Τα άστρα το τριήμερο 24-26 Ιουνίου 2016: Δίας σε τρίγωνο με Πλούτωνα!

24 Ιουνίου 2016

Σε ευχάριστο χρώμα κινείται το τριήμερο που ακολουθεί. Φυσικά, κυρίαρχη όψη στο τριήμερο αυτό, είναι το εντυπωσιακό τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, το οποίο κορυφώνεται για τρίτη και τελευταία φορά, την Κυριακή.

Τα άστρα το τριήμερο 24 ως 26 Ιουνίου 2016, με τον Δία σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Είναι ένα τρίγωνο που υπόσχεται ευκαιρίες, που μπορούν αλλάξουν το περιβάλλον μας, τον ψυχισμό, αλλά και τις ζωές μας. Επηρεάζει κυρίως επαγγελματικά θέματα, στόχους και φιλοδοξίες, που μπορεί να έχουν ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα, αλλά την περίοδο που διανύουμε, δίνουν την καλύτερη δυναμική τους και ενδεχομένως ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα ή μια τελική εικόνα, πάνω στην οποία μπορούμε να στηριχτούμε! Είναι μια όψη που μιλά για μεγάλα επιτεύγματα, νίκες καθοριστικής σημασίας κι εξελίξεις που θα διαδραματίσουν πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωές μας.

Και βέβαια, η όψη αυτή σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να χαρακτηριστεί σαν το άγγιγμα του Μίδα, όσον αφορά στα οικονομικά μας! Μια οικονομική στήριξη, ένα άνοιγμα ή μια έκτακτη οικονομική τύχη, μπορεί να είναι αυτό το γεγονός που θα μας αλλάξει τη ζωή!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα

ΤαύροιΠαρθένοι και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, εκμεταλλευτείτε κάθε τι που μπορεί να έρχεται τώρα στη ζωή σας, ακόμα και αν με μια πρώτη ματιά δεν βλέπετε σ’ αυτό τη δυνατότητα της εξέλιξης που μπορεί να σας προσφέρει! Οι ημέρες αυτές μπορούν να προωθήσουν με μοναδική ευκολία θέματα επαγγελματικής φύσεως που σας ενδιαφέρουν, να ενισχύσουν τις φιλοδοξίες σας, να σας προσφέρουν μια βοήθεια και υποστήριξη από ένα πολύ ισχυρό άτομο ή να σας ανοίξουν έναν καινούργιο οικονομικό ορίζοντα! Όπως και να ‘χει, η περίοδος αυτή είναι τυχερή, γεμάτη ευκαιρίες, ακόμα και αν όλα γύρω σας μπορεί να μοιάζουν αδιέξοδα!


Πηγή: www.myastro.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ