Αστρολογικές προβλέψεις: Διώξτε τις αράχνες του παρελθόντος!

20 Ιουνίου 2016
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ BORO.GR ρωτά
Αναγνώστης μας ρωτά: 
Θα μπορουσατε να μου δωσετε καποια στοιχεια που θα βοηθουσαν καπως την προσωπικη μου εξελιξη ειτε κατι για το ετος που διανυουμε.
Ευχαριστω εκ των προτερων
Γιωργος
 
 
Στο ερώτημά σας απαντά ο Αριθμολόγος- Μαθηματικός Μάνος Μηκίδης 


 
 
Εως τις 8/12/16 βρισκεστε σε περιοδο που πρεπει κανετε νεα ανοιγματα- ειστε σε πριοδο δρασης και ευνοιας που θα ελθει μονο μεσω της κινητοποιησης σας.

Η επιρροή αυτού του χρονικου διαστηματος  θα έχει μια σημαντική επίδραση για σας- για να προγραμματίσετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, να θέσετε σε λειτουργία τους επιθυμητους στοχους σας.

 

Μια αδυναμία ή ατολμία να γίνει τωρα το νέο ξεκίνημα, μία νέα επιχείρηση, ένα νέο σχέδιο σε εφαρμογή , μπορεί να καθυστερήσει τις καλες- ευνοικες προοπτικές σας μέχρι την έναρξη του επόμενου κύκλου εννέα ετών που για σας ειναι το ...2025 ξανα.

 

Κάνετε αυτό που δεν μπορούσατε ως τώρα, ένα ταξίδι, μία νέα εργασία, μία νέα σπουδή, κάτι που αφήνατε ως τώρα κατά μέρος. Δεχθείτε νέες ιδέες, πρωτότυπες τακτικές. Κάνετε νέες γνωριμίες, διευρύνετε τον κύκλο σας, δώστε χώρο στη ζωή σας για άλλα άτομα. Διώξτε τις αράχνες του παρελθόντος.

 

Σας ευχομαι επιτυχια και καλη τυχη.


Μάνος Μηκίδης
Αριθμολόγος- Μαθηματικός
e-mail.:man.mikidis@gmail.com
 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ