Γνωρίστε την Le Pandorine και κερδίστε μια stylish τσάντα από την καλοκαιρινή συλλογή

28 Ιουνίου 2016

Το όνομα Le Pandorine είναι εμπνευσμένο από τον αρχαίο ελληνικό μύθο, «το κουτί της Πανδώρας» σύμβολο της γυναικείας περιέργειας και κοινό νήμα που συνδέει όλες τις συλλογές. Το brand δημιουργήθηκε το 2008 από δύο Ιταλίδες, με πολλή φινέτσα, τις στυλίστριες τη Chiara Felici και Manuela Casella. Αντλώντας έμπνευση από τον υπέροχο γυναικείο κόσμο, δημιουργούν με πάθος και δημιουργικότητα τσάντες και αξεσουάρ σε συναρπαστικά σχέδια και λαμπερές αποχρώσεις.

Η συλλογή ουσιαστικά είναι ένα βιβλίο γεμάτο εικόνες, λέξεις και σχέδια, στο οποίο κάθε σελίδα αφηγείται μία διαφορετική ιστορία εμπνευσμένη από τη γυναικεία προσωπικότητα. Η ψυχή της συλλογής παραμένουν οι πρωτότυπες τολμηρές δημιουργίες με τα έξυπνα χιουμοριστικά mottos. 

Ευφάνταστοι συνδυασμοί χρωμάτων και υλικών, με ιδιαίτερες λεπτομέρειες που τις κάνουν ξεχωριστές. Οι τσάντες Le Pandorine δεν είναι απλά αξεσουάρ που έχετε μαζί σας στις βόλτες, αλλά ένα πρωτότυπο μέσο για να αποκαλύψετε κάποιο κρυφό στοιχείο της προσωπικότητά σας!

Express yourself αυτό το καλοκαίρι με μια τσάντα Le Pandorine!

Κερδίστε μια stylish τσάντα από τη φετινή φρέσκια συλλογή, στέλνοντας ένα email με τα στοιχεία σου κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο info@boro.gr, αναγράφοντας στο θέμα του e-mail "Tσάντα Le Pandorine" και κάνοντας Like στη σελίδα της Le Pandorine στο Facebook! https://www.facebook.com/LePandorineGreece

Κεντρική Διάθεση: Motiva Fashion, 210 7239974

www.motiva-fashion.com

Email: info@motiva-fashion.com


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας