Πώς μας επηρεάζουν οι αστρολογικές όψεις του Ιουλίου

2 Ιουλίου 2016

Το ξεκίνημα του Ιουλίου με τον Ερμή να κινείται στον Καρκίνο θα ανοίξει νέες πόρτες στον επαγγελματικό στίβο που δραστηριοποιείστε. Θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για άνοδο στην καριέρα σας και πολλοί από εσάς θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε ένα όνειρο ζωής. Όσοι ψάχνετε για δουλειά, εκμεταλλευτείτε το διάστημα αυτό και θα τη βρείτε με τη βοήθεια που θα σας χαρίσει το πλανητικό σκηνικό.

Η αστρολογία τον Ιούλιο του 2016

Στις 12 του μήνα η Αφροδίτη, που θα μετακινηθεί στον Λέοντα, θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες και θα φέρει νέες ευκαιρίες στο δρόμο σας. Τώρα ενδιαφερθείτε περισσότερο για την προσωπική σας ζωή και αναθερμάνετε τις σχέσεις σας ή δημιουργήστε καινούργιες. Αν όντως το θελήσετε, μπορείτε να αναβαθμίσετε το επίπεδο της ζωής σας και να μάθετε να περνάτε καλύτερα ακόμη και με λιγότερα.

Στις 20 του μήνα που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, ο έναστρος ουρανός σας ρίχνει στα βαθιά νερά των υποχρεώσεών σας, σε σπίτι, οικογένεια και δουλειά και περιορίζει αισθητά τον ελεύθερό σας χρόνο, σας γεμίζει ανασφάλειες ή κλονίζει κάποιες σταθερές της ζωής σας, που τις έχετε περισσότερο ανάγκη από ποτέ! Βέβαια όλα αυτά τα γεγονότα που θα προκληθούν θα είναι παροδικά και αν είστε ψύχραιμοι, θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε σε ό,τι κι αν προκύψει.

Από τις 22 και μετά ο Ήλιος στον Λέοντα θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και ενθουσιασμό και θα σας χαρίσει συναρπαστικές, ερωτικές εμπειρίες και θα οδηγήσει, τόσο τους δεσμευμένους όσο και τους αδέσμευτους των ζωδίων, σε δρόμους που έχετε λησμονήσει! Μην το βάζετε κάτω λοιπόν, δείτε τα θετικά των καιρών και μέσω μίας ουσιαστικής, εσωτερικής ανασκόπησης που θα υποβληθείτε ούτως ή άλλως, βρείτε τους τρόπους αλλά και τα εφόδια που θα φέρουν τη ζωή σας στα επίπεδα που έχετε ονειρευτεί!

 

Αστρολογικές όψεις Ιουλίου 2016

1/7 – Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα (+/- 2 ημέρες): Διοχετεύστε την ένταση που νιώθετε σήμερα σε κάτι δημιουργικό για να μην ξεσπάσετε άδικα στους δικούς σας ανθρώπους.

2/7 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Δία (1 ημέρα): Μετριάστε την επικριτική διάθεση που θα σας συντροφεύει τη σημερινή ημέρα για να μην διακινδυνέψετε τα κεκτημένα σας.

3/7 – Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (+/- 1 ημέρα): Τα ξεκαθαρίσματα κάθε τύπου ευνοούνται και θα σας προσφέρουν ικανοποίηση.

4/7 – Πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου: Συναισθηματική δύναμη θα σας δώσει ώθηση να υλοποιήσετε τα όνειρα σας.

5/7 – Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (+/- 2 ημέρες): Σας δίνονται νέα κίνητρα έκφρασης, δράσης και λήψης νέων αποφάσεων.

6/7 – Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη (+/- 2 ημέρες): Σήμερα προκύπτουνεπαγγελματικές ευκαιρίες και τονίζονται οι επικοινωνιακές σας δυνατότητες.

7/7 – Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή (+/- 1 ημέρα): Οικονομικές ανατροπές θα σας βγάλουν έξω από το πρόγραμμα σας και θα σας αγχώσουν.

7/7 – Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό (+/- 2 ημέρες): Η πειθαρχία είναι ο μόνος τρόπος για να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις αυτών των ημερών.

8/7 – Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα (+/- 1 ημέρα): Η ημέρα δεν ευνοεί τις διαπραγματεύσεις. Κινηθείτε ευέλικτα!

9/7 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (1 ημέρα): Θα υπάρξουν οικονομικά οφέλη και ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε. Συντροφική ημέρα και έντονος ερωτισμός.

11/7 – Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη (+/- 2 ημέρες): Καριέρα αλλά και φιλικές ή ερωτικές σχέσεις θα έχουν πολλές ευκαιρίες ανανέωσης.

11/7 – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό (+/- 2 ημέρες): Δύσκολη ημέρα με πολλές πιθανότητες για εκδηλώσεις οργής και βίας.

12/7 – Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Λέοντα: Θετικές εξελίξεις στην πορεία των επαγγελματικών αλλά και των αισθηματικών σας. Ακολουθείστε το ένστικτο σας.

13/7 - Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (1 ημέρα): Μην πιέζετε καταστάσεις και δώστε σημασία στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά!

14/7 – Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Λέοντα: Μέρα ιδανική για επικοινωνίες και κλείσιμο συμφωνιών.

14/7 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο (1 ημέρα): Πρωτότυπες και πρωτοποριακές λύσεις θα σας βγάλουν από την δύσκολη θέση που βρίσκεστε στα επαγγελματικά σας.

15/7 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και την Αφροδίτη (1 ημέρα): Απρόσμενες θετικές αλλαγές θα σας κινητοποιήσουν και θα απογειώσουν την καριέρα σας.

16/7 – Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό (+/- 1 ημέρα): Εξαπατήσεις και ψευδαισθήσεις θα σας παρασύρουν σε λάθος δρόμους.

17/7 – Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη (+/- 2 ημέρες): Τα γεγονότα είναι ασυνήθιστα και πρέπει να είστε πολύ διπλωματικοί για να μην υπάρξουν χωρισμοί και λύσιμο συμφωνιών.

17/7 – Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη (+/- 1 ημέρα): Μέρα γεμάτη δημιουργικότητα και έντονους ρυθμούς. Ένας έρωτας μπορεί να εισβάλει στη ζωή σας από εκεί που το περιμένετε!

19/7 – Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο (+/- 2 ημέρες): Μία ευχάριστη έκπληξη στα αισθηματικά σας θα σας βγάλει από την ρουτίνα.

20/7 – Πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερου: Προσοχή στον τρόπο που εκφράζεστε! Αναλογιστείτε τα λάθη σας, παραδεχτείτε τα και προσπαθήστε να τα διορθώσετε.

20/7 – Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο (+/- 2 ημέρες): Θα υπάρχει υποστήριξη από συναδέλφους και ευνοούνται οι ομαδικές εργασίες.

21/7 – Η Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Ερμή (1 ημέρα): Ένταση, ανυπομονησία και αρνητικά συναισθήματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

22/7 – Ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Λέοντα: Νέα φλερτ ή συμφωνίες μπορεί να προκύψουν από εκεί που δεν το περιμένετε.

23/7 – Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα (1 ημέρα): Απρόβλεπτα γεγονότα θα σας βάλουν σε μπελάδες.

24/7 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Ήλιο (1 ημέρα): Σταθεροποιούνται τα επαγγελματικά σχέδια και η αισιοδοξία θα σας χαρακτηρίζει.

25/7 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη (1 ημέρα): Θα λάμψετε τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε αισθηματικό. Η τύχη είναι με το μέρος σας!

27/7 – Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό (+/- 2 ημέρες): Αλλαγές έρχονται στην επαγγελματική σας εξέλιξη που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

28/8 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία (1 ημέρα): Ευνοείται η ενασχόληση με ότι χρειάζεται οργάνωση και μεθοδικότητα.

29/7 – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη (+/- 2 ημέρες): Αποφύγετε κουβέντες που αφορούν την επαγγελματική σας εξέλιξη και προσέξτε τα λόγια σας.

30/7 – Ο Ουρανός ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τον Κριό: Άλυτα θέματα από το παρελθόν έρχονται στο προσκήνιο και ζητούν επιτακτικά την επίλυση τους.

30/7 – Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο της Παρθένου: Θα υπάρξουν αναθεωρήσεις που θα σας βοηθήσουν να δείτε την ρεαλιστική πλευρά των πραγμάτων.

 

Πηγή: www.myastro.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σε ποια φαγητά ξεσπάμε όταν έχουμε στρες;
Στρες, Άγχος και Διατροφή: Το στρες και το...
Εργαζόμενη μητέρα: Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο...
Κάπου στη μέση του δρόμου της ζωής μου κι...