Fruit punch με Μοσχάτο Λήμνου!

1 Ιουλίου 2016
Υλικά
  • 1 φιάλη γλυκό Μοσχάτο Λήμνου, παγωμένο
  • 2 φιάλες ξηρό Μοσχάτο Λήμνου, παγωμένες
  • 1 σφηνάκι μπράντι
  • 4 κουτ. σούπας ζάχαρη
  • 80 γρ. βερίκοκα*, κομμένα σε κομματάκια
  • 150 γρ. ροδάκινα* (λευκά ή κίτρινα), κομμένα σε κομματάκια
  • 120 γρ. γκρέιπφρουτ, κομμένο σε φετούλες, καθαρισμένες από τις λευκές μεμβράνες
  • 250 γρ. φράουλες, κομμένες στα δύο ή στα τέσσερα, ανάλογα με το μέγεθός τους
Μερίδες 12-14
Προετοιμασία 10΄ Αναμονή 3 ώρες

Διαδικασία Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα κρασιά, το μπράντι και τη ζάχαρη μέχρι να διαλυθεί. Προσθέτουμε όλα τα φρούτα, εκτός από τις φράουλες, και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον τρεις ώρες. Μισή ώρα πριν από το σερβίρισμα, προσθέτουμε τις φράουλες. Σερβίρουμε σε χαμηλά old fashioned ποτήρια χωρίς καμία γαρνιτούρα.

 

Συμβουλή*

Το χειμώνα αντικαθιστούμε τα ροδάκινα και τα βερίκοκα, με μήλα και αχλάδια. Εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φρούτα κονσέρβας.

 

http://www.gastronomos.gr/

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τζορτζ Έλιοτ
Η Σκέψη της ημέρας
13:13 Τζορτζ Έλιοτ