Πώς επηρεάζει τα ζώδια ο Ανάδρομος Ποσειδώνας στους Ιχθύες

22 Ιουνίου 2016

Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης των ονείρων, της δημιουργικότητας , της φαντασίας αλλά και της παραπλάνησης, θα βρίσκεται έως και τις 26 Ιανουαρίου το 2026 στο «σπίτι» του, στο ζώδιο τωνΙχθύων. Η θέση αυτή θεωρείται ιδιαίτερα ευεργετική, αφού μας δίνει την ευκαιρία να ανακατατάξουμε τον συναισθηματικό και ψυχικό μας κόσμο, να αναπτύξουμε τα ταλέντα και την δημιουργικότητα μας και να ενισχύσουμε την διαίσθηση μας. Είναι όμως και επικίνδυνη αφού δημιουργεί μία έντονη θολούρα που προκαλεί αβεβαιότητα και μπερδέματα σε ανθρώπινες σχέσεις, στόχους και γεγονότα. 

Από τις 14 Ιουνίου 2016, που γυρνά φαινομενικά ανάδρομος, έως και τις 18 Νοεμβρίου 2016,θα εντείνονται οι εξαπατήσεις, οι αυταπάτες, τα κουτσομπολιά, τα «πισώπλατα μαχαιρώματα», οι απιστίες, οι κλοπές και οι ουτοπίες.  Οι καταστάσεις γύρω μας θα έχουν ουτοπικό χαρακτήρα, τα ταλέντα και η δημιουργικότητα μας θα δυσκολεύονται να γίνουν πράξη και παλαιότερες προσδοκίες, θα αποδειχτούν ψευδαισθήσεις, προκαλώντας απογοήτευση. 

Πέρα από την αρνητική επιρροή του φαινομενικά ανάδρομου Ποσειδώνα, η περίοδος αυτή μπορεί να θεωρηθεί ιδιαίτερα ωφέλιμη για μας. Πρόκειται για ένα διάστημα-ευκαιρία γιαεσωτερική ψυχική και συναισθηματική αναδιοργάνωση, για να υπερνικήσουμε σταδιακά φοβίες και ανασφάλεια, ανάπτυξη των ταλέντων μας, «εκγύμναση» της διορατικότητας και της διαίσθησης μας, ομοιοπαθητική, αφιέρωση του εαυτού μας στα ιδανικά μας και ουσιαστική κατανόηση αυτών, αναβίωση ρομαντισμού και ενίσχυση του συναισθήματος μας. 

Το διάστημα αυτό, τα ζώδια που θα πρέπει να επικεντρωθούν στην εσωτερική τους αναγνώριση χωρίς αυταπάτες, αλλά και να φυλαχτούν από εξαπατήσεις και παραπλανήσεις του περιβάλλοντος τους, είναι κυρίως όσοι έχουν ζώδιο ή ωροσκόπο στη 9η έως 12η μοίρα του Δίδυμου, Παρθένου, Τοξότη και Ιχθύ. 

Τετράγωνο Ανάδρομου Κρόνου-Ανάδρομου Ποσειδώνα

Αυτή η ιδιαίτερα δύσκολη όψη, έρχεται για να γκρεμίσει όνειρα, τα οποία δεν είχαμε στηρίξει σε γερές και λογικές βάσεις. Χρόνιες προσδοκίες δεν εκπληρώνονται και μας προσγειώνουν απότομα στην πραγματικότητα. Φροντίζουμε να μην έχουμε αυταπάτες, να μην παραμυθιάζουμε τον εαυτό μας, αλλά ούτε να επιτρέπουμε στους άλλους να μας παραμυθιάσουν και κυρίως οδηγούμε τους στόχους και τα όνειρα μας σε σίγουρα, ξεκάθαρα και προσγειωμένα «μονοπάτια». 
Η όψη αυτή πραγματοποιείται στις 18 Ιουνίου 2016, εφιστώντας την προσοχή σε ζώδια και ωροσκόπους που είναι κοντά στη 12η μοίρα των Δίδυμων, Παρθένων, Τοξοτών και Ιχθύων, και επαναλαμβάνεται με ορθόδρομο πλέον Κρόνο, στις 10 Σεπτεμβρίου 2016, επηρεάζοντας τα ίδια ζώδια που βρίσκονται κοντά στην 10η και 11η μοίρα.

Τετράγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ποσειδώνα και Αντίθεση Ερμή-Ανάδρομου Ποσειδώνα

Οι όψεις αυτές εντείνουν την ασυνεννοησία, τα ψέματα, μία γενική σύγχυση σε επικοινωνίες και μετακινήσεις, τα μεγάλα ψεύτικα λόγια και τις ψευδείς υποσχέσεις. Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν στις 20 Ιουνίου 2016 με την όψη Τετραγώνου, σε μετακινήσεις αλλά και σε επικοινωνίες, προσέχοντας να μην εξαπατήσουν αλλά και να μην εξαπατηθούν, είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς κοντά στην 12η μοίρα αλλά και στις 18 Νοεμβρίου 2016, που επαναλαμβάνεται η όψη, τα ίδια ζώδια που βρίσκονται κοντά στην 9η μοίρα. Επίσης στις 7 Αυγούστου που πραγματοποιείται η όψη Αντίθεσης, πρέπει να προσέξουν επίσης οι Μεταβλητοί, που βρίσκονται κοντά στην 11η μοίρα.

Τρίγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ποσειδώνα

Η όψη αυτή πραγματοποιείται στις 27 Ιουνίου 2016, επηρεάζοντας ζώδια ή ωροσκόπους σε Ταύρο, Καρκίνο, Παρθένο, Σκορπιό, Αιγόκερο και Ιχθύ κοντά στην 12η μοίρα και την 1 Οκτωβρίου 2016, επηρεάζοντας τα ίδια ζώδια που βρίσκονται κοντά στην 9η και 10η μοίρα. Το θετικό αυτό Τρίγωνο φέρνει έναν αέρα ρομαντισμού, συναισθήματος, πραγματοποίησης χρόνιων ερωτικών αλλά και οικονομικών επιθυμιών, ερωτικών εξομολογήσεων, ισχυρής φαντασίας και δημιουργικότητας. Αφήνουμε την καρδιά μας ελεύθερη να εκφραστεί αλλά παραμένουμε προσγειωμένοι και αποφεύγουμε την τάση μας να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα.

Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Ποσειδώνα

Η πολύ θετική αυτή όψη, πραγματοποιείται στις 3 Ιουλίου 2016, ωφελώντας ζώδια ή ωροσκόπους σε Ταύρο, Καρκίνο, Παρθένο, Σκορπιό, Αιγόκερο και Ιχθύ κοντά στην 11η και 12η μοίρα και επαναλαμβάνεται την 1 Νοεμβρίου 2016, επηρεάζοντας τα ίδια ζώδια και ωροσκόπους, που βρίσκονται κοντά στην 9η και 10η μοίρα. Τα θετικά αποτελέσματα της όψης αυτής θα είναι ενεργοποίηση και επίτευξη ονείρων, αναζωπύρωση επιθυμιών, ισχυρή διαίσθηση, λαμπερή φαντασία και δημιουργικότητα, ρομαντισμός, συναισθηματισμός και εύνοια σε παρασκηνιακές ενέργειες.

Τρίγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ποσειδώνα

Αυτή η όψη ενισχύει την διαίσθηση, τη δημιουργική φαντασία και την διορατικότητα, αλλά και τον τρυφερό και γαλήνιο τρόπο σκέψης και έκφρασης. Ο λόγος μας γίνεται πιο γλυκός, κατανοητός και το συναίσθημα μας επιτέλους εκφράζεται μέσα από επαφές, μηνύματα και μετακινήσεις. Τα ζώδια και οι ωροσκόποι που ευνοούνται στις 5 Ιουλίου 2016, είναι του Νερού και της Γης, που βρίσκονται κοντά στην 11η και 12η μοίρα και στις 30 Οκτωβρίου 2016 τα ίδια ζώδια, που βρίσκονται κοντά στην 9η και 10η μοίρα.

Αντίθεση Αφροδίτης-Ανάδρομου Ποσειδώνα και Τετράγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ποσειδώνα

Η όψη Αντίθεσης πραγματοποιείται στις 14 Αυγούστου 2016 επηρεάζοντας τα Μεταβλητά ζώδια και ωροσκόπους που βρίσκονται κοντά στην 11η μοίρα και η όψη Τετραγώνου στις 26 Οκτωβρίου 2016, επηρεάζει Μεταβλητά ζώδια και ωροσκόπος που βρίσκονται κοντά στην 9η και 10η μοίρα. Προσέχουμε ιδιαίτερα τις ερωτικές μας συναλλαγές! Το ερωτικό τοπίο είναι θολό, αβέβαιο, γεμάτο εξαπατήσεις, παρασκήνιο, εξαπατήσεις και πιθανόν απιστίες. Παραμένουμε έντιμοι στον έρωτα και έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά, ώστε να αντιληφθούμε τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη μας. Στον οικονομικό τομέα αποφεύγουμε αλόγιστες σπατάλες.

Τετράγωνο Άρη-Ανάδρομου Ποσειδώνα

Η όψη αυτή είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη, αφού προκαλεί παρορμητισμό και βιασύνη στο «κυνήγι» των ονείρων μας, με αποτέλεσμα να προκαλέσουμε οδυνηρές «γκάφες» και να απογοητευτούμε. Κάποιες αποκαλύψεις πονούν αλλά ταυτόχρονα ωφελούν για την μετέπειτα πορεία μας. Η αφυπνισμένη ενέργεια μας δεν μας αφήνει να σκεφτούμε λογικά και μας ρίχνει σε λάθη και πιθανόν σε διαμάχες. Κινητοποιούμαστε λοιπόν, αλλά μένουμε οπωσδήποτε προσγειωμένοι! Το Τετράγωνο αυτό, πραγματοποιείται στις 26 Αυγούστου 2016 και επηρεάζει όσους έχουν ζώδιο και ωροσκόπο κοντά στη 10η και 11η μοίρα των Διδύμων, του Παρθένου, του Τοξότη και του Ιχθύ.

Αντίθεση Ήλιου-Ανάδρομου Ποσειδώνα

Η όψη αυτή επηρεάζει επίσης Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς, που βρίσκονται κοντά στην 10η και 11η μοίρα και πραγματοποιείται στις 2 Σεπτεμβρίου 2016. Προσέχουμε για άλλη μια φορά και παραμένουμε προσγειωμένοι και ολιγαρκείς, αφού η όψη αυτή καταρρίπτει όνειρα και προσδοκίες που δεν ήταν απόλυτα ρεαλιστικές. Είμαστε θεατές σε μία κατάσταση απογοητευτικών μεταβολών, αλλά μόνο για εκείνους που δεν στήριξαν τις προσπάθειες τους σε ρεαλιστικά κριτήρια και αληθινές βάσεις.

Εξάγωνο Άρη-Ανάδρομου Ποσειδώνα

Ένα ιδιαίτερα ωφέλιμο Εξάγωνο, που φέρνει σε Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθείς, που βρίσκονται κοντά στην 9η και 10η μοίρα, έντονο ερωτισμό, ενέργεια, πείσμα και θέληση, ενίσχυση υποσυνείδητου, διαίσθησης και ρομαντισμού, ψυχική ενδυνάμωση και εσωτερική δύναμη. Πραγματοποιείται στις 11 Οκτωβρίου 2016 και μας βοηθά να χρησιμοποιήσουμε την τρυφερή μας δύναμη, ώστε να εκπληρώσουμε όνειρα αλλά να βοηθήσουμε έμπρακτα και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

 

Πηγή: www.oroskopos.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...