόσο οι συναδελφικές, όσο και οι αισθηματικές χρήζουν προσοχής και καλύτερης διαχείρισης! Αποδεχτείτε ότι κάτι τελειώνει και μην παλεύετε να το συντηρήσετε ενώ έχει κάνει τον κύκλο του! 

Καρκίνος: Το άγχος δεν σας οδηγεί πουθενά και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το εμπεδώσετε και να το περιορίσετε.... Θυμηθείτε ότι δεν πρέπει να πιέζετε τις καταστάσεις περισσότερο από ότι πρέπει! 

Λέων:  Σας έχουν λείψει οι έντονες στιγμές στα αισθηματικά σας και έχετε ανάγκη από περιπέτεια, πάθος και ενθουσιασμό ... Θυμηθείτε όμως πως κάποιες ερωτικές καταστάσεις του παρελθόντος, παραπάνω θα σας μπερδέψουν, παρότι θα σας διασκεδάσουν!  Φροντίστε να τις αποφύγετε! 

Παρθένος:  Μην αφήσετε τα κοντινά σας πρόσωπα  - ιδιαίτερα την οικογένεια – να παρεμβαίνουν στις προσωπικές σας υποθέσεις. Συγκρατήστε τα νεύρα σας στις αποκαλύψεις  και στα γεγονότα που θα βγουν τώρα στην επιφάνεια! 

Ζυγός:  Διαχειριστείτε πιο έξυπνα τα λόγια σας, αποφύγετε τα κουτσομπολιά και τα σχόλια που μπορεί να γίνουν εις βάρος σας...  Αφιερώστε χρόνο στους ανθρώπους που εκτιμάτε και με τους οποίους μπορείτε άνετα να εκφραστείτε και να έχετε μία θετική επιρροή! 

Σκορπιός:  Δεν νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά για τα κεκτημένα σας , απεναντίας τώρα κρίνετε τι πρέπει να διατηρήσετε, τι σας ανήκει και τι πρέπει να εγκαταλείψετε... Δείξτε προνοητικότητα στα οικονομικά,  μην αναλώνεστε σε μπερδεμένες ερωτικές ιστορίες! 

Τοξότης:  Θα αναθεωρήσετε καταστάσεις, ανθρώπους αλλά και κάποιες σκέψεις και στόχους που έχετε για το μέλλον σας. Αποφύγετε την νευρικότητα, ιδιαίτερα προς την οικογένεια! Θυμηθείτε ότι δεν φταίνε πάντα οι άλλοι για ότι δυσκολία περνάτε! 

Αιγόκερως: Κάποιες ειδήσεις θα σας δημιουργήσουν θλίψη και θα θελήσετε για λίγο να κλειστείτε στο καβούκι σας και να κάνετε τον απολογισμό σας.  Τα επαγγελματικά σας, δεν εξελίσσονται στους ρυθμούς που εσείς θα θέλατε.... 

Υδροχόος:  Τα μπερδέματα στο φιλικό σας περιβάλλον δεν θα λείψουν, ενώ με την νευρικότητά σας και την ανυπόμονη διάθεση σας μπορεί επιπόλαια να πικράνετε κάποιο δικό σας άτομο!  

Ιχθύς:  Κάποιες καταστάσεις στον επαγγελματικό χώρο θα σας ταράξουν και θα χρειαστεί να εξετάσετε  καθαρά και όχι επιπόλαια τους στόχους σας! Μην επενδύσετε τώρα σε νέα ξεκινήματα!

 

Πηγή: www.oroskopos.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...