Πρόεδρος Fraport: Στέλνουμε μήνυμα στις αγορές ότι η Ελλάδα βλέπει μπροστά

22 Ιουνίου 2016

«Ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης όλων των εμπλεκόμενων μερών αποτελεί η επένδυση της Fraport στην Ελλάδα: του ελληνικού κράτους και του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων (TΑΙΠΕΔ), καθώς και της Fraport Greece» σύμφωνα με τον Πρόεδρό της Στέφαν Σούλτε, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα προσκεκλημένος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου. Με την ευκαιρία αυτή παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο.

Ο Πρόεδρος της Fraport είπε ότι πιστεύει «στη δυνητική και επιτυχημένη ανάπτυξη της Ελλάδας, ειδικότερα της τουριστικής βιομηχανίας της. Η λήψη οικονομικών μέτρων είναι βεβαίως σωστή, όσο δύσκολη κι αν είναι. Είναι, όμως, επίσης πολύ σημαντικό να υπάρχουν επενδύσεις. Μόνο οι επενδύσεις μπορούν να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και οικονομική ανάκαμψη. Ελπίζω, βεβαίως, ότι το έργο υποδομής που υλοποιούμε θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στις διεθνείς αγορές ότι η Ελλάδα βλέπει μπροστά, δημιουργώντας ένα νέο, δυναμικό περιβάλλον επενδύσεων για τη χώρα και τους ανθρώπους της».

O Στέφαν Σούλτε δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν θα γίνουν απολύσεις, αντιθέτως θα γίνουν νέες προσλήψεις: «Ο στόχος μας για τα ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια είναι η ανάπτυξη. Συνεπώς, θα χρειαστούμε περισσότερο προσωπικό, θέλουμε να προσλάβουμε όσο το δυνατόν περισσότερους υπαλλήλους στη Fraport Greece» είπε και προσέθεσε: «θα είμαστε ευτυχείς αν μεγάλο μέρος του υφιστάμενου προσωπικού του φορέα διαχείρισης των αεροδρομίων αποφασίσει να μας ακολουθήσει στην αποστολή μας. Θέλουμε πραγματικά να συνεργαστούμε μαζί τους.»

 

Πηγή: amna.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...