Ο Νίκος Κυπουργός στο Ηρώδειο

2 Ιουλίου 2016

Νίκος Κυπουργός "Στον Μυστικό Κήπο"

02 Ιουλίου 2016 | Ωδείο Ηρώδου Αττικού (Ηρώδειο) > Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Πλάκα - Ακρόπολη

ώρα: 21:00

Η μουσική του Νίκου Κυπουργού διαθέτει το εξαιρετικό χάρισμα να συγκινεί και να ερεθίζει ακροατές κάθε ηλικίας ισορροπώντας έξοχα ανάμεσα στο αίσθημα του οικείου και το απροσδόκητο. Από τη συμφωνική και την πειραματική ως την παραδοσιακή μουσική κι από την όπερα ως το τραγούδι για παιδιά, το έργο του Κυπουργού, διακρίνεται για την πολυμορφία και την μελωδικότητα του συγκεράζοντας μουσικά ιδιώματα και ήχους από ολόκληρο το φάσμα της μουσικής δημιουργίας.

Σε αυτή την εφ’ όλης της ύλης μοναδική συναυλία, ο συνθέτης διευθύνει ο ίδιος την Ορχήστρα των Κυκλάδων, την πολυσχιδή ορχήστρα που ίδρυσε το 2010 στη Σύρο, και μας αποκαλύπτει τα «μυστικά» του μουσικού του κήπου με τις εξαίσιες φωνές της Σαββίνας Γιαννάτου και του Δώρου Δημοσθένους.

Μαζί τους εκλεκτοί καλεσμένοι όπως η Μαρία Φαραντούρη, ο Διονύσης Σαββόπουλος, η Μυρτώ Παπαθανασίου, ο Τάσης Χριστογιαννόπουλος, ο Ζαχαρίας Καρούνης, η Μαρίνα Σάττι, η παιδική χορωδία Rosarte της Ρόζης Μαστροσάββα, το φωνητικό σύνολο fonés, η Φιλαρμονική του Δήμου Ωρωπού σε διεύθυνση Μαρίνου Γαλατσινού, αλλά και η Λένα Κιτσοπούλου, έρχονται να τιμήσουν τον πολυβραβευμένο μουσικό απογειώνοντας τη συναυλία σε μία πραγματική μουσική γιορτή.

Εισιτήρια

Ζώνη VIP: 35€

Ζώνη Α: 30€

Ζώνη Β: 25€

Ζώνη Γ: 20€, 15€ (φοιτητικό)

Άνω διάζωμα: 10€, 5€ (φοιτητικό, άνεργοι)

Α.Μ.Ε.Α.: 5€

 

http://greekfestival.gr/gr/events/view/nikos-kupourgos-2016


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...