Η ερωτική συμβουλή της Τετάρτης 22 Ιουνίου 2016

22 Ιουνίου 2016

Η ερωτική συμβουλή της Τετάρτης, 22 Ιουνίου 2016 για το ζώδιό σου, από την Φένια Σταμέλου! Μάθε τι θα συμβεί σήμερα στην αισθηματική και ερωτική σου ζωή.

Ερωτική συμβουλή της ημέρας

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, σε κάνει να δρας παρορμητικά και απερίσκεπτα. Είναι αναγκαίο να αντιμετωπίσεις με υπομονή πιθανές προκλήσεις που έρχονται από τον σύντροφό σου, ενώ καλό θα είναι να μην μεταφέρεις προβλήματα μέσα στη σχέση, που προέρχονται από άλλες πηγές. 

ΤΑΥΡΟΣ

Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον ανάδρομο Άρη, σε βοηθά να αποκαταστήσεις τα κακώς κείμενα στη σχέση σου και να κάνεις και πάλι όνειρα για το μέλλον. Πιθανές αναθεωρήσεις ή αλλαγές που κάνεις το διάστημα αυτό στην ερωτική σου ζωή, θα αποδειχθούν ιδιαίτερα ωφέλιμες για το μέλλον της. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρίσκεσαι ακόμη υπό την επιρροή της Πανσελήνου και σε διαδικασία αποδοχής των γεγονότων, που έχουν προκύψει στην ερωτική σου ζωή. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σου λέει ότι αν θέλεις να παραμείνει στη ζωή σου ο άνθρωπος που είναι δίπλα σου, θα πρέπει να μοιραστείς μαζί του τις σκέψεις σου και να βρείτε λύσεις από κοινού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη κινείται απέναντι από το ζώδιό σου σήμερα και σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικό προς το ταίρι σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, είναι μια μέρα που θα αναλογιστείς τις πραγματικές σου ανάγκες, όσον αφορά τις σχέσεις, ώστε στην επόμενη που θα προκύψει, να φερθείς αναλόγως… 

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη να περνά απέναντι από το ζώδιό σου αργά το βράδυ, ξεκινά ένα διήμερο όπου ο τομέας «σχέσεις» θα αποτελέσει προτεραιότητα. Προσπάθησε να εντάξεις νέες δραστηριότητες στη σχέση σου, αν θέλεις να τη δεις να ανανεώνεται, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, η νοσταλγία για μια σχέση από τα παλιά ίσως σε οδηγήσει σε πράξεις αναθέρμανσης… 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου μέχρι τις βραδινές ώρες, ξυπνά την ερωτική σου διάθεση. Ίσως να έχεις νοσταλγήσει εκείνον τον αρχικό ενθουσιασμό που υπάρχει σε μια νέα ερωτική γνωριμία και να θέλεις να τον ξαναζήσεις. Πρόσεξε μόνο το πρόσωπο που θα επιλέξεις να τον επαναφέρει…

ΖΥΓΟΣ

Το παρελθόν κάνει έντονη την εμφάνισή του σήμερα, όχι απαραίτητα με σάρκα και οστά, αλλά κυρίως μέσα στο μυαλό σου. Το τετράγωνο Σελήνης – Ουρανού σε καλεί να αλλάξεις καταστάσεις και συμπεριφορές που είχαν αρνητικά αποτελέσματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να ακολουθήσεις νέους δρόμους από δω και στο εξής. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το εξάγωνο Σελήνης – Άρη σε ωθεί να μιλήσεις ανοιχτά σε ένα πρόσωπο που υπάρχει στη ζωή σου και θα ήθελες να δεις τη σχέση σας να εξελίσσεται. Αν και συνήθως δεν εκφράζεις τα συναισθήματά σου από φόβο ότι θα σε εκμεταλλευτούν, μερικές φορές η επικοινωνία δρα καταλυτικά για να πάρεις αυτό που θέλεις, οπότε χρησιμοποίησέ τη. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα ίσως να νιώσεις πως χρειάζεσαι μια τόνωση στην αυτοπεποίθησή σου, αλλά και μια ανάγκη να επαναφέρεις τον ενθουσιασμό στην ζωή σου. Το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού σε ωθεί να κοινωνικοποιηθείς, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις. Επιδίωξέ το, ακόμα και αν παρουσιαστούν εμπόδια που σε αποτρέπουν. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο της Σελήνης που κινείται στο ζώδιό σου με τον Ουρανό από τον Κριό, ίσως σου δημιουργήσει μια εσωτερική ένταση, δύσκολη στη διαχείριση. Απόφυγε να ξεσπάσεις στον/στην σύντροφό σου για ασήμαντες αφορμές και γενικά, απόφυγε παρορμητικές αποφάσεις που αφορούν τη σχέση σου. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σου από το βράδυ κι έτσι το επόμενο διήμερο φαίνεται πως οι συναισθηματικές σου υποθέσεις έρχονται σε πρώτο πλάνο. Οι όψεις που θα σχηματίσει, σου προφέρουν τη δυνατότητα να ανανεώσεις τη σχέση σου, ενώ οι ελεύθεροι Υδροχόοι θα έχουν ευκαιρίες να γνωρίσουν νέα πρόσωπα μέσα από φιλικούς κύκλους… 

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα, αγαπημένε Ιχθύ, φαίνεται πως η κοινωνικότητά σου θα αυξηθεί κατακόρυφα, αφού η Σελήνη από τον Αιγόκερω τονίζει την εξωστρέφειά σου. Είναι ιδανική μέρα να περάσεις χρόνο με το ταίρι σου και φίλους ή να οργανώσεις μια έξοδο ιδιαίτερη, που θα φέρει αέρα ανανέωσης στη σχέση σου.

 

Πηγή: www.myastro.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ