Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η αντίθεση Αφροδίτης - Πλούτωνα

1 Ιουλίου 2016

Η Αφροδίτη στο Καρκίνο, μας έχει κάνει ήδη πιο ευαίσθητους, πιο συναισθηματικούς αλλά και πιο ανασφαλείς στον έρωτα. Όταν ο σκληρός Πλούτωνας στον Αιγόκερω έρχεται αντιμέτωπος με μία τόσο ευάλωτη Αφροδίτη, την Παρασκευή 1η του Ιουλίου, τα πάθη-λάθη είναι δεδομένα, όπως και ο πόνος που θα έχουν ως συνέπεια αν δεν συγκρατηθούμε. 


Προσέχουμε λοιπόν και δεν παρασυρόμαστε σε λανθασμένες κινήσεις στον έρωτα αλλά και στην διαχείριση των οικονομικών μας.  Αποφεύγουμε ζήλιες, νεύρα, τσακωμούς αλλά και αλόγιστες οικονομικές σπατάλες.
Προβλέψεις ζωδίων

 

Κριός

Μην σε παρασύρει το παρελθόν σε πισωγυρίσματα γιατί θα αποδειχτεί καταστροφικό για σένα. Συγκράτησε ανούσια ξεσπάσματα στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας, αλλιώς θα έχεις συνέπειες.

 

Ταύρος

Μην διατυμπανίζεις τα μυστικά σου παντού και μείνε έξω από κουτσομπολιά, γιατί θα γυρίσουν κατά σου. Μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες και πρόσεχε τις μετακινήσεις σου.

 

Δίδυμος

Πρόσεξε την οικονομική σου διαχείριση γιατί τα λάθη πληρώνονται τώρα. Συγκράτησε την αδικαιολόγητη σου ζήλια και κτητικότητα, γιατί θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που πραγματικά επιθυμείς. 

 

Καρκίνος

Εκμεταλλεύσου το πάθος σου για να βιώσεις καυτές στιγμές, αλλά μην παρασύρεσαι σε ερωτικές παρανομίες, εμμονές και ζήλιες γιατί θα υπάρξουν ρήξεις. Διαχειρίσου σωστά τα οικονομικά σου και μην κάνεις σπατάλες τώρα.

 

Λέων

Οι εμμονές με το παρελθόν και η αδικαιολόγητη θλίψη σου τώρα δεν σε βοηθούν. Όλα θα πάνε καλά, αρκεί να αποφύγεις παρασκηνιακές ή παράνομες ερωτικές ή οικονομικές δραστηριότητες.Παρθένος

Δεν είναι η ιδανική εποχή για υλοποιήσεις τα σχέδια σου γι’αυτό πρόσεξε τους χειρισμούς σου. Πρόσεξε την λάθος συμπεριφορά σου απέναντι σε φίλους και κοινωνικές ομάδες που ανήκεις.Ζυγός

Μην χάνεις τον έλεγχο σε ζητήματα καριέρας, δουλειάς και οικογένειας. Κάθε λάθος παρορμητική συμπεριφορά θα σου στοιχίσει ανεπανόρθωτα την καλή κοινωνική σου υπόσταση.

 

Σκορπιός

Μην είσαι υπεραισιόδοξος και παρορμητικός σε νέες γνωριμίες, επαφές και μετακινήσεις. Κράτα μικρό καλάθι, μην παρασύρεσαι και επιστράτευσε την λογική σου.

 

Τοξότης

Έχεις αδικαιολόγητες εμμονές και απαιτήσεις στον έρωτα, γι’ αυτό καλό θα ήταν να τις περιορίσεις ειδικά σε ότι αφορά ζήλια ή δικές σου ανέντιμες δραστηριότητες. Τα οικονομικά σε πιέζουν, φρόντισε τη σωστή διαχείριση τους.


Αιγόκερως

Μην παρασύρεσαι σε άσχημες συμπεριφορές στην συντροφική ζωή γιατί θα σου στοιχήσουν σπουδαίες για σένα σχέσεις! Συγκράτησε ζήλια, νεύρα, απαιτήσεις και ξεσπάσματα.Υδροχόος

Λάθη παρορμητικά δεν συγχωρούνται τώρα στην εργασία και θα έρθεις αντιμέτωπα με αυτά. Δεν είναι ώρα για επαγγελματικές παρασπονδίες αλλά ούτε και για αλλαγές στην εμφάνιση σου. Ιχθύς

Ο έρωτας μπορεί να νομίζεις ότι δεν γνωρίζει όρια πάθους, ρομαντισμού και απόλαυσης αλλά αν τώρα δεν είσαι συγκρατημένος και λογικός θα πέσεις σε λάθη που θα σου στοιχήσουν. Απέφυγε τυχερά παιχνίδια αυτές τις μέρες.

Πηγή: www.oroskopos.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...