Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μιλά για τη σχέση του με την Όλγα Φαρμάκη

1 Ιουλίου 2016

Για τη σχέση και τον έρωτα του με την Όλγα Φαρμάκη αλλά και για το αν είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου;

Είναι ερωτευμένος αυτή την εποχή όπως γράφεται; «Είμαι πολύ καλά, είμαι τέλεια. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο. Δεν θέλω ούτε να μεγαλοποιήσω, ούτε να αποδυναμώσω κάποια πράγματα. Είμαι αρκετά χαρούμενος και αισιόδοξος για το μέλλον»

AdTech Ad

Αυτό που ζεις τώρα με τη σύντροφο σου είναι κάτι που θα ήθελες να έχει προοπτική; «Σίγουρα όταν ξεκινώ μια σχέση, ειδικά στην ηλικία που βρίσκομαι τώρα, θέλω να έχει προοπτική. Δεν είμαι επιπόλαιος, δεν κάνω κάτι απλά για να περάσω την ώρα μου»

Είσαι έτοιμος ακόμη και νια γάμο; «Θεωρητικά, ναι»

Τι διαφοροποιεί την τωρινή σου σχέση από άλλες που έζησες στο παρελθόν; «Για να είσαι για κάποιο χρονικό διάστη¬μα μαζί με κάποιον άνθρωπο σημαίνει ότι κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος, ότι επικοινωνείτε ωραία και όλο αυτό κάνει ενδιαφέρον ό,τι ζεις. Το ζητούμενο μου από μια σχέση είναι να με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Αυτό αποζητάω».

Στις σχέσεις σου ήσουνα πάντα πιστός; «Γιατί να κάνεις σχέση αν δεν είσαι πιστός; Έξαλλου, είμαι από τους ανθρώπους που δεν μπορούν να κρυφτούν αν κάνουν κάτι. Πέρα από την ειλικρίνεια που θέλω να διέπει τις σχέσεις μου, η απιστία είναι κάτι που δεν μπορώ να διαχειριστώ, θα καρφωνόμουν», λέει στο Πρώτο Θέμα.Πηγή: gossip-tv.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ