Με την Σελήνη στον Αιγόκερω είναι τα άστρα την Τετάρτη: Ευκαιρία για τακτοποιήσεις!

22 Ιουνίου 2016

Η Σελήνη κινείται στο αυστηρό και μεθοδικό το ζώδιο του Αιγόκερου σήμερα και κρατάει… φυλακισμένη την ευαισθησία μας! Αντιμετωπίζει τα πάντα με μια σχετική σκληρότητα και αυστηρότητα, τόσο απέναντι στον εαυτό της όσο και απέναντι στα πρόσωπα που συνυπάρχει ή συνεργάζεται.

 Τα άστρα την Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016, με την Σελήνη στον Αιγόκερω

Η Σελήνη στον Αιγόκερω δίνει μια ιδιαίτερη βαρύτητα σε οτιδήποτε αφορά την πρακτική πλευρά της καθημερινότητας. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για πάσης φύσεως τακτοποιήσεις, τόσο σε επαγγελματικά θέματα, όσο και σε εκκρεμότητες που μπορεί να έχουμε αφήσει λίγο πιο πίσω.

Οι αστρολογικές όψεις της Σελήνης από τον Αιγόκερω

Στις 11:03 π.μ. το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη, ενισχύει την ικανότητά σου να είσαι αποτελεσματικός, κυρίως στα θέματα της δουλειάς σου. Πολύ πιθανόν οι όποιες δυσκολίες προκύψουν, να λειτουργούν σαν μια πρόκληση, στην οποία φυσικά μπορείς να ανταπεξέλθεις!

Στις 11:57 π.μ., το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό σε καλεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις αποφάσεις που παίρνεις, αποφεύγοντας τα βιαστικά συμπεράσματα αλλά τις αρνητικές συμπεριφορές, τόσο από εσένα όσο και προς εσένα. Χρειάζεται να κάνεις ένα βήμα πίσω, κάθε φορά που νοιώθεις να πιέζεσαι ή πας να αντιδράσεις απότομα απέναντι σε τρίτους.

Σελήνη στον Υδροχόο

Στις 11:10 το βράδυ, η Σελήνη εγκαταλείπει τον Αιγόκερω, για να ανοίξει έναν καινούριο κύκλο με την είσοδό της στο ζώδιο του Υδροχόου.

ΥΓ. Να θυμάστε πως ό,τι κι αν κάνετε τις ημέρες αυτές, να δίνετε ιδιαίτερη βαρύτητα και μην αφήνετε εκκρεμότητες ή ασάφειες να αιωρούνται, μια και το τετράγωνο του Ερμή με τον Δίαπου κορυφώνεται αύριο, είναι υπεύθυνο για μία χαλαρότητα… Έτσι, είναι πολύ εύκολο να ξεχαστούμε και να αφήσουμε πίσω μας ακόμα θέματα που δεν επιδέχονται αναβολής!

 

Πηγή: www.myastro.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ