Δες πώς θα φτιάξεις μόνη σου φρουτένια αξεσουάρ για τη βόλτα σου και το δωμάτιο σου

1 Ιουλίου 2016

Καρπούζι και πεπόνι θα φας σίγουρα αυτό το καλοκαίρι, τι θα έλεγες όμως αν τα έβαζες με ευφάνταστο τρόπο και στο δωμάτιό σου; Το να φτιάξεις μόνη σου πράγματα, εκτός από το ότι είναι δημιουργικό, τις περισσότερες φορές σε γλιτώνει από χρήματα ενώ σε κάνει και πιο δημιουργικό άτομο. Οι παρακάτω κατασκευές που θα δεις είναι εύκολες, θα σου φτιάξουν στην στιγμή τη διάθεση, ενώ θα υποδεχτείς το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο! Τι λές, ποιο απ' όλα θα δοκιμάσεις; 

1. Πρωτότυπα κουβέρ από φελό! 

diy-fruit-coasters

Θα χρειαστείς ακρυλική μπογιά, πινέλο και πολλή έμπνευση! Είναι κι ένα όμορφο δώρο για τη μαμά σου! 

2. Μεταμόρφωσε τα άσπρα σου αθλητικά! 

diy-watermelon-snakers

Τι πιο καλοκαιρινό και δροσερό από αυτό; Αν δεν έχεις αυτά τα άσπρα κλασικά παπούτσια, θα τα βρεις οπουδήποτε και σε τέλεια τιμή. Μετά το μόνο που θα χρειαστείς είναι μπογιές για ύφασμα και σταθερό χέρι. 

3. Ο πιο καλοκαιρινός πίνακας ανακοινώσεων για το δωμάτιο σου 

diy-fruit-bulletin-board

Δεν είναι απλά τέλειο; Το υλικό -στην προκειμένη περίπτωση ένας πίνακας- που είναι σαν φελός είναι πολύ φθηνό και μπορείς να το βρεις εύκολα. Το κόβεις στο σχέδιο και σχήμα που επιθυμείς (όποιο και να διαλέξεις από τα παραπάνω θα είναι καταπληκτικό) και μετά το βάφεις με ακρυλική μπογιά. Κι έτοιμοοο! 

4. Πατάκι με καρπούζια! 

Τις ακρυλικές μπογιές θα τις χρειαστείς κι εδώ, μαζί με σφουγγαράκια που θα κόψεις στο σχήμα μιας φέτας καρπουζιού. Δες και μόνη σου στη φωτογραφία πόσο απλό είναι! 

diy-fruit-doormat

5. Χαρτί περιτυλίγματος σε σχήμα φρούτων 

Ό,τι πιο τέλειο για να βάλεις ένα μικρό δωράκι και να το δώσεις σαν πακέτο στην καλύτερή σου φίλη! Θα χρειαστείς χαρτόνι σε διάφορα χρώματα και αρκετή φαντασία και υπομονή. 

diy-fruit-wrapping-paper

6. Πρωτότυπες λάμπες για το δωμάτιό σου! 

diy-pineapple-nightlight

Δες εδώ πώς θα κάνεις αυτή την υπέροχη κατασκευή. 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ