Ο Σταμάτης Κραουνάκης σήμερα στο προαύλιο της ΕΡΤ

27 Ιουνίου 2016

Ο Σταμάτης Κραουνάκης «ανοίγει» το μουσικό καλοκαίρι στην ΕΡΤ με συναυλία στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 20:30.

Το μήνυμά του για το SummERTime:

«Παιδί του Ραδιοφώνου, γνώριμοι όλοι εκεί από παιδί, Παπαστεφάνου, Μιχαλίτση, Τάσος Λιγνάδης, Καμπανέλλης, Μαυρουδής, Ρηνιώ Παπανικόλα και το ανεπανάληπτο Τρίτο του ανΑρχικού Χατζιδάκι του τεράστιου!!! Κι ο Χορν ε;

Αυτά τα ονόματα παίζανε. Τους πρόλαβα. Πνευματικότητα. Τα κορίτσια στα πικ απ. Η Έφη Μεταλληνού, η Έφη Πουλοπούλου, η Ντόλυ, η Έλενα… Ο διάδρομος με τα κορίτσια κι εγώ με τα κυκλοφορημένα μου βινύλια, πρώτες δουλειές σε μία μία μ’ αφιερώσεις… Οι ηχολήπτες, άλλοι εδώ άλλοι όχι πια, νιάτα. Αέρας.

Με χαρά είπα ναι να ξεκινήσουμε τις γιορτές στο προαύλιο με δωρεάν είσοδο. Το '13 τα 'χαμε σπάσει, με το μαύρο. Σηκώθηκε μεγάλος κουρνιαχτός. Αλλά στο ραδιόφωνο είχα μεγάλες αγάπες. Για τον Γιώργο Γιουκάκη και τα παιδιά του Δεύτερου, του Ραδιοφώνου, το ερτζιανό των Ελλήνων. Το Ραδιόφωνο που τόσο αγαπώ, με όλη την παρέα του ΟΛΟΙ ένα φίλα με… στο προαύλιο… εκτός προγράμματος και μ’ ό,τι φέρει το βράδυ…».

21 μεγάλες συναυλίες κάθε βράδυ, στον κήπο της ΕΡΤ, με δωρεάν είσοδο, από την Δευτέρα 27 Ιουνίου έως και την Δευτέρα 18 Ιουλίου.

Η ΕΡΤ σε σύμπραξη με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής διοργανώνουν ένα ξεχωριστό «μουσικό καλοκαίρι», ως ανταπόδοση στους πολίτες που από το υστέρημα ή το περίσσεμα τους, χρηματοδοτούν την ύπαρξη και λειτουργία της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.

Κάθε βράδυ στις 20.30 η Αγία Παρασκευή γίνεται το καλοκαιρινό στέκι με ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα που καλύπτει όλα τα είδη της μουσικής.

Έντεχνο και λαϊκό, ρεμπέτικα και ροκ, τζαζ και hip hop, δημοτικά και συμφωνική μουσική, τάνγκο και οπερέτες και φυσικά δεκάδες νέοι καλλιτέχνες, που αναδείχθηκαν από το νέο project της ΕΡΤ YourBand@ert και τις συχνότητες της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Πηγή: ert.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ