Τι λένε τα άστρα για το τετράγωνο Ερμή με Δία.

23 Ιουνίου 2016

Τα άστρα την Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016, με τον Ερμή σε τετράγωνο με Δία

Πρόκειται για μια όψη ιδιαίτερα ευχάριστη, η οποία μας βοηθά να δούμε την αισιόδοξη, την θετική πλευρά της ζωής, ενώ μας ωθεί σε πάσης φύσεως κοινωνικότητα, παρέες, διασκέδαση, ευχαρίστηση και χαρά.

Υπάρχει και μια διάθεση να προωθήσουμε σχέδια, που πολλές φορές δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, στηρίζονται καθαρά σε εκείνα τα υπεραισιόδοξα σενάρια του μυαλού, της φαντασίας… Γι’ αυτό χρειάζεται πάντα προσοχή στην όποια απόφαση παίρνεις τις ημέρες αυτές, καθώς και στα κριτήρια που εμπιστεύεσαι, προκειμένου να επιλέξεις μια κατεύθυνση!

Και φυσικά, χρειάζεται προσοχή στην επικοινωνία, γιατί υπάρχει μια τάση υπερβολής, η οποία μπορεί να χρωματίζει πολύ ευχάριστα το συναίσθημά σου, τη διάθεσή σου, ωστόσο οτιδήποτε λέγεται τις ημέρες αυτές, μπορεί να είναι λόγια της στιγμής, τα οποία δεν θα έχουν καμία ισχύ παρακάτω. Καλό είναι να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός με τις λεπτομέρειες, γιατί συχνά εκεί είναι που οι παραλείψεις μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη με δυσάρεστες συνέπειες.

Από την άλλη μεριά, φρόντισε να ευχαριστηθείς κάθε στιγμή, κάθε σχέση, κάθε επαφή, που μπορεί να τροφοδοτήσει την ψυχή και το μυαλό σου. Τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να ζήσεις έντονα, όμορφα, απαλλαγμένος από καθετί το οποίο μπορεί να σε έχει δυσκολέψει ή προβληματίσει το προηγούμενο διάστημα.

Ποια ζώδια ευνοούνται από το τετράγωνο Ερμή-Δία

ΔίδυμοιΤοξότεςΠαρθένοι και Ιχθύες του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετεωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι ημέρες αυτές σας προσφέρουν τη δυνατότητα της χαλάρωσης, της ευεξίας, της αισιοδοξίας. Ίσως μάλιστα, κάποιες μετακινήσεις ή ταξιδάκια, να είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόσασταν, για να φορτίσετε τις… μπαταρίες σας.

 

Πηγή: www.myastro.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ