Οι κρίσιμες ημερομηνίες του Ιουλίου και οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

30 Ιουνίου 2016

Φθάσαμε λοιπόν στην καρδιά του καλοκαιριού, έχοντας διανύσει πλέον το μισό αυτής της δύσκολης χρονιάς. Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που θα στρέψει την προσοχή μας περισσότερο στα προσωπικά μας ζητήματα και λιγότερο στα μεγάλα και συλλογικά. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα λυθούν ή ότι θα εξαφανισθούν δια μαγείας τα παραπάνω, αλλά ο Ιούλιος θα μας επικεντρώσει στο να δώσουμε λύσεις στα καθημερινά ατομικά θέματα.

Αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2016

Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα παραμένει ισχυρό όλο το μήνα φέρνοντας σκληρά γεγονότα στις ζωές των Μεταβλητών (ΔίδυμοιΠαρθένοιΤοξότες και Ιχθείς) κυρίως του δευτέρου δεκαημέρου. Ταυτόχρονα, το ευεργετικό τρίγωνο των Δία-Πλούτωνα στέφει με επιτυχία τις προσπάθειες των Γήινων (ΤαύροιΠαρθένοι και Αιγόκεροι) αλλά και τωνΥδάτινων (ΚαρκίνοιΣκορπιοί και Ιχθείς) του δευτέρου δεκαημέρου τουλάχιστον μέχρι τις 20/7.

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα με την συγκέντρωση όλων των προσωπικών πλανητών (ΉλιοςΕρμήςΑφροδίτη και Άρης) αλλά και της Νέας Σελήνης 4/7 στο στοιχείο του νερούκαι κυρίως στο ζώδιο του Καρκίνου μας κάνει συναισθηματικούς και προστατευτικούς απέναντι στους ανθρώπους που θεωρούμε οικογένεια, ενώ μας στέλνει κατευθείαν στον πυρήνα της ψυχής για αναγνώριση των προσωπικών αναγκών.

Με αρωγό τον ορθόδρομο πλέον Άρη μέσα από το μαχητικό και διεκδικητικό ζώδιο του Σκορπιού οι προσπάθειες για τη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος θα εκδηλωθούν με δυναμικό έως και σκληρό τρόπο. Η μετακίνηση της Αφροδίτης και του Ερμή κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα στο φλογερό και δημιουργικό Λέοντα θα σημάνει την έναρξη μιας πιο εξωστρεφούς περιόδου όπου η ανάγκη για προσωπική ικανοποίηση θα μας κάνει απόλυτους και αρκετά εγωιστές. Όμως αυτό θα είναι και το πιο ερωτικό διάστημα του μήνα κυρίως για τα ζώδια της Φωτιάς (ΚριοίΛέοντες και Τοξότες) αλλά και του Αέρα (Δίδυμοι,Ζυγοί και Υδροχόοι) αλλά και το καταλληλότερο για καλοκαιρινές διακοπές.

Η Πανσέληνος του μήνα στις 20/7 ανατρεπτική και επικίνδυνη για σχέσεις, υγεία και εργασία κυρίως για τους Παρορμητικούς (ΚριοίΚαρκίνοιΖυγοί και Αιγόκεροι) του τρίτου δεκαημέρου που πιθανόν θα βιώσουν αλλαγές που θα τους αναγκάσουν να προσαρμόσουν τις ζωές τους σε νέες συνθήκες. Το τέλος του μήνα απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις, αλλά και στην έκφραση μας για αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.

 

Πηγή: www.myastro.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ