Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούλιο 2016 από τον Κώστα Λεφάκη

29 Ιουνίου 2016

Ο Ιούλιος  είναι ένας θετικός μήνας που θα χαρίσει απλόχερα την   «ανάπαυλα» σε όσους αγωνίζονται ενώ θα προσφέρει και  ανακούφιση σε όσους ταλαιπωρούνται.  Είναι ο μήνας του καλοκαιριού που συστήνεται και προτείνεται για καλοκαιρινές διακοπές!

 Οι δυσαρμονικές όψεις όμως στα μεταβλητά ζώδια μεταξύ Δία, Κρόνου και Ποσειδώνα συνεχίζονται, που σημαίνει ότι οι κίνδυνοι υπάρχουν και όλοι πρέπει να προσέχουμε τις αυταπάτες, τις εξαπατήσεις των επιτήδειων και κάθε είδους φανατισμό.  Ωστόσο η πορεία του μήνα θα αποδεχθεί αρκετά θετική και ελπιδοφόρα για όλα τα ζώδια.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα καταφέρουν αυτό το μήνα  να βρουν λύση και ανακούφιση, ναανεφοδιαστούν εκεί που πρέπει, να πετύχουν πίστωση χρόνου σε χρεωστικές υποθέσεις που τους απασχολούν! Σημαντική βελτίωση θα υπάρξει στην ερωτική ζωή των ανθρώπων καθώς και στην ψυχαγωγία!

Το βασικό αστρολογικό φαινόμενο του Ιουλίου είναι μια σειρά καλών όψεων στα ζώδια του νερού με επίκεντρο την αρμονία της Αφροδίτης από το Καρκίνο με τον Άρη από τονΣκορπιό. Αυτό για λίγο ενισχύει συναισθηματικά πολλούς ανθρώπους, δίνει μια επιτάχυνση σε δημιουργικές δραστηριότητες, βοηθά αρκετούς να βρουν λύσεις βιοποριστικές και ανοίγει ορίζοντες ελευθερίας για όλους εκείνους που είχαν παγιδευτεί ή περιοριστεί σε αδιέξοδα και σε δυσκολίες. Οι ευνοούμενοι αναμφίβολα από αυτό το φαινόμενο είναι τα ζώδια του νερού,ΚαρκίνοςΣκορπιός και Ιχθύς. Τέλος θεωρείται μέσα σε όλο το καλοκαίρι, το καλύτερο διάστημα για διακοπές.

Κατά την διάρκεια του Ιουλίου θα υπάρξει αποκατάσταση παρεξηγήσεων, σε συνεργασίεςκαι σχέσεις που μπορούν να συνεχίσουν να υπάρχουν.  Ο έρωτας θα παίξει σπουδαίο ρόλο αυτό το μήνα! Από την άλλη πλευρά η σύμπτωση θα δώσει ευκαιρίες για δημιουργία νέων σχέσεων!  Η ανθρώπινη αλληλεγγύη θα είναι τονισμένη και θα δούμε περισσότερη αγάπη ανάμεσα στους ανθρώπους!

 

ΚΡΙΟΣ: Τον Ιούλιο, ο Άρης – ο κυβερνήτης του ζωδίου σας – διασχίζει το ζώδιο του Σκορπιού και ο μήνας σας έχει τις δυσκολίες του!

 

Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι από εσάς  θα έχετε σημαντικά γεγονότα τα οποία δεν θα είναι πάντα εύκολα να τα  αντιμετωπίσετε. Είναι αναγκαίο  αυτό το μήνα που μπορείτε, να τερματίσετε οικονομικές και περιουσιακές εκκρεμότητες.

 

Δεν θα πρέπει να αγνοήσετε τις ανάγκες της οικογένειας και του στενού περιβάλλοντος και να φανείτε πιο διαλλακτικοί  στις σχέσεις σας,  τόσο τις κοινωνικές όσο και τις εργασιακές.

 

Οι δεσμευμένοι  παραβλέψτε  την  αψυχολόγητη συμπεριφορά του συντρόφου σας, δείξτε κατανόηση στα προβλήματα του και μην κάνετε τίποτα που θα έβαζε σε κίνδυνο το δεσμό σας. Το περιβάλλον της εργασίας θα σας ταλαιπωρήσει το τελευταίο δεκαήμερο.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Κατά την διάρκεια του Ιουλίου , ο Άρης  πορεύεται απέναντι από το ζώδιο σας και θα αναμοχλεύσει αισθηματικά προβλήματα στις σχέσεις σας.

 

Κάποιοι θα έχετε  καινούργιες εμπειρίες αλλά και ενδιαφέρουσες  γνωριμίες.

Κατά την διάρκεια αυτού του μήνα ότι υπογράψετε ή ότι συμφωνήσετε να το ελέγξτε το καλά. Μην υπογράφετε συμφωνίες και μην παίρνετε αποφάσεις που έχουν μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στη ζωή σας.

 

Αποφύγετε την υπερένταση και την κούραση, ελέγχετε τα εκφραστικά σας μέσα. Οι σχέσεις με φίλους, συνεργάτες, συμβίους, απογόνους και προγόνους θα σας απασχολήσουν αρκετές φορές αυτή την περίοδο.

 

Όσοι  μπορέσετε να φύγετε σε διακοπές διαλέξτε το δεύτερο μισό του μήνα όπου οι συνθήκες θα είναι καλύτερες.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ: Τον Ιούλιο φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία αλλά και την τόλμη σας  γιατί έχετε πολλές δυνατότητες να διορθώσετε ότι δεν πήγε καλά μέχρι σήμερα, ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα!

 

Ίσως πρέπει να γίνουν μερικές νέες αλλαγές στον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα αν θέλετε να συνεννοηθείτε με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και να καταλάβετε τις δικές του απόψεις.


Η εποχή είναι εποχή πάντως για να βάλετε νέους στόχους κοινωνικού ή πρακτικού ενδιαφέροντος, να αναζητήσετε την βοήθεια χρήσιμων φίλων ή να δημιουργήσετε νέες προοπτικές για το κοντινό οικονομικό σας μέλλον.


Προσέξτε τις κινήσεις σας στην εργασία στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν θέλετε πραγματικά κάτι να αλλάξει στη ζωή σας προς το καλύτερο εργαστείτε με κέφι  ενάντια στις αντιξοότητες!  Μην αφήνετε τον Ιούλιο  τις φήμες που κυριαρχούν να σας επηρεαζουν ψυχολογικά ή ηθικά. 


Δεχτείτε ότι οι  δικοί σας άνθρωποι έχουν τα ελαττώματα τους  και μην μεγαλοποιείτε  τις διαφωνίες που είναι πολύ φυσικό να υπάρχουν.

 

Οργανώστε καλύτερα τις κινήσεις σας και διατηρήστε το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων σας δίνοντας βάρος εκεί που υπάρχει λόγος τόσο προσοχής όσο και αξιοποίησης.

 

Φανείτε συνεπείς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και μην αιφνιδιάζεστε από τις ανατροπές, αν τυχόν προκύψουν σχετικά με την υλοποίηση ενός σχετικού σχεδίου.

 

ΛΕΩΝ: Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού είναι κατάλληλος για να λύσετε προβλήματα οικογενειακού ή προσωπικού χαρακτήρα!  Από την άλλη πλευρά θα καταφέρετε να ενισχύσετε  και  την θέση σας στα  επαγγελματικά σας.

 

Στις προσωπικές αλλά και στις υπόλοιπες σχέσεις θα πρέπει να δείξετε προνοητικότητα, καθώς και διαλλακτικότητα!  Μην εκδηλώνετε την αντιπάθεια σας  κάνοντας δηλώσεις για κάποιους ανθρώπους γιατί  όσο δίκιο και να έχετε τα λόγια σας  θα  μεταφερθούν διαστρεβλωμένα. Αποφύγετε τις  αυταπάτες που δεν οδηγούν πουθενά κυρίως στην διαχείριση των αισθημάτων αλλά και των χρημάτων σας.

 

Μην χάνετε χρόνο και χρήμα σε άσκοπες δραστηριότητες και μην αναλώνεστε σε περιττές μετακινήσεις ή σε πολυσύχναστους χώρους. |

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρά τις αποφάσεις σας για εσωτερικές αλλαγές και την σκληρότητα με την οποία αντιμετωπίζετε τον εαυτό σας ψυχολογικά αυτή την εποχή βρίσκεστε  αυτό τον Ιούλιο και πάλι σε μια χαώδη κατάσταση.

 

Η ένταση μέσα σας, σας πιέζει και καλό είναι να την εξωτερικεύετε ή με αρκετή φυσική δραστηριότητα και να μην βράζετε στο ζουμί σας.

 

Υπερασπίστε τα συμφέροντα σας και στην εργασία και στα οικονομικά. Σαφώς αποφύγετε τις ακραίες καταστάσεις και μην απογοητεύστε όταν δεν γίνεται αμέσως αυτό που θέλετε.

 

Επιμεληθείτε από εδώ και πέρα τον ανεφοδιασμό του επαγγελματικού τομέα ή ξεκινήστε νέες προσπάθειες για αυτόν. 

 

ΖΥΓΟΣ: Τα περισσότερα προβλήματα αυτό τον Ιούλιο  ξεκινούν από τις σχέσεις σας με το περιβάλλον σας και από την εξέλιξη περιστατικών που έφυγαν από τον έλεγχο σας επηρεάζοντας δυσάρεστα την ψυχολογική σας κατάσταση. 


Μην ξεχνάτε ότι βρίσκεστε κάτω από την σκιά μιας εποχής η οποία σας θέλει ήρεμους και ρεαλιστές! Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα πρέπει να είναι και χρήσιμες αλλά και θετικές. 

Συνεχίστε να ελέγχετε προσεκτικά τις καινούργιες γνωριμίες αλλά και κάθε μορφή έκφρασης.

 

Να είστε ιδιαίτερα φρόνιμοι  σε τυχόν προτάσεις συνεργασίας και να μην αφήνετε οικονομικές εκκρεμότητες να πάρουν μεγαλύτερη διάσταση.

 

Αποφύγετε αναμετρήσεις και ανταγωνισμούς και συνειδητοποιήστε την ανάγκη για ηρεμία και κάποια τρυφερή παρουσία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Παρά το γεγονός ότι δεν περνάτε την καλύτερη εποχή της ζωής σας, αυτό το μήνα θα υπάρξει  μία  μικρή βελτίωση των συνθηκών  γύρω σας!

 

Η πορεία του Ιουλίου σας βοηθά να κάνετε καινούργια σχέδια για το μέλλον. Προσέξτε τις δεσμεύσεις σας  τόσο τις οικονομικές  όσο και τις συναισθηματικές!  Μην παρασύρεστε σε κάτι που είναι περισσότερο απόκτημα φαντασίας ή κάτι απωθημένο που σας έχει μείνει από το παρελθόν.

 

Αυτό το μήνα οι άνθρωποι γύρω σας θα σας επηρεάζουν πολύ, και αυτό πρέπει να το προσέξετε αλλά και να το αποφύγετε .

 

Στα συναισθηματικά σας υπάρχει ενδιαφέρον αλλά κάτω από την επιφάνεια η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική από ότι φαίνεται . Φροντίστε να την εντοπίσετε και αν την αποδέχεστε περάστε στο παρασύνθημα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκμεταλλευτείτε  αυτό τον Ιούλιο τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν  για να τακτοποιήσετε μερικά επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα που σας απασχόλησαν μέχρι σήμερα. 


Αποφύγετε την απροσεξία ιδιαίτερα  στους όρους μιας πιθανής πρότασης συνεργασίας καθώς  και σε νομικά ή τυπικά θέματα που είναι δυνατό να προκύψουν. Φανείτε λογικοί  και επιφυλακτικοί  στις διαπραγματεύσεις που θα κάνετε και μην βιάζεστε να προβείτε σε μεγαλύτερες αλλαγές στην ζωή σας γιατί δεν θα εδραιωθούν με επιτυχία.

 

Στα ερωτικά σας,  δείχνοντας καλή συνεργασία με το σύντροφό σας  θα τα πάτε καλά! Αποφύγετε τις σπασμωδικές και αγχώδεις αποφάσεις με τους ανθρώπους γύρω σας!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μετά τις ταλαιπωρίες των προηγούμενων διαστημάτων έρχονται καλύτερες μέρες για εσάς τους αιγόκερους!  Τονίζω όμως ότι αυτό δεν σημαίνει ότι τα άγχη σας  τελειώνουν οριστικά.

 

Αυτό τον Ιούλιο όμως θα ξεκινήσετε  να διορθώνετε ότι δεν πήγε καλά μέχρι τώρα και να οργανώσετε το χρόνο σας έτσι ώστε να ξεκουραστείτε σωματικά και ψυχικά.

 

Προσπαθήστε να διευρύνετε τα κοινωνικά σας ενδιαφέροντα και αναζητήστε τις πληροφορίες που χρειάζεστε προκειμένου να εξοπλιστείτε καλύτερα στην αντιμετώπιση τόσο των επαγγελματικών όσο και των οικονομικών αντιξοοτήτων. 

Συναισθηματικά διευκολύνεστε περισσότερο να υλοποιήσετε σχετικές επιθυμίες ή να διαμορφώσετε ένα πιο ευχάριστο κλίμα στην προσωπική σας ζωή.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Ιούλιος  σας ευνοεί στα κοινωνικά και επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα όπως και σε αρκετούς άλλους τομείς!  

 

Μπορείτε επίσης να ελπίζετε για καλύτερες μέρες στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας και προσπαθήστε να διορθώσετε ότι δεν πήγε καλά μέχρι τώρα σε αυτούς τους τομείς. Αποφύγετε όμως να δεσμευτείτε με αποφάσεις και συμφωνίες κυρίως στα οικονομικά.

 

Ελιχθείτε τόσο στην κοινωνική όσο και στην προσωπική σας ζωή, αποφύγετε ακραίες συμπεριφορές όσο και αν είστε βέβαιες ότι θα επιβάλετε αυτό που θέλετε. 

Στην προσωπική σας ζωή υπάρχει συνεχής μεταβλητότητα και εκείνο που σας σώζει είναι η προσαρμοστικότητα που διαθέτετε.

 

ΙΧΘΥΣ: Η κατάσταση στα οικονομικά σας βελτιώνεται αργά αλλά σταθερά και οι συνθήκες που θα αναπτυχθούν σύντομα θα είναι περισσότερο ευνοϊκές για να προχωρήσετε στα σχέδια σας!


Αυτό το μήνα θα υιοθετήσετε μια νέα τακτική στον τομέα των προσωπικών και των επαγγελματικών σας σχέσεων.

 

Αποφύγετε την κούραση, τους εκνευρισμούς , τις αντιθέσεις και διαξιφισμούς, προστατέψτε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα αλλά φανείτε διαλλακτικοί όταν οι άλλοι γίνονται επιθετικοί !

 

Αποφύγετε επίσης αντιθέσεις με ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντος σας και μην δείχνετε τουλάχιστον την ευθιξία σας σε θέματα που οι άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν.

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...