Η Θετική Ενέργεια αλλάζει… και ανανεώνεται!

23 Ιουνίου 2016

H Amita Motion συνεχίζει να μοιράζει Θετική Ενέργεια και να στηρίζει τα όνειρα των νέων, μέσα από το ανανεωμένο website  www.thetikienergeia.gr

 Για περισσότερα από 10 χρόνια, η Amita Motion μοιράζει Θετική Ενέργεια και αισιοδοξία  μέσα από τη μουσική και τις ξεχωριστές και μοναδικές δράσεις της. Φέτος, η Θετική Ενέργεια μεγαλώνει και η Amita Motion ετοιμάζεται να δημιουργήσει νέες ξεχωριστές και ανατρεπτικές εμπειρίες για όλους τους νέους!

Μέσα από το φρέσκο και ανανεωμένο website www.thetikienergeia.gr, η Amita Motion  δίνει βήμα στους νέους να εμπνευστούν, να ανακαλύψουν, να εκφραστούν, να αναπτύξουν τα ταλέντα τους και κυρίως να ζήσουν ξεχωριστές και μοναδικές εμπειρίες!

Amita Motion POSITIVE ENERGY HUB: εδώ η Θετική σκέψη γίνεται τρόπος ζωής! Οι νέοι εμπνέονται, ξεκλειδώνουν τη θετική τους σκέψη και ανακαλύπτουν την πιο positive πλευρά τους με καθημερινό περιεχόμενο με τα πιο positive άρθρα, τα πιο hot μουσικά νέα, αληθινά success stories, tips & tutorials για όσους αγαπούν τις  μουσικές τέχνες και θέλουν να μάθουν περισσότερα, κατευθείαν από τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες. Το Positive Energy Hub περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές κατηγορίες γύρω από τη μουσική -Music HubMix Hub και Dance Hub- για αυτούς που αγαπούν το τραγούδι, το DJ Mixing και το χορό!

Amita Motion POSITIVE BATTLES: σε αυτόν τον αγώνα κερδίζει το ταλέντο! Όλοι οι νέοι μπορούν εδώ να ξεδιπλώσουν τα ταλέντα τους και να «αγωνιστούν» με θετική ενέργεια γι’ αυτό που αγαπούν! Όλοι οι νέοι μπορούν εδώ να ξεδιπλώσουν τα ταλέντα τους και να «αγωνιστούν» με Θετική Ενέργεια γι’ αυτά που αγαπούν και για τα όνειρά τους! Στον πιο positive διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος νέοι άνω των 16 χρονών, να διαγωνιστούν στο τραγούδι, το DJ mixing και το χορό. Αγαπημένοι καλλιτέχνες όπως οι: Μύρωνας Στρατής, REC, Claydee, Sparky T, Bobito, Νίκος Μαριάνος, Κλαίρη Καραπιδάκη και Δημήτρης Καραγεώργος γίνονται coaches και μαθαίνουν στα νέα ταλέντα τα μυστικά του καλύτερου performance τραγουδώντας, μιξάροντας και χορεύοντας!

Οι 36 πιο ταλαντούχες ομάδες των Amita Motion Positive Battles θα περάσουν στην 1η φάση της ψηφοφορίας του κοινού, και μέσα από διαδοχικές ψηφοφορίες θα  αναδειχθούν οι 6 finalists,  που θα διαγωνιστούν στο Amita Motion Final Positive Battle! Η ανάδειξη των νικητών θα γίνει τον Νοέμβριο, όπου ο 1ος νικητής από κάθε κατηγορία θα κερδίσει δισκογραφικό συμβόλαιο, ενώ οι 2οι νικητές θα κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο των 1.000 Ευρώ.

Αυτός είναι ο Αγώνας της Θετικής Ενέργειας! Έλα μαζί μας!

Αγωνιζόμαστε για ό,τι αγαπάμε. Αγωνιζόμαστε με Θετική Ενέργεια! 

Βρείτε μας εδώ:

Website: www.thetikienergeia.gr

Facebook: facebook.com/amitamotion

Instagram instagram.com/amitamotion

YouTube: youtube.com/AmitaMotionOfficial


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ