Τσάρλι Σιν: Δεν έλεγε σε όλες ότι είναι φορέας του HIV-Έκανε σεξ με την κόρη Βρετανού υπουργού

21 Ιουνίου 2016

Ο πάλαι ποτέ πρωταγωνιστής της κωμικής σειράς «Two And A Half Men» παραδέχτηκε πως δεν ενημέρωνε πάντα τις συντρόφους του ότι είναι φορέας, αλλά διευκρίνισε ότι ποτέ δεν έκανε σεξ μαζί τους χωρίς προφυλακτικό.

Ο Τσάρλι Σιν πριν από λίγους μήνες είχε σοκάρει το Χόλιγουντ -και όχι μόνο- με την αποκάλυψή του ότι είναι φορέας του ιού HIV. 

Αυτή τη φορά ο πάλαι ποτέ πρωταγωνιστής της κωμικής σειράς «Two And A Half Men» παραδέχτηκε σε συνέντευξή του πως δεν ενημέρωνε πάντα τις συντρόφους του ότι είναι φορέας, αλλά διευκρίνισε ότι ποτέ δεν έκανε σεξ μαζί τους χωρίς προφυλακτικό.

«Οι λίγες φορές που δεν το είπα ήταν επειδή τις τελευταίες 25 φορές που το είχα αποκαλύψει το χρησιμοποιούσαν εναντίον μου. Χρησιμοποιούσαν την κατάσταση της υγείας μου για δικό τους οικονομικό όφελος», δήλωσε στον τηλεπαρουσιαστή Πιρς Μόργκαν.

«Σε όσους το είπα και νόμιζα ότι ήταν σύμμαχοί μου, στράφηκαν εναντίον μου. Ήταν τρελό.Δεν έχω θέσει ποτέ κανέναν σε κίνδυνο κάνοντας σεξ χωρίς προστασία. Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Κανένας δεν έχει μολυνθεί από εμένα. Κανένας. Ξέρω την αλήθεια», πρόσθεσε ο 50χρονος ηθοποιός.

Στην συνέντευξη μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε πως κάποτε είχε κοιμηθεί με την κόρη Βρετανού υπουργού, χωρίς όμως να αναφερθεί στο όνομά της. «Ήταν μια κοπέλα πριν από περίπου 20 χρόνια. Δεν μπορώ να πω πως ήταν διάσημη, αλλά ο πατέρας της πραγματικά ήταν. Και ας πούμε ότι έγινε μία κούρσα μέχρι το αεροδρόμιο, ανάμεσα στο κοινοβούλιο, την ομάδα ασφαλείας μου και την Ιντερπόλ», είπε ο ηθοποιός και αρνήθηκε να αποκαλύψει το όνομα της γυναίκας. «Αυτά μπορώ να σας πω μόνο, γιατί δεν είναι δίκαιο», πρόσθεσε.

Πηγή: protothema.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ