Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο-έριδες για παλιές φωτογραφίες

26 Ιουνίου 2016

Μια φωτογραφία του Πάνου Καμμένου με τον Νάιτζελ Φάρατζ και τον Μπέπε Γκρίλο μέσα στα χαμόγελα ανέβασε στο Twitter ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Μάλιστα, ο κ. Κουμουτσάκος έκανε tag τον Αλέξη Τσίπρα, ώστε να δει ο Πρωθυπουργός το ντοκουμέντο με τον υπουργό Άμυνας να χαμογελά πλάι στον υπέρμαχο του Brexit και τον επικεφαλής του ιταλικού Κινήματος Πέντε Αστέρων.

«Η Ενωμένη Ευρώπη κτίστηκε από πολιτικούς όπως ο Ζαν Μονέ και ο Αντενάουερ και κινδυνεύει από πολιτικούς, όπως ο Φάρατζ, η Λεπέν και ο Καμμένος», έγραψε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Στελέχη της ΝΔ, όπως ο Μάκης Βορίδης και η Νίκη Τζαβέλα, συναγελάζονταν με τον Ζαν Μαρί Λεπέν και τον Νάιτζελ Φάρατζ αντίστοιχα, απάντησε στη ΝΔ η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

«Η ΝΔ και ο εκπρόσωπός της, ο ‘πύραυλος Κουμουτσάκος - Κουμουτσάκος’, όπως τον προσφωνούν οι ‘φίλοι’ του, έχουν τη συνήθεια να κρύβουν την αλήθεια και να ψάχνουν για φαντάσματα», τονίζουν οι ΑΝΕΛ.

«Τους θυμίζουμε ότι δικοί τους βουλευτές, όπως ο κ. Βορίδης, συναγελάζονταν με τον Λεπέν και το κόμμα του για πολλά χρόνια, ενώ η κ. Νίκη Τζαβέλα γευμάτιζε με τον κ. Φάρατζ πριν ο κ. Σαμαράς την τοποθετήσει στα ευρωψηφοδέλτια της ΝΔ», σημειώνει στην απάντησή της η κ. Παπαδοπούλου.

Κάνει τέλος λόγο για «σημερινή ακραία νεοφιλελεύθερη ΝΔ» η οποία «έχει πάρει διαζύγιο από τις αρχές και αξίες στις οποίες βασίστηκε το ευρωπαϊκό οικοδόμημα».

Μετά την εκπρόσωπο Τύπου των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου και ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, έδωσε μέσω Twitter την απάντησή του στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Γιώργο Κουμουτσάκο.

"Προς πύραυλο-Κουμουτσάκο.... Ο βουλευτής σας ήταν με τον Λεπέν στο συνέδριο του πριν παντρευτείτε το ΠΑΣΟΚ. ΜΑΖΕΨΟΥ.", έγραψε ο Π. Καμμένος, ποστάροντας και μία φωτογραφία του Μάκη Βορίδη από το συνέδριο.

Πηγή: star.gr, tvxs.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ