Σεξ και σφαλιάρες στα οπίσθια: Πώς να το κάνετε σωστά (εικόνες+18)

30 Ιουνίου 2016

Μια συνήθεια που ξετρελαίνει και τον άνδρα αλλά και τη γυναίκα. Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πρέπει να τσεκάρετε πρώτα ότι αρέσει στην παρτενέρ σας. Ενδεχομένως να χρειαστεί να τη ρωτήσετε ή να δοκιμάσετε ένα πολύ ελαφρύ χτύπημα και να ζητήσετε τη γνώμη της, αν της άρεσε αν θέλει να το συνεχίσετε. Κάθε άγρια πράξη στο σεξ προυποθέτει σεβασμό της γυναίκας και γίνεται για να διεγείρει τα άγρια ένστικτά της. Σε καμία περίπτωση δεν κάνουμε κάτι αν δεν το επιθυμεί ή αν δεν το απολαμβάνει

Τα χτυπήματα στα οπίσθια είναι μια τεχνική που απελευθερώνει τις άγριες ορμές της γυναίκας. Στα μάτια της ο άνδρας γίνεται ο απόλυτος κυρίαρχος και μερικές γυναίκες και μόνο με τη σκέψη ενός αυθεντικού αρσενικού διεγείρονται πολύ.

Πώς να το κάνετε

-Δε θα πρέπει να συμπεριφερθείτε με βιαιότητα αλλά με αγριάδα.

-Ξεκινήστε με ένα ελαφρύ χτύπημα.Μετά το πρώτο χτύπημα δώστε ένα ελαφρύ χάδι. Είναι μια ένδειξη τρυφερότητας που σε συνδιασμό με τις άγριες διαθέσεις σας μπορεί να ξετρελάνει τη γυναίκα. (Θυμηθείτε οι γυναίκες θέλουν τον άνδρα και ρομαντικό και άγριο. Δύσκολος αλλά ποθητός συνδυασμός)

-Καλό είναι να τρίψετε τα χέρια σας για να είναι πιο ζεστά. Δίνουν καλύτερη αίσθηση στη γυναίκα.

-Ποτέ μην χτυπάτε και με τα δυο σας χέρια τα οπίσθιά της. Μπορεί να προκαλέσει μεγάλο πόνο και είπαμε, ο στόχος δεν είναι να τραυματιστεί αλλά να διεγερθεί με τις κινήσεις σας!

-Κάντε εναλλαγές στα χέρια και αγγίξτε πρώτα το δεξί και μετά το αριστερό μέρος των οπισθίων ή και αντίστροφα. Η εναλλαγή βοηθά στην αποφυγή ερεθισμού στο δέρμα της.

-Στηριχτείτε καλά και προσέξτε με πόση δύναμη βάζετε. Ελέγξτε τη δύναμή σας, προσέξτε  μη χτυπήσει η γυναίκα το κεφάλι της σε κάπιο τοίχο. Όσο και να σας φαίνεται αστείο πολλά ατυχήματα έχουν συμβεί επειδή ο άνδρας πάνω στο πάθος του ξέφυγε, χωρίς να το θέλει...

-Κρατήστε κλειστά τα δάχτυλα. Ο ήχος που παράγεται από την κλειστή παλάμη περιγράφεται ως εξαιρετικά διεγερτικός και για τον άνδρα και τη γυναίκα.

-Δώστε τα χτυπηματάκια στο μέσο του κάθε μέρους των οπισθίων που είναι και το πιο τροφαντό σημείο. Αν το χέρι σας ξεφεύγει προς τα πλάγια, η γυναίακ μπορεί να πονέσει.

-Προτιμήστε τη στάση doggy style. Και αν είναι δυνατό κάντε σεξ μπροστά από έναν καθρέφτη. Έτσι, θα βλέπετε τις αντιδράσεις της και θα είναι πιο εύκολο να καταλάβετε αν κάποια στιγμή δυσανασχετεί.

-Στο τέλος της ερωτικής πράξης δώστε μερικά φιλιά στο ερεθισμένο κορμί της. Είναι μια ένδειξη ότι τη σέβεστε, την ποθείτε και θαυμάζετε το σώμα της. Θα την κολακέψει πολύ. 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ