Σεξ στο ντους: Ιδανικό για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού

21 Ιουνίου 2016

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει και αν και η ερωτική σας διάθεση βρίσκεται στα ύψη, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε να κάνετε σεξ στη ντουζιέρα. Ακολουθεί ένας οδηγός ηδονής ιδανικός για το φετινό καυτό καλοκαίρι. 

Μια πολύ χαλαρωτική στάση για τη γυναίκα είναι το υγρό doggy style. Η γυναίκα πρέπει να γείρει το κορμί της ώστε το νερό να τρέχει στην πλάτη της ή σε όποιο άλλο σημείο εκείνη επιθυμεί. Η δύναμη του νερού κάνει στο σώμα σας ένα μικρό μασάζ που θα σας ξεκουράσει πριν τη συνουσία και θα σας φτιάξει την ερωτική σας διάθεση. 

Παιχνίδια με το τηλέφωνο

Πριν καν ξεκινήσετε τη διείσδυση δοκιμάστε να ερεθίσετε τα γεννητικά σας όργανα με το τηλέφωνο του ντους. Το θέαμα θα ερεθίσει πολύ τον σύντροφό σας! Τα προκαταρκτικά παιχνίδια με το νερό είναι ό, τι καλύτερο ειδικά μετά από μια ζεστή και κουραστική ημέρα. 

Για τους πιο τεμπέληδες υπάρχει και η ακόλουθη στάση σε μπανιέρα ή τζακούζι

Συνήθως τα ζευγάρια που το δοκιμάζουν φροντίζουν να υπάρχει πολύς αφρός από σαπούνι. Η γυναίκα καλύπτει κάποια μέρη του σώματός της με τον αφρό ή χάνεται μέσα σε αυτόν... Ο άνδρας καλείται να εξερευνήσει το δροσερό σώμα σας. Ό, τι καλύτερο για εκείνον. 

 

Τρεις στάσεις ηδονής που εύκολα μπορεί να δοκιμάσει κανείς αρκεί να στηρίζεται καλά ώστε να αποφεύγεται ο κίνδυνος ατυχημάτων. 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ