Ο Κώστας Κόκλας συγκλονίζει μετά το έμφραγμα: "Έμεινα όρθιος για το παιδί μου"

20 Ιουνίου 2016

Για τη στιγμή που υπέστη έμφραγμα ενώ έπαιζε στο θέατρο, αλλά και τις ώρες του στο νοσοκομείο, μιλά ο Κώστας Κόκλας, περίπου ένα μήνα μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του.

O 50χρονος ηθοποιός βρέθηκε από τη σκηνή θεάτρου της Θεσσαλονίκης στο χειρουργείο, καθώς οι γιατροί του βρήκαν δύο βουλωμένες αρτηρίες και του τοποθέτησαν στεντ.

«Είχαμε την τελευταία παράσταση. Βρισκόμουν στο καμαρίνι όταν άρχισα να αισθάνομαι μεγάλο πόνο στο στήθος. Έχω παίξει και με 40 πυρετό  και με κολικούς, αλλά αυτός ο πόνος ήταν ισχυρός. Ένιωσαν ότι κάτι σοβαρό συνέβαινε, το είπα στους συναδέλφους μου και με μετέφεραν στο νοσοκομείο, που, ευτυχώς, ήταν κοντά…», λέει, στο ένθετο «Real Life» της εφημερίδας «Real News», ο Κώστας.

Ο 50χρονος ηθοποιός διαψεύδει δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ήταν σε κώμα όταν έφτασε στο νοσοκομείο, ενώ εξομολογείται πως αυτές τις δύσκολες στιγμές σκεφτόταν το γιο του, Δημήτρη. «Έχω ζήσει πέντε ζωές, οπότε δεν έπαθα κανέναν πανικό. Πονούσα, αλλά έμενα όρθιος για το παιδί  μου! “Σήκω πάνω, μην το βάλεις κάτω”, έλεγα στον εαυτό μου. Είχα συνέχεια τον Δημητράκη μου στο μυαλό μου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όσο για την κατάσταση της υγείας του σήμερα; Μετά από ολιγοήμερες διακοπές, ο Κώστας ετοιμάζεται να επιστρέψει ξανά στη σκηνή, περιοδεύοντας με την παράσταση «Γαμπροί Για Πούλημα», ενώ τονίζει πως θα τον προσέχουν οι συνάδελφοί του, που είναι και καλοί του φίλοι!

Πηγή: star.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ