Η ερωτική συμβουλή της Παρασκευής

1 Ιουλίου 2016

Ερωτική συμβουλή της ημέρας

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, σήμερα κορυφώνεται μια δύσκολη όψη που ίσως δημιουργήσει ένα βαρύ κλίμα στην ερωτική σου ζωή. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα ίσως να αποκαλύψει κάποια μυστικά στη σχέση σου ή να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες συμπεριφορές, που με τη σειρά τους φέρνουν εντάσεις και ρήξεις. Απόφυγε να γίνεις εξουσιαστικός ή χειριστικός προς τον σύντροφό σου. 

ΤΑΥΡΟΣ

Για σένα, φίλε Ταύρε, το πλανητικό σκηνικό της σημερινής ημέρας ευνοεί ιδιαίτερα την ερωτική σου ζωή. Αυξημένες πιθανότητες για νέες γνωριμίες αλλά και μια γενικότερη εξωστρέφεια που σε χαρακτηρίζει, φέρνει πιο εύκολα κοντά σου ενδιαφέροντες ανθρώπους. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν μια κοντινή απόδραση που θα αναζωογονήσει τη σχέση τους… 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, οι όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Δία δημιουργούν ένα μπερδεμένο σκηνικό στις σχέσεις σου. Από τη μία, φαίνεται να υποβόσκει μια ένταση μεταξύ σας, που σχετίζεται με τη συμβίωσή σας ή με οικονομικού περιεχομένου θέματα, όμως από την άλλη έχεις την διάθεση να ανοιχτείς και να εκφράσεις με ειλικρίνεια αυτά που σκέφτεσαι, ώστε να γεφυρώσεις το χάσμα. Η πίστη σου στο κοινό σας μέλλον, θα σε βοηθήσει να λάβεις τις κατάλληλες αποφάσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η σημερινή μέρα χρειάζεται προσοχή, καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον άξονα του ζωδίου σου, ίσως να δημιουργήσει ένα κλίμα έντασης στη σχέση σου. Χειριστικές ή ακόμη και εξουσιαστικές συμπεριφορές αλλά και προβλήματα που προϋπήρχαν και είχατε προσπαθήσει να τα κρύψετε κάτω από το χαλί, βγαίνουν στην επιφάνεια, δημιουργώντας μια βαριά ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Μόνο μέσα από ειλικρίνεια και αμοιβαία υποχώρηση, υπάρχει πιθανότητα να ξεπεραστούν οι δυσκολίες. 

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, οι όψεις της Αφροδίτης φέρνουν στην επιφάνεια κάποια απωθημένα σου, σχετικά με πράγματα που δεν πήρες ή που δεν έδωσες σε μια σχέση σου. Αν σκοπεύεις να κάνεις κινήσεις επανασύνδεσης, έχε κατά νου ότι θα πρέπει να βάλεις στην άκρη εγωισμούς, αν θέλεις πραγματικά να γεφυρώσεις τις διαφορές που δημιουργήθηκαν μεταξύ σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και το εξάγωνό της με τον Δία, δεν επηρεάζουν αρνητικά τις σχέσεις σου, αντιθέτως ίσως να λειτουργούν βοηθητικά, αποκαθιστώντας παρεξηγήσεις ή και εντάσεις που είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα. Το ζητούμενο είναι να μην κάνεις εκπτώσεις στις επιθυμίες σου, απλώς για να λύσεις τις διαφορές σας, αλλά να επικεντρωθείς στην ουσία των προβλημάτων και να έχεις πίστη στον εαυτό σου. 

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, οι όψεις που σχηματίζει σήμερα ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, ίσως να αποκαλύψουν κάποια απωθημένα σου ή να σου δημιουργήσουν μια ανασφάλεια, λόγω της αβεβαιότητας που επικρατεί στην ερωτική σου ζωή. Αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, ο καλύτερος τρόπος να επιλύσεις τις διαφορές με τον σύντροφό σου, είναι ο διάλογος. Αν είσαι αδέσμευτος, εκμεταλλεύσου τη σημερινή ημέρα για να δεις καθαρά λάθη ή παραλείψεις του παρελθόντος, ώστε να μην τα επαναλάβεις στην επόμενη σχέση σου… 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, η Αφροδίτη και οι όψεις που σχηματίζει με Πλούτωνα και Δία, σε κάνουν πιο τρυφερό, επικοινωνιακό και ανοιχτό σε νέες προκλήσεις. Είναι μια πολύ καλή μέρα να βγεις εκεί έξω και να κάνεις γνωριμίες με έντονο το ερωτικό στοιχείο, αλλά και να προχωρήσεις παρακάτω με ένα πρόσωπο που μπήκε πρόσφατα στη ζωή σου. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου, δεν πρέπει να αφήσουν τη μέρα ανεκμετάλλευτη, καθώς ευνοούνται ιδιαίτερα κοντινές αποδράσεις, που θα ομορφύνουν το κλίμα στη σχέση τους. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σου, τον Δία σου δημιουργεί ένα αίσθημα απελευθέρωσης και την ανάγκη να δεις τα πράγματα από θετική σκοπιά. Αν υπήρχαν χειριστικές ή πιεστικές συμπεριφορές από την πλευρά του συντρόφου σου το τελευταίο διάστημα, φαίνεται πως θα θελήσεις να τις περιορίσεις, τονίζοντας την ανάγκη σου για ελευθερία. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε επηρεάζει άμεσα, φίλε Αιγόκερε, δημιουργώντας ένα κλίμα έντασης στην ερωτική σου ζωή. Ίσως, έχεις μια τάση να γίνεσαι επικριτικός ή χειριστικός προς το ταίρι σου και αυτό να φέρνει αντιδράσεις από την άλλη πλευρά, που οδηγούν σε ρήξη. Προσπάθησε να περιορίσεις τον θυμό σου ή την τάση σου να λειτουργείς παρορμητικά και επιβλητικά, αν θέλεις να διασώσεις τη σχέση σου. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο και οι όψεις που σχηματίζει σήμερα με τον Πλούτωνα και τον Δία, αυξάνουν τη λίμπιντό σου και σε οδηγούν σε αναζήτηση υποψήφιων… θηραμάτων. Από την άλλη, αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σε εξιτάρει εγκεφαλικά, είναι η κατάλληλη μέρα να το διεκδικήσεις… 

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα, είναι μια εξαιρετική όψη που δεν πρέπει να αφήσεις ανεκμετάλλευτη. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, η μέρα είναι ιδανική για να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι με τον/την σύντροφό σου, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς ακόμη και προτάσεις επισημοποίησης. Οι αδέσμευτοι ας προετοιμαστούν, γιατί τους περιμένει μια πολύ σημαντική ερωτική ευκαιρία…

 

www.myastro.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ