Δέκα ερωτικά μυστικά που πρέπει να γνωρίζεις αν έχεις σχέση με Καρκίνο!

24 Ιουνίου 2016

Είναι ευαίσθητος, φιλότιμος, «αγκαλίτσας», ρομαντικός και «ψυχούλα»! Έχει βλέμμα υγρό, σαν κουταβάκι, που σε καθηλώνει και αγκαλιά που σε ζεσταίνει όσο καμία άλλη! Είναι ο Καρκίνος και είναι εδώ ως ερωτικός σύντροφος!

Κυκλοθυμικός

Αλλάζει διάθεση σε χρόνο dt και πραγματικά δεν ξέρεις πότε θα γελάσει, πότε θα κλάψει, πότε θα εκνευριστεί, πότε θα μουτρώσει! Σπαστικό μεν, δεν βαριέσαι ποτέ δε!


Γκρινιάρης
Είναι ένα γκρινιάρικο παιδάκι και στη σχέση του, αφού ακόμα κι αν του έχεις κάνει όλα τα χατίρια, βρίσκει πάντα κάτι νέο να γκρινιάξει! Του αρέσει η γκρίνια, και καταφέρνει να τραβήξει και την προσοχή σου, τι θες τώρα; 

Τρυφερός
Όχι απλά τρυφερός, αλλά θα έπρεπε να γράφει το όνομα του δίπλα από τη λέξη «Τρυφερότητα» στο λεξικό. Αν θες στοργή, αγάπη, φροντίδα και προδέρμ, εδώ είμαστε!


Ρομαντικός
Μην κοροϊδεύεις, οκ; Ναι, αυτός ο ερωτικός σύντροφος θεωρεί ευτυχία να μετράτε μαζί τα αστέρια, να σε έχει στην αγκαλιά του και να χαζεύετε το ολόγιομο φεγγάρι και να κοιτάτε για ώρες-πολλές ώρες-χωρίς να μιλάτε τη θάλασσα… Μην κοροϊδεύεις είπαμε και άναψε κεριά! Πολλά κεριά!


Ανασφαλής
Τι πράγμα; Θες να παρακολουθήσεις την αγαπημένη σου σειρά, χωρίς να σε ενοχλήσει κανένας; Και δεν δίνεις σημασία για 45 ολόκληρα λεπτά στον Καρκίνο; Δεν τον αγαπάς, δεν σε ενδιαφέρει η ύπαρξη του, θέλεις μάλλον να χωρίσετε, ήρθε η καταστροφή του κόσμου κτλ κτλ… Λογική Καρκίνου…


Η Οικογένεια
Θες έναν σύντροφο που αγαπάει, ονειρεύεται και είναι γεννημένος για να κάνει οικογένεια; Τον έχεις! Θες να μην έχεις έναν σύντροφο που επηρεάζεται ακόμα και για τη σχέση σας από γονείς, αδέρφια και το σόι του γενικότερα; (Δυστυχώς) τον έχεις!


Οι Πρώην
Ενώ θεωρείται από τους πιο πιστούς συντρόφους, το ερωτικό παρελθόν του, θα τον «στοιχειώνει» καθόλη τη διάρκεια της σχέσης σας, είτε συγκρίνοντας σε, είτε με ξαφνικές αναπολήσεις, είτε με φωτογραφίες, είτε -αν είναι κακό Καρκινάκι- με συχνή επικοινωνία μαζί του… Χμμ…


Θύμα

Τσακωθήκατε; Εσύ φταις! Εσύ πληγώνεις την ψυχούλα του, εσύ πονάς την καρδούλα του, εσύ δεν νοιάζεσαι για τα αισθήματα του, εσύ είσαι σκληρός, εσύ, εσύ, εσύ! Ακόμα κι αν αυτός έχει κάνει το λάθος, αυτός είναι και το θύμα σου.


Προστατευτικός

Για εκείνον έρωτας, σημαίνει προστασία. Αποζητά συνεχώς την δική σου προστασία αλλά και εκείνος στη προσφέρει απλόχερα! Θέλει ένα νοητό πέπλο ασφάλειας γύρω σας που φροντίζει να σας φυλάει από τους «εξωτερικούς» κινδύνους.


Μνημονικό
Θυμάται όλες σας τις επετείους, το πρώτο σας φιλί, το πρώτο σας ραντεβού, το πρώτο σας καυτό βράδυ, τη γιορτή σου, τα γενέθλια σου, τα γενέθλια της μαμάς σου, του μπαμπά σου, τα πάντα! Υπέροχο; Παράλληλα όμως, θυμάται λεπτομερώς τον τσακωμό σας πριν 3 χρόνια, που «λοξοκοίταξες» πριν 2 χρόνια, μια φορά που του μίλησες άσχημα πριν 4 χρόνια… Όχι υπέροχο, ε;

 

Πηγή: www.oroskopos.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ