Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το διάστημα 27/06-3/07από τον Κώστα Λεφάκη

27 Ιουνίου 2016

ΚΡΙΟΣ

Αυξημένη παρατηρείται η κινητικότητα αλλά και η ανησυχία σας για τα δρώμενα. Περιφρουρείστε τα νώτα σας και κυρίως ελέγξτε τις τυχόν κινήσεις εις βάρος σας που παρατηρούνται στον εργασιακό χώρο. Ενδεχόμενα παρασκήνια έχουν στηθεί και πρέπει να τα προσέξετε. Παράλληλα, υπερασπίστε μια καινούργια γνωριμία ή συνεργασία ή επιμεληθείτε καλύτερα την διαδικασία που απαιτεί μια πρακτική εφαρμογή. Προς το παρόν μην βιάζεστε να αλλάξετε καταστάσεις και παραμείνετε μετριοπαθείς και προσγειωμένοι. Αποφύγετε ασάφειες στις συζητήσεις σας και εξασφαλίστε τα εχέγγυα στις συμφωνίες που θα κλείσετε. Ερωτικά αφήστε το ρεύμα να σας οδηγήσει εκεί που αποσκοπεί. 

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να ελίσσεστε σε καθημερινή πορεία και να μην βιάζεστε να καταλήξετε είτε σε αρνητική είτε σε θετική δραστηριότητα. Η επιρροή των άλλων είναι μεγάλη και από την οποία πρέπει να αποδεσμευτείτε. Γενικότερα οι κινήσεις πρέπει να είναι διασφαλισμένες και όχι ριψοκίνδυνες. Αποφύγετε να κλείσετε σημαντικές συμφωνίες όσο και αν προκύψουν δελεαστικές προτάσεις και συνεχίστε να είστε προνοητικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας. Γενικότερα διανύετε μια μεταβατική περίοδο στην διάρκεια της οποίας δεν πρέπει να κάνετε λάθη. Ενδιαφέρον θα παρουσιάσει η κοινωνική σας ζωή και ίσως η παρεμβολή κάποιων φίλων στη καθημερινότητα σας. 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλά θα μεσολαβήσουν ενώ το ένα γεγονός θα διαδέχεται το άλλο με ταχύτητα. Μέσα σε αυτό θα υπάρξουν και αισιόδοξα μηνύματα και πιέσεις. Στηριχτείτε στα πρώτα και ελιχθείτε στα δευτέρα. Ενδιαφέρον θα παρουσιάσει και η κοινωνική σας ζωή η οποία τείνει να διασπάσει την προσοχή σας από την επαγγελματική. Προσπαθήστε να ενδώσετε σε ενδιαφέρουσες προτάσεις αλλά μην απομακρύνεστε από τα επαγγελματικά σας συμφέροντα ενώ επιδιώξτε με την συμπεριφορά σας και τις προσπάθειες σας να βελτιώνετε την εκδοχή τυχόν αντιξοοτήτων στον επαγγελματικό τομέα. Συναισθηματικά  θα έχετε περισσότερο παράγοντα τύχης από όσο υπολογίζατε.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όλη καθημερινότητα διαφοροποιείται μέρα με την μέρα ενώ έμφαση υποχρεώσεων διαφαίνεται στα επαγγελματικά σας. Μην βιαστείτε να αποθαρρυνθείτε ούτε να βγάλετε συμπεράσματα. Θα μεσολαβήσει ένα ολόκληρο δίμηνο μέχρι να παγιωθεί μια κατάσταση στα εξωτερικό περιβάλλον και στη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος πρέπει να είστε προσεκτικοί και ελισσόμενοι. Οι συνθήκες σας αναγκάζουν να γίνετε πιο επινοητικοί για το συμφέρον σας. Συναισθηματικά δεν είναι σίγουρη η έκβαση μιας υπόθεσης για αυτό μην βιάζεστε να κάνετε καινούργια σχέδια για αυτή.

 

ΛΕΩΝ

Η καθημερινότητα στην δική σας περίπτωση είναι νευρική και η διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σας όχι πάντα εύκολη. Υπάρχουν αντιξοότητες κυρίως στην επικοινωνία με τους άλλους και στις οικονομικές σας συναλλαγές. Ωστόσο η Αφροδίτη σας εξασφαλίζει αρκετή δόση βοήθειας από τους άλλους και το ενδεχόμενο μιας συμμαχίας που θα σας σώσει. Μην αφήνετε δυσάρεστα γεγονότα να εξανεμίζουν τον ενθουσιασμό σας και μην ξεχνάτε να δίνετε στον εαυτό σας μικρές δόσεις ξεκούρασης και ψυχαγωγίας. Στο ερωτικό παιχνίδι οι μετοχές σας ανεβαίνουν. Αποφύγετε να είστε αναβλητικοί στα προγράμματα σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επεισοδιακός και μεταρρυθμιστικός εξελίσσεται ο Μάρτιος για τους περισσότερους από εσάς. Μια σειρά από νέες εξελίξεις και από την γενικότερη επιρροή που δέχεστε τώρα, θα οδηγήσουν τα θέματα που σας αφορούν σε ένα καινούργιο κρεσέντο. Τυχόν παρεξηγήσεις και αντιθέσεις θα προκαλούσαν τροχοπέδη στην δική σας πορεία. Παράλληλα βρείτε τα μέσα που είναι απαραίτητα για να κλείσετε οικονομικές και άλλες εκκρεμότητες. Ακόμα και αυτή την περίοδο της γενικότερης κρίσης, ρίξτε το βάρος του δυναμισμού σας στον επαγγελματικό τομέα. Σε αυτή την διαδικασία που πρέπει να τηρήσετε, μην αφήνετε να σας διασπάσουν οικογενειακά ή άλλα προβλήματα.

 

ΖΥΓΟΣ

Η ένταση επηρεάζει και εσάς και ο τομέας που θα σας απασχολήσει ή και θα σας θορυβήσει είναι ο επαγγελματικός. Ωστόσο η αλλαγή του μήνα εξυπηρετεί αρκετά τα συμφέροντα σας αλλά σας υπαγορεύει ένα καινούργιο τρόπο με τον οποίο πρέπει να τα διαχειρίζεστε. Μπροστά στην επικείμενη άνοιξη, αναθεωρήστε πολλές από τις συνήθειες που είχατε και βρείτε ένα έξυπνο τρόπο προσαρμογής στο καινούργιο κλίμα που παγιώνεται γενικότερα. Εκείνο που πρέπει να κάνετε είναι να μην βιάζεστε και να γίνετε πιο εύστοχοι κάθε φορά που παίρνετε πρωτοβουλίες. Το καλοκαίρι αυτό σας υποχρεώνει να εξοπλιστείτε ανάλογα και να υπερασπίσετε τον εαυτό σας απέναντι σε εξωτερικούς κινδύνους.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετά ενδιαφέρουσα περίοδος για τους περισσότερους από εσάς παρόλο που δεν θα λείψουν κάποιες αιφνίδιες αναστατώσεις στην αισθηματική σας ζωή. Ευτυχώς όμως όλα μπορούν να ξεπεραστούν αν αποφασίσετε να είστε πιο διαλλακτικοί και να ενδιαφερθείτε για τις απόψεις και τις ανάγκες των άλλων. Δεν αμφισβητεί κανείς την καλή προαίρεση που σας διακρίνει αλλά η ψυχολογική σας κατάσταση δεν είναι και τόσο σπουδαία. Παράλληλα υπερασπίστε τα επαγγελματικά σας όσο και αν η γενικότερη κατάσταση τα έχει επηρεάσει. Μικρές ενισχύσεις δεν θα λείψουν είτε από γεγονότα είτε από ανθρώπινους παράγοντες. Μην διστάσετε να τολμήσετε μια πρωτοβουλία όταν το ένστικτο σας την υπαγορεύει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αλλαγή του μήνα φέρνει μερικές απροσδόκητες αναταράξεις στο στενό περιβάλλον και βαραίνει το κλίμα στον επαγγελματικό χώρο. Φροντίστε να είστε οργανωμένοι και διατηρήστε όσο μπορείτε ψύχραιμη αντιμετώπιση σε οτιδήποτε προκύψει. Η υπομονή και η αντοχή σας θα παίξει σημαντικό ρόλο σε όλη την πορεία αυτού του επεισοδιακού μήνα. Από την άλλη πλευρά η περίοδος αυτή θα ενισχύσει αρκετά την πραγματοποίηση κάποιων φιλοδοξιών σας. Ενδιαφέρουσα προβλέπεται και η ατμόσφαιρα στην ερωτική σας ζωή, παραμένουν όμως οι δυσκολίες στα οικονομικά σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το περιβάλλον θα σας απασχολήσει και κάποια έκτακτα περιστατικά θα γίνουν αφορμή να αλλάξετε τα σχέδια σας. Ωστόσο ένα οικογενειακό θέμα είναι κοντά στη λύση του. Υπερασπίστε ζητήματα κατοικίας ή περιουσιακά που περνούν μια δυσκολία τώρα. Εκμεταλλευτείτε τις σύντομες ευκαιρίες που θα έχετε για βελτίωση των οικονομικών σας προβλημάτων. Η ψυχραιμία και η μεθοδικότητα του χαρακτήρα σας θα αποδειχτεί χρήσιμη ειδικά στην διεκπεραίωση υποθέσεων. Συναισθηματικά η κατάσταση είναι αρκετά ενδιαφέρουσα ή μπορεί να βελτιωθεί σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Προσθέστε  περισσότερη ψυχαγωγία και ξεκούραση στο πρόγραμμα σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι μέρες εξακολουθούν να είναι επεισοδιακές αλλά ωστόσο ο ερχομός μιας καλύτερης εποχής είναι δεδομένος. Ο Άρης συντηρεί την πολυμέρεια και των ενδιαφερόντων αλλά και των υποχρεώσεων που προκύπτουν όλες μαζί τώρα. Προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι, μην αλλάζετε την προτεραιότητα των υποχρεώσεων σας, φανείτε ανεκτικοί στις αντιξοότητες της εργασίας σας και μην συμμετέχετε σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν αφορμή για παρεξηγήσεις ή αποκαλύψεις που θα σας δυσαρεστήσουν. Ακόμα μην βιαστείτε να κάνετε τώρα αλλαγές οι οποίες δεν είναι τόσο απαραίτητες και οι οποίες μπορεί να χαρακτηριστούν ριψοκίνδυνες. Αισθηματικά συνεχίζεται η μεταβατική περίοδος και δεν έχετε παρά να αρκεστείτε σε ότι καλό προκύψει.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Μια αλλαγή στον τρόπο της ζωής σας ή μια συμφωνία στα οικονομικά σας θα σας βγάλει από δύσκολη θέση. Γενικότερα ο μήνας αυτός σας βοηθά να ξεφύγετε από την βαριά ατμόσφαιρα των προηγούμενων και αναζητώντας λύσεις να τις βρείτε ταχύτερα από ότι στο παρελθόν. Έμφαση δίνεται στα γεγονότα που αφορούν τόσο την συναισθηματική σας κάλυψη όσο και την διατήρηση των απαραίτητων ισορροπιών στον οικονομικό τομέα. Υπάρχει ο κίνδυνος να αυξηθούν τα έξοδα σας και αυτόν πρέπει να τον αποτρέψετε. Η Αφροδίτη είναι βασικός ευεργέτης και το άστρο της τύχης που μπορεί ανά πάσα στιγμή να λειτουργήσει σε οποιοδήποτε τομέα αποκαταστατικά.

 

 

Πηγή: www.oroskopos.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....