Τα άστρα την Δευτέρα: Νέα Σελήνη στον Καρκίνο.

4 Ιουλίου 2016

Τα άστρα την Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2016, με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο

Ζούμε σε ένα περιβάλλον, που τα πάντα γύρω μας κινούνται με εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες… Τις περισσότερες φορές βρισκόμαστε σε έναν διαρκή αγώνα δρόμου για να τα προλάβουμε όλα, χωρίς να εξετάζουμε αν είναι σημαντικά ή ασήμαντα, αν έχουν προτεραιότητα ή αν μπορούμε να αφήσουμε λίγο πιο πίσω… Γενικότερα δεν επεξεργαζόμαστε τον όγκο των πληροφοριών που λαμβάνουμε, με αποτέλεσμα αυτό να δημιουργεί συνήθως αρνητικά ερεθίσματα στο ψυχισμό μας. Πολύ συχνά ζούμε κάτω από άγχη, ανασφάλειες και φοβίες, που καλλιεργούνται επιμελώς στην καθημερινότητά μας, δυσχεραίνοντας κατά πολύ την ψυχολογία μας και σε πολλές περιπτώσεις καταλήγουμε να απομονωνόμαστε στον εαυτό μας. Έτσι χάνουμε την επαφή με τους ανθρώπους μας, αλλά και με το συναίσθημά μας και κυρίως με τον ίδιο μας τον εαυτό!

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο έρχεται να επαναπροσδιορίσει ακριβώς αυτόν τον τρόπο ζωής και να μας δώσει τη δυνατότητα να δούμε τα πράγματα μέσα από μια αλλιώτικη οπτική! Εκείνο που είναι σημαντικό να θυμάσαι, είναι πως η ζωή είναι πολυδιάστατη, αρκεί απλά να στρέψεις το βλέμμα σου και μπορεί πραγματικά να ανακαλύψεις θησαυρούς, τους οποίους μέχρι το προηγούμενο λεπτό δεν είχες καν αντιληφθεί!

Ο κύκλος αυτός σου δίνει τη δυνατότητα να έρθεις σε μια πιο άμεση επαφή με τον εαυτό σου, με το σώμα σου, με το μυαλό σου, αλλά κυρίως με το συναίσθημά σου, να αφουγκραστείς εκείνες τις πιο βαθιές σου ποιότητες και διαθέσεις. Τι δίνεις εσύ στον εαυτό σου, πώς τον τροφοδοτείς έχει σημασία… Γιατί η πραγματική σου ποιότητα είναι η αλήθεια που κρύβεις μέσα σου και όχι αυτό που λαμβάνεις από έξω σου! Και τώρα έχεις τη δυνατότητα να έρθει σε μια πιο άμεση επαφή μαζί της, σε μια πιο άμεση επαφή με το συναίσθημά σου και να αφουγκραστείς τις πραγματικές σου ανάγκες…

Οι αστρολογικές όψεις της Νέας Σελήνης στον Καρκίνο

 

Ήλιος και Σελήνη σε σύνοδο με Ερμή, ενεργοποιούν τα εσωτερικά σου φίλτρα, αυτά που επεξεργάζονται τα πάντα μέσα από το συναίσθημά σου και σου δίνουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τους γύρω σου, ενισχύοντας έτσι σημαντικά τις σχέσεις σου!

Ήλιος και Σελήνη σε αντίθεση με Πλούτωνα. Υπάρχει πάντα ένα ''πρέπει'' το οποίο καλείσαι να ακολουθήσεις… αυτό που σε υποχρεώνει να κινείσαι με συγκεκριμένο τρόπο, να έχεις συγκεκριμένες προσδοκίες και απαιτήσεις, τόσο από τον εαυτό σου όσο και από τους γύρω σου… Και φυσικά όλοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να σου επιβληθούν, να σε κάνουν να κινηθείς κατά πως αυτοί ορίζουν… Όμως, ο Καρκίνος, έχει για σύμβολό του τον κάβουρα, ο οποίος περιβάλλεται από ένα πάρα πολύ ισχυρό κέλυφος, το οποίο τον προστατεύει από κάθε εξωτερική επιρροή, κάθε τι που θέλει να εισβάλλει στον χώρο του και να τον βλάψει! Ο Καρκίνος ελέγχει σε πολύ μεγάλο βαθμό το τί θα επιτρέψει να διαπεράσει το καβούκι του και να τον επηρεάσει. Γι’ αυτό και οι άνθρωποι που ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου είναι πρόσωπα με πάρα πολύ ισχυρή αυτοπροστασία!

Οι όψεις αυτές λοιπόν, έρχονται να σου υπενθυμίσουν πως είσαι εσύ που δίνεις χώρο και χρόνο στα όποια εξωτερικά ερεθίσματα ή στα όποια πρόσωπα, να σε επηρεάσουν, να περάσουν τη διαχωριστική γραμμή των ορίων σου και να σου επιβληθούν, να σε πιέσουν, να σε αγχώσουν και γενικότερα να διαμορφώσουν ένα δύσκολο περιβάλλον στην ψυχή σου. Σε κάθε περίπτωση, θυμήσου τον… κάβουρα και εκμεταλλεύσου την ενέργεια του κύκλου αυτού, που σου προσφέρει μια σημαντική ασπίδα προστασίας.

Με Ήλιο, Σελήνη, Ερμή και Αφροδίτη στον Καρκίνο, μας δίνεται η δυνατότητα, να επανεξετάσουμε τι τροφοδοτεί το μέσα μας με αρμονία, με θετικά συναισθήματα, τι μας κάνει να νοιώσουμε ασφαλείς και κυρίως να λειτουργήσουμε ευέλικτα απέναντι σε οτιδήποτε θέλουμε να αποφύγουμε!

Ερμής σε τρίγωνο με Ποσειδώνα και Αφροδίτη σε τρίγωνο με Άρη

Παράλληλα, στον κύκλο αυτόν έχουμε και το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα! Η ζωή χωρίς πνευματικότητα, χωρίς όραμα, χωρίς συγκινήσεις, χωρίς εμπνεύσεις, είναι άδεια, είναι μονότονη, ασφυκτική, καταδικασμένη να κινείται στον αέναο κύκλο της καθημερινότητας. Η περίοδος αυτή σου δίνει τη δυνατότητα να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, να επεκταθείς και κυρίως να έρθεις σε επαφή με το μεγαλείο μιας άλλης διάστασης, που βρίσκεται πάνω από εμάς…

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη, στον κύκλο αυτόν, είναι η ευκαιρία που περίμενες για να επανεκκινήσεις μια σχέση που στο παρελθόν, οι καταστάσεις για κάποιο λόγο σας έκαναν να απομακρυνθείτε… Είναι η αναβίωση της προσδοκίας, της ελπίδας, του ονείρου σου, για να ομορφύνεις την πραγματικότητα σου, μια και το όνειρο δεν έπαψε ποτέ να σε ακολουθεί… Είναι αυτό που σε κάνει να περιμένεις μια καλύτερη αυριανή μέρα, που τώρα έχεις κάθε δυνατότητα να την αναβιώσεις, να τη φέρεις στην πραγματικότητα σου, ξαναδίνοντάς της το χρώμα που της έλειπε… Αλλά και νέες γνωριμίες, νέοι έρωτες που εμφανίζονται στο προσκήνιο, γράφουν με κατακόκκινα γράμματα την ιστορία τους στο βιβλίο της ψυχής σου!

Γιατί όσο υπάρχει έρωτας, ακόμα κι αν γύρω σου υπάρχουν χιλιάδες προβλήματα, μπορείς να ελπίζεις πως ζεις σε έναν υγιή και αισιόδοξο κόσμο!

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο

ΚαρκίνοιΣκορπιοί και Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες τα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, είστε εσείς που εισπράττετε την αισιόδοξη και θετική πλευρά της νέας Σελήνης, που σας παροτρύνει να κάνετε ένα βήμα μπροστά, να έρθετε πιο κοντά σε οτιδήποτε σχεδιάζετε, να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, να ανοίξετε μια πόρτα που μέχρι χθες μπορεί να έμοιαζε ερμητικά κλειστή και γενικότερα να ανανεώσετε την ελπίδα σας!

 

Πηγή: www.myastro.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ