Οι ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων για τον μήνα Ιούλιο 2016 με τα Ταρώ Lenormand

30 Ιουνίου 2016

Η Ταρώ Λένορμαν ( Lenormand) του Μεσαιωνικού Ωροσκοπίου, προβλέπει για το Ιούλιο 2016 και αποκαλύπτει πως θα εξελιχθεί ο μήνας και για τα 12 ζώδια στην ερωτική τους ζωή…  


Ιούλιος 2016 Κάρτα Ταρώ : Η Κυρία

Ο μήνας αυτός έρχεται για να τα βελτιώσει όλα! Η γενική τάση του Ιουλίου, θα είναι δυναμικότητα, ενέργεια, αυτοπεποίθηση και δράση. Το γυναικείο φύλο είναι γενικά αρκετά πιο τυχερό από το αρσενικό, η γονιμότητα αυξημένη και η φροντίδα της ομορφιάς γίνεται προτεραιότητα. Σε παγκόσμιο επίπεδο θα παρατηρηθεί τάση για προστασία, στήριξη, υποστήριξη και ίσως επαναστατική διάθεση υπέρ των γυναικών.

 

 

 

 

Δες την Μηνιαία Ερωτική Πρόβλεψη Ταρώ Lenormand  για το ζώδιο σου! 

 

Κριός Ιούλιος 2016 Κάρτα Ταρώ : Τα Ποντίκια

Η ερωτική σου ζωή κατακλύζεται από απογοητευτικές αποκαλύψεις και ξαφνικά γεγονότα που μερικές θα έχουν ως συνέπεια κάποιες απώλειες. Οι αποκαλύψεις αυτές ωστόσο θα σου ανοίξουν τα μάτια για κάποια πράγματα και θα μπορέσεις από δω και πέρα να βάλεις γερές και ουσιαστικές βάσεις στον έρωτα. Αν είσαι δεσμευμένος, συγκράτησε τα νεύρα σου και κυρίως αυτά που ξεστομίζεις και προστάτεψε την αγάπη σας από εξωτερικούς εχθρούς που φθονούν την ευτυχία σας!

Τυχερή μέρα:
 Τετάρτη

Ιδανικά ταιριάσματα : Δίδυμος, Παρθένος

Ακατάλληλα ταιριάσματα : Τοξότης, ΙχθύςΤαύρος Ιούλιος 2016 Κάρτα Ταρώ : Ο Κήπος

Ίσως η καλύτερη περίοδος για σένα στην ερωτική ζωή! Μπορείς να αναμένεις στιγμές χαράς, διασκέδασης και δημιουργικότητας, ερωτικές κατακτήσεις, καλοπέραση, νέες γνωριμίες και σίγουρα θα νιώσεις πρωταγωνιστής και το επίκεντρο του ερωτικού καλοκαιριού. Αν είσαι ελεύθερος θα χορτάσεις ευκαιρίες και αν είσαι δεσμευμένος ετοιμάσου για την πιο ρομαντική και ευχάριστη περίοδο της σχέσης σας! 

Τυχερή μέρα: Παρασκευή

Ιδανικά ταιριάσματα : Ζυγός, Ταύρος

Ακατάλληλα ταιριάσματα : Κριός, Σκορπιός

 

 

Δίδυμος Ιούλιος 2016 Κάρτα Ταρώ : Ο Σκύλος

Ο Ιούλιος φέρνει φίλους δίπλα σου που σε στηρίζουν, σε αγαπούν και σε βοηθούν έμπρακτα στον ερωτικό τομέα είτε με συμβουλές, είτε με μία νέα γνωριμία που θα επέλθει μέσα από το φιλικό περιβάλλον. Δεν αποκλείεται μία φιλική σχέση να μετατραπεί σε φιλική! Αν έχεις ήδη σχέση, μπορείς να είσαι σίγουρος για την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου!  

Τυχερή μέρα: Παρασκευή

Ιδανικά ταιριάσματα : Ζυγός, Ταύρος

Ακατάλληλα ταιριάσματα : Κριός, Σκορπιός

 

 

Καρκίνος Ιούλιος 2016 Κάρτα Ταρώ : Το Δέντρο

Η λαμπερή σου εμφάνιση είναι ένα από τα κύρια ατού του Ιουλίου για σένα, φέρνοντας στα πόδια σου θαυμαστές και κατακτήσεις. Παράλληλα η γοητευτική προσωπικότητα σου χαρακτηρίζεται από ενέργεια και όρεξη για ζωή, που σε καθιστά ακόμα πιο επιθυμητό. Η ουσία του Ιουλίου όμως είναι ότι θα υπάρξουν ευκαιρίες, είτε είσαι ελεύθερος, είτε όχι, να βάλεις γερές βάσεις στην ερωτική σου ζωή! Μην αφήνεις την κούραση σου ή κάποια προβληματάκια αδιαθεσίας, να σε κρατάνε πίσω, αφού σε περιμένει ένα υπέροχο καλοκαίρι!

Τυχερή μέρα: Τετάρτη

Ιδανικά ταιριάσματα : Δίδυμος, Παρθένος

Ακατάλληλα ταιριάσματα : Τοξότης, Ιχθύς

 


 

Λέων Ιούλιος 2016 Κάρτα Ταρώ : Το Πλοίο

Η αισθηματική σου ζωή ανθίζει όλο και περισσότερο, κυρίως μέσα από ταξίδια, μετακινήσεις, κοινωνική ζωή, επαφές και νέες γνωριμίες. Αν είσαι ήδη σε σχέση καλό θα ήταν να κανονίσεις με το έτερον ήμισυ μία εκδρομή ή ένα ταξίδι, αφού αυτή την εποχή θα περάσετε υπέροχα και θα ανανεωθείτε! Πιθανότητα για έρωτας από απόσταση ή μέσα από την δουλειά!

Τυχερή μέρα:
 Πέμπτη

Ιδανικά ταιριάσματα : Τοξότης, Καρκίνος

Ακατάλληλα ταιριάσματα : Δίδυμος, Αιγόκερως

 

 

Παρθένος Ιούλιος 2016 Κάρτα Ταρώ : Τα Σύννεφα

Πολλά τα σκαμπανεβάσματα στην αισθηματική ζωή αυτό το μήνα και οι καλές με τις κακές στιγμές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Ο Ιούλιος για σένα παρατηρείται κάπως ψυχρός συναισθηματικά και δεν θα λείψουν και κάποιες απογοητεύσεις, τις όποιες όμως τις παίρνεις πιο βαριά από όσο πρέπει, αφού δεν θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Κάνε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και συγκράτησε τα ξεσπάσματα σου. 

Τυχερή μέρα: Πέμπτη

Ιδανικά ταιριάσματα : Τοξότης, Καρκίνος

Ακατάλληλα ταιριάσματα : Δίδυμος, Αιγόκερως

 

Ζυγός Ιούλιος 2016 Κάρτα Ταρώ : Το Παιδί

Μπορείς να περιμένεις μόνο θετικές αλλαγές αυτό το μήνα στον έρωτα, οι οποίες θα σε γεμίσουν ελπίδα και συναισθηματική χαρά! Ένας νέος κύκλος ανοίγεται μπροστά σου που τα βελτιώνει όλα, είτε έχεις σχέση, είτε όχι. Αν είσαι ελεύθερος ίσως μία νέα σχέση ξεκινήσει τώρα και αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να περιμένεις μία πολύ ευχάριστη περίοδο και γονιμότητα! 

Τυχερή μέρα: Δευτέρα

Ιδανικά ταιριάσματα : Ταύρος, Καρκίνος

Ακατάλληλα ταιριάσματα : Σκορπιός, Αιγόκερως

 

 

 

Σκορπιός Ιούλιος 2016 Κάρτα Ταρώ : Το Όρος

Η ερωτική ζωή χαρακτηρίζεται από αρκετά εμπόδια, τα οποία όμως είναι εύκολο να τα ξεπεράσεις αν τα αντιμετωπίσεις με προσπάθεια και σύνεση. Παράλληλα προσπάθησε να αντιμετωπίσεις ανθρώπους που στέκονται εμπόδιο στην ερωτική σου ζωή και απομάκρυνε τους. Ίσως υπάρξουν στιγμές μοναξιάς αλλά θα είναι εποικοδομητικές για σένα. Όπως και να έχει η ερωτική ζωή θα σε επιβραβεύσει μόνο αν προσπαθήσεις πραγματικά

Τυχερή μέρα:
 Σάββατο

Ιδανικά ταιριάσματα : Αιγόκερως, Σκορπιός

Ακατάλληλα ταιριάσματα : Καρκίνος, Ταύρος

 

 

 

Τοξότης Ιούλιος 2016 Κάρτα Ταρώ : Η Αλεπού

Βρίσκεσαι σε μία περίοδο ουτοπίας και ψευδαίσθησης. Πολλοί άνθρωποι θα σε απογοητεύσουν, την στιγμή που εσύ περίμενες μόνο θετικά από αυτούς και τα ερωτικά σου σχέδια θα γκρεμίζονται μπροστά σου σαν κάστρα χτισμένα στην άμμο αν δεν ανοίξεις τα μάτια σου και δεν δεις την αλήθεια κατάματα. Μην σε αγχώνει η άσχημη συμπεριφορά του ατόμου που σε ενδιαφέρει, αφού είναι προσωρινή και θα ξεπεραστεί!  

Τυχερή μέρα:
 Τετάρτη

Ιδανικά ταιριάσματα : Δίδυμος, Παρθένος

Ακατάλληλα ταιριάσματα : Τοξότης, Ιχθύς

 

 

Αιγόκερως Ιούλιος 2016 Κάρτα Ταρώ : Ο Κύριος

Ερωτικά-και όχι μόνο- είσαι το επίκεντρο της προσοχής και όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σου. Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι οι ερωτικές επιτυχίες είναι δεδομένες. Η προσωπικότητα σου είναι τόσο ισχυρή που όλα θα γίνουν όπως τα θες, αρκεί να μην παρασυρθείς σε συμπεριφορές έπαρσης!  

Τυχερή μέρα:
 Κυριακή

Ιδανικά ταιριάσματα : Λέων, Ιχθύς

Ακατάλληλα ταιριάσματα : Υδροχόος, Παρθένος

 

 

Υδροχόος Ιούλιος 2016 Κάρτα Ταρώ : Το Γράμμα

Μην βαραίνεις την ψυχολογία σου χωρίς λόγο αφού κάποια πράγματα οφείλουν να τελειώσουν για να βάλεις βάσεις για καινούργια. Απέφυγε τάσεις θλίψης και υπερβολικής στεναχώριας και προσπάθησε να βγεις, να διασκεδάσεις και να εκφράσεις τον ερωτισμό σου, αφήνοντας πίσω επίπονες αναμνήσεις και εμμονές με το παρελθόν.

Τυχερή μέρα: Τρίτη

Ιδανικά ταιριάσματα : Κριός, Σκορπιός

Ακατάλληλα ταιριάσματα : Ζυγός, Ταύρος

 

 

 

Ιχθύς Ιούλιος 2016 Κάρτα Ταρώ : Το Δρεπάνι

Η περίοδος του Ιουλίου είναι αρκετά απειλητική για ρήξεις και απογοητεύσεις στην ερωτική σου ζωή, αν δεν προσέξεις πολύ και δεν είσαι προετοιμασμένος. Έρχονται απρόσμενα γεγονότα που πιθανόν θα σε ξαφνιάσουν δυσάρεστα. Μην παραμυθιάζεσαι και δες τα πράγματα ως έχουν, προκειμένου να αποφύγεις απρόβλεπτες απογοητεύσεις και όλα θα πάνε καλά!  

Τυχερή μέρα:
 Σάββατο

Ιδανικά ταιριάσματα : Σκορπιός, Αιγόκερως

Ακατάλληλα ταιριάσματα : Ταύρος, Καρκίνος

 

Πηγή: www.oroskopos.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ