Τα άστρα το τριήμερο 1-3 Ιουλίου 2016 με τις όψεις Αφροδίτης - Ήλιου.

1 Ιουλίου 2016

Ενδιαφέρουσες οι εξελίξεις του τριημέρου, τα άστρα κινούνται σε ένα εξαιρετικά συναισθηματικό κλίμα, μια και οι όψεις που κορυφώνονται, δημιουργούν ανάγκες και επιθυμίες, που αναζητούν εκτόνωση!

Τα άστρα το τριήμερο 1 ως 3 Ιουλίου 2016, με την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα

Την ημέρα της Παρασκευής κυρίαρχη είναι η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, που έρχεται να ανακατέψει για τα καλά το συναίσθημά μας, τη διάθεσή μας, τις ανησυχίες μας, και να δημιουργήσει ένα έντονο κλίμα στις ερωτικές σχέσεις! Τις ημέρες αυτές αναβιώνουν σχέσεις από το παρελθόν, που ενώ δεν κατάφεραν να εξελιχθούν συναισθηματικά, δεν έκλεισαν ποτέ το κεφάλαιο του ενός στην καρδιά του άλλου! Πάθη που επανέρχονται, ζήλιες, παράπονα που δεν εκφράστηκαν, βγαίνουν τώρα με ένα έντονο ύφος και σε κάποιες περιπτώσεις με ακραίο τρόπο!

Από την άλλη μεριά, οι ημέρες αυτές έχουν και οικονομικές εμπλοκές, δυσκολίες, αλλά και διεκδικήσεις, που με τη σειρά τους δυσκολεύουν αρκετά και τις συμπεριφορές και τις διαθέσεις. Ενδεχομένως να επανέλθουν στο προσκήνιο και παρελθοντικές εκκρεμότητες, προκειμένου να τα επιλύσουμε.

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Δία

Βεβαίως, η Αφροδίτη σχηματίζει άλλη μια όψη, η οποία θα λειτουργήσει εξισορροπητικά στο όλο κλίμα. Είναι το εξάγωνο με το Δία που κορυφώνεται την ίδια μέρα, ελαφραίνοντας κατά κάποιο τρόπο τις διαθέσεις, τις συμπεριφορές, αλλά και την ατμόσφαιρα, που κατευνάζεται πιο εύκολα, με έναν καλό λόγο ή μια υποστηρικτική κίνηση απέναντι στον άλλον!Ενισχύεται πολύ και η κοινωνική ζωή, γεγονός που αποφορτίζει σημαντικά την όποια ένταση δημιουργείται κυρίως από τις σχέσεις της προσωπικής μας ζωής.

Παράλληλα, έρχονται στο προσκήνιο και οικονομικές ευκαιρίες, ενώ και στην ερωτική ζωή οι νέες γνωριμίες που έρχονται τώρα στο προσκήνιο φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευοίωνες και θετικές!

ΚαρκίνοιΑιγόκεροιΚριοί και Ζυγοί του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετεωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες τα ζώδια αυτά, το τριήμερο αυτό βρίσκεστε κάτω από έντονη συναισθηματική φόρτιση, που ενεργοποιείται τόσο από επαγγελματικά ζητήματα, όσο και από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, γι’ αυτό και καλό είναι να προσέξετε ιδιαίτερα τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε τα πράγματα, γιατί οι ισορροπίες είναι εξαιρετικά ευαίσθητες τις ημέρες αυτές.

Από την άλλη, φροντίστε να εισπράξετε χαρά, να αποφορτιστείτε και γενικώς να εκμεταλλευτείτε κάθε τι καλό που μπορεί να προκύπτει τώρα, γιατί δεν ξέρετε πότε πού μπορεί να σας οδηγήσει! Άλλωστε, παλιοί έρωτες επιστρέφουν αλλά και νέοι τροφοδοτούν ξανά την ελπίδα σας!

Ήλιος σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Την ημέρα της Κυριακής, το τρίγωνο του Ηλίου με τον Ποσειδώνα έρχεται να δώσει ένα πιο συναισθηματικό χρώμα στο τριήμερο αυτό, κάνοντας πιο έντονες τις επιθυμίες, αλλά δίνοντας και τη δυνατότητα μιας πιο αρμονικής έκφρασης. Κι ας μην ξεχνάμε πως η όψη αυτή ευνοεί την ενασχόλησή σου με πνευματικά ζητήματα τις ημέρες αυτές, προκειμένου να έρθεις πιο κοντά στην αλήθεια σου, ηρεμώντας κυρίως το μέσα σου!

Η προσφορά απέναντι σε όποιον σε χρειάζεται, είναι μια εξαιρετική κίνηση, η οποία μπορεί να σου δώσει την ικανοποίησή που χαρίζει η συμπαράσταση, το ανιδιοτελές ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο και η φροντίδα!

ΚαρκίνοιΣκορπιοί και Ιχθείς που έχετε τον Ήλιο σας κοντά στην 11η μοίρα των ζωδίων, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τις μοίρες αυτές, εκμεταλλευτείτε τη θετική ενέργεια των ημερών, για να στραφείτε περισσότερο στον εσωτερικό σας κόσμο και να κατευνάσετε καθετί που μπορεί να σας αγχώνει ή να σας ανησυχεί!

 

Πηγή: www.myastro.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ