Τι λένε τα άστρα για τα ζώδια την εβδομάδα 4-10 Ιουλίου 2016

4 Ιουλίου 2016

ΚΡΙΟΣ

Ενώ  εβδομάδα ξεκινά με μια πολύ θετική Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και ανοίγει ένα κύκλο 28 ημερών όπου θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με τον χώρο του σπιτιού και την οικογένεια, η συνέχεια της δεν είναι το ίδιο καλή αφού  η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι δύσκολές μέρες για όλους μα ειδικά για τους 5,13,14 Απριλίου που θα πρέπει να προσέχουν σε οτιδήποτε και αν κάνουν και να αποφύγουν κόντρες και αντιπαραθέσεις στον οικογενειακό χώρο. Η Τετάρτη είναι η καλύτερη μέρα για όλους.


ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές συζητήσεις, μετακινήσεις και νέα επιφυλάσσει αυτός ο νέος κύκλος του φεγγαριού  που ξεκινά από Δευτέρα και για ένα μήνα. Ιδιαίτερη προσοχή  θέλουν η Πέμπτη και Παρασκευή στον τρόπο που μιλάτε και στις αντιδράσεις σας  αφού φαίνεται πως οι ανάγκες του σπιτιού ή και των αγαπημένων σας θα σας πιέσουν οικονομικά και ψυχολογικά αφού θα σας αναγκάσουν να ασχοληθείτε με λεπτομέρειες  δυσκολεύοντας την επικοινωνιακή διάθεση των ημερών. Οι 8 και 9 Μαΐου είσαστε οι πιο τυχεροί απ’  όλους σε ότι και αν κάνετε. Το Σ/Κ είναι το καλύτερο διήμερο.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα στο ξεκίνημά της σας βρίσκει να ασχολείστε με τα οικονομικά σας και η Νέα Σελήνη που γίνεται στον πολύ καλό χώρο της Σελήνης θα σας βοηθήσει να τα τακτοποιήσετε. Αποφύγετε περιττά έξοδα που θα μπορούσαν να σας βγάλουν εντελώς εκτός προϋπολογισμού τις δύσκολες μέρες της εβδομάδας που είναι η Πέμπτη και η Παρασκευή . Οι 31 Μαΐου είσαστε οι πιο πιεσμένοι απ’ όλους από παλιά προβλήματα που ζητούν λύσεις. Το Σαββατοκύριακο είναι το καλύτερο διήμερο να ασχοληθείτε με την οικογένεια και το σπίτι.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στο δικό σας ζώδιο κάνοντας όλους μα ειδικά τους 4 και 5/7ου να ασχοληθούν περισσότερο με τον εαυτό τους και να βάλουν σε προτεραιότητα τα δικά τους θέλω. Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι δύσκολες μέρες για όλους μα ειδικά για τους 7,8 και 16 Ιουλίου που πρέπει να είσαστε προσεχτικοί σε ότι και αν κάνετε. Φαίνεται να έχετε εντάσεις  με σχέσεις και συνεργασίες αφού θα αντιδράσουν στην παρόρμησή σας να κοιτάξετε πρώτα τον εαυτό σας και το συμφέρον σας. Οι 15,16 και 17 Ιουλίου θα  έχετε μια ιδιαίτερη δυναμική στο να διεκδικείτε τα θέλω σας. Η Δευτέρα και η Τρίτη οι καλύτερες μέρες.


ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στο Καρκίνο θα σας κάνει να ασχοληθείτε με την ψυχολογία σας και οτιδήποτε την ανεβάζει. Μόνο την Πέμπτη και την Παρασκευή θα μπορούσαν να  υπάρξουν μηνύματα, νέα και γενικά αιτίες ικανές να σας ρίξουν. Επίσης καλό θα ήταν να είσαστε προσεχτικοί με τις  συναλλαγές σας με άτομα του φιλικού ή κοινωνικού χώρου το δύσκολο αυτό διήμερο. Οι 16,17,18 Αυγούστου προσοχή με τις ενδοοικογενειακές εντάσεις . Η Τετάρτη είναι η καλύτερη μέρα της εβδομάδας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι φίλοι θα παίζουν πρωτεύον ρόλο στη ζωή σας και  η διαθεση σας να βγείτε , να δείτε φίλους και να περάσετε όμορφα θα είναι μεγάλη και μόνο την Πέμπτη και την Παρασκευή θα πρέπει να προσέχετε λόγια, αντιδράσεις και γενικά τη συμπεριφορά σας προκειμένου να αποφύγετε παρεξηγήσεις και οριστικές ρίξεις με άτομο από το φιλικό ή κοινωνικό περιβάλλον. Οι 10 και 11 Σεπτεμβρίου έχουν εύνοια σε οτιδήποτε και αν κάνουν ενώ οι 2 Σεπτεμβρίου  είσαστε πιεσμένοι από άλυτες υποθέσεις του παρελθόντος. Το Σαββατοκύριακο είναι το καλύτερο διήμερο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας.


ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη από τον Καρκίνο θα ενισχύσει την τάση που έχετε όλο αυτό το διάστημα να σκέφτεστε τρόπους να στρώσετε καλύτερα τα επαγγελματικά σας ώστε να μπορούν να σας αποδίδουν καλύτερα οικονομικά. Τα πράγματα όμως είναι δύσκολα αυτή την εβδομάδα αφού δεν φαίνεται να κλείνουν συμβόλαια- συμφωνίες που κυνηγάτε και αυτό σας προκαλεί άγχος και ψυχολογική ανισορροπία που έχουν αντίκτυπο στον οικογενειακό χώρο ειδικά για τους 8,9 και 17 Οκτωβρίου που βάλλονται περισσότερο.  Η Κυριακή φαίνεται να είναι η καλύτερη μέρα της εβδομάδας για όλους.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη από τον χώρο του Καρκίνου  θα σας βοηθήσει να μπορείτε να βλέπετε από διαφορετικές οπτικές γωνίες θέματα που παρουσιάζονται και να τα λύνετε. Περιορίσετε τις μετακινήσεις  σας όπως και τις σοβαρές συζητήσεις το δύσκολο διήμερο της πέμπτης και της παρασκευής ώστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις και ατυχήματα. Οι 15,16,17 Νοεμβρίου είσαστε υπερδραστήριοι αυτό το διάστημα ενώ οι 3 και 4 Νοεμβρίου έχετε δημιουργική φαντασία και ιδέες άκρως αξιοποιήσιμες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Δευτέρα και Τρίτη οι καλύτερες μέρες.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Διανύεται ένα διάστημα με αυξημένη καχυποψία και η Νέα Σελήνη από τον Καρκίνο έρχεται να την ενισχύσει με ή χωρίς αιτίες. Τα δύσκολα οικονομικά σας δεν σας επιτρέπουν Να κινηθείτε όπως θα θέλατε και αυτό σας έχει κλείσει λίγο στον εαυτό σας. προσοχή στις  οικονομικές συναλλαγές σας τις δύσκολες μέρες της πέμπτης και της παρασκευής όπως και στα περιττά έξοδα αν θέλετε να αποφύγετε να βρεθείτε σε δυσκολότερη θέση απ’ ότι ήδη βρίσκεστε.  Οι 2 Δεκεμβρίου είστε οι πιο πιεσμένοι από ευθύνες. Η Τετάρτη και η Κυριακή από το μεσημέρι και μετά είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδιαίτερα συντροφικούς κ ευέλικτους θα σας κάνει η Νέα Σελήνη στον 7ο φυσικό σας οίκο αν και είναι και οι άλλοι φιλικοί και συνεργάσιμοι απέναντί σας όλο αυτό το διάστημα. Οι δύσκολες μέρες που θα πρέπει να προσέξετε τις διασπαστικές τάσεις που θα υπάρχουν με αγαπημένα σας άτομα καθώς και τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας γενικά  είναι η Πέμπτη και η Παρασκευή. Οι 6 Ιανουαρίου προσαρμοστείτε στις μοιραίες αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας ενώ εσεις στις 8 και 9/1ου έχετε την τύχη με το μέρος σας σε ότι και επιχειρείτε. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι το καλύτερο διήμερο για όλους.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον Καρκίνο και για ένα μήνα περίπου θα σας δίνει  την τάση να ασχολείστε με τις λεπτομέρειες των πραγμάτων, με την τακτοποίηση του χώρου σας ακόμα και με θέματα υγείας. Την Πέμπτη και την Παρασκευή αποφύγετε κάθε εστία έντασης ώστε να αποφύγετε εντάσεις που θα μπορούσαν να επηρεάσουν ακόμα και την υγεία η την ψυχολογία σας. Η Τετάρτη είναι η καλύτερη ημέρα για όλους.


ΙΧΘΕΙΣ

Ο κύκλος του ενός μήνα που ανοίγει η Νέα Σελήνη  στον Καρκίνο θα βοηθήσει τα συναισθηματικά θέματα της ζωή σας και την επίτευξη των θέλω σας. Την Πέμπτη και την Παρασκευή είναι δύσκολες μέρες για σοβαρές συζητήσεις και μετακινήσεις οπότε προσπαθήστε να τις περιορίσετε. Οι του 2ου 10ημέρου έχετε να περιμένετε ευχάριστα νέα, μηνύματα , συναντήσεις η ακόμα και γνωριμίες που μπορούν να σας δώσουν συναισθηματική χαρά. Δευτέρα και Τρίτη οι καλύτερες μέρες για όλους. 

 

Πηγή: www.oroskopos.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ