Η Βίκυ Χατζηβασιλείου εξομολογείται: «Το αριστερό μου μάτι δεν είναι όπως το δεξί»

1 Ιουλίου 2016

H εκπομπή «Πάμε Πακέτο» στον Alpha κλείνει αισίως 12 χρόνια και φαίνεται πως η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποτελεί από μόνη της την συνταγή της επιτυχίας. Πέρα από την τηλεόραση, το beach volley είναι μια από τις μεγάλες της αγάπες και το γεγονός ότι εδώ και τρεις μήνες δεν έχει πιάσει την μπάλα εξαιτίας ενός τραυματισμού στο χέρι, της έχει στοιχίσει πολύ. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό You και μίλησε μεταξύ άλλων για όσα γράφονται σχετικά με τις πιθανές αισθητικές επεμβάσεις.

Μια μεγάλη πηγή αποφόρτισης γι’αυτήν είναι το beach volley και δεδομένου του τραυματισμού της και της αποχής της από το άθλημα νιώθει ότι δεν χαλαρώνει καθόλου: «Ζορίζομαι με το χέρι μου, είμαι τραυματισμένη τρεις μήνες άσχημα και δεν περνάει, έχω μπει σε μια κατάσταση που αρχίζει να χρονίζει. Έχω πάθει τόσα από το beach volley. Πριν από τέσσερα χρόνια έφαγα μια αγκωνιά σε αγώνα που παίζαμε μεικτό, οποιαδήποτε άλλη στη θέση μου θα είχε κάνει πλαστική στο μάτι της από κάτω. Το αριστερό μου μάτι δεν είναι όπως το δεξί, έχει θέμα… Παρόλα αυτά όμως δεν βλέπω την ώρα να γίνω καλά για να… ξαναχτυπήσω», εξομολογείται η γνωστή παρουσιάστρια.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει βρεθεί στο στόχαστρο για πιθανές αισθητικές επεμβάσεις αλλά και για κάποιες sexy φωτογραφίες της: «Φτάνει! Είναι χαζό… Δεν τσατίζομαι πια, βαριέμαι, αλλά νιώθω και πολύ καλά τελικά αφού ασχολούνται με την καλή μου, όπως λένε, εμφάνιση. Πάντως έχω να πω ότι αν δει κανείς την μαμά μου πόσο καλά διατηρείται και εκείνη θα καταλάβει ότι η ομορφιά και η ευεξία είναι θέμα γονιδίων», δηλώνει η Βίκυ.

Λέει «όχι» στο νυστέρι, κοιτάει τις ρυτίδες της και τις αποδέχεται ενώ δηλώνει ταγμένη στην γυμναστική και στη σωστή διατροφή.

Πηγή: peoplegreece.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ