Μάθε τι λένε τα άστρα για τα ζώδια με τον Ερμή σε τρίγωνο με ανάδρομο Ποσειδώνα.

5 Ιουλίου 2016

Αν μπορέσεις να κατανοήσεις πως αυτό που βλέπεις και αντιλαμβάνεσαι με τις αισθήσεις σου είναι μόνο ένα πολύ μικρό μέρος της πραγματικότητας, τότε αρχίζεις να συνειδητοποιείς πως τα πράγματα σίγουρα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται… Ερμής σε τρίγωνο με Ποσειδώνατην σημερινή ημέρα, μια όψη που σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο στις δονήσεις του κόσμου που σε περιβάλλει!

Τα άστρα την Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016, με τον Ερμή σε τρίγωνο με ανάδρομο Ποσειδώνα

Η ονειροπόληση και φαντασία έχουν την τιμητική τους και σου δίνουν τη δυνατότητα να αφουγκραστείς τις ενέργειες μιας άλλης διάστασης, ενός άλλου κόσμου, πιο μυστικιστικού… Τώρα μπορείς να ενωθείς περισσότερο με το συναίσθημά σου, αλλά κυρίως με τη διαίσθησή σου, που τις ημέρες αυτές λειτουργεί πολύ πιο έντονα…

Τις ημέρες αυτές πρακτικά ζητήματα δεν είναι εύκολο ούτε να συζητηθούν, ούτε και να επιλυθούν, μια και όλα κινούνται κάτω από έναν δείκτη ιδιαίτερης συναισθηματικής φόρτισης και ευαισθησίας. Η ενασχόληση με την Τέχνη μπορεί να προσφέρει πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες και προτάσεις, μέσα από τις οποίες μπορείς πραγματικά να αναγνωρίσεις τον εαυτό σου.Μοναδικές μέρες για τους καλλιτέχνες, μια και η έμπνευση τους στέλνει τις ευεργεσίες της και μπορεί πραγματικά να τους δώσει τη δυνατότητα να μεγαλουργήσουν!

Οι ημέρες έχουν έντονα ερωτικό χρώμα και βοηθούν στην εξυπηρέτηση και στην εξισορρόπηση πάσης φύσεως σχέσεων που ταλαιπωρήθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Ας μην ξεχνάμε το τρίγωνο του Άρη με την Αφροδίτη που κορυφώνεται αύριο και συντελεί σε τέτοιου είδους κινήσεις και διαθέσεις, δίνοντας αυτό το μοναδικό χρώμα στις καρδιές που μόνο ο έρωτας μπορεί να δώσει!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώναq

ΚαρκίνοιΣκορπιοί και Ιχθείς που έχετε τον Ήλιο σας κοντά στην 11η μοίρα των ζωδίων, τις μέρες αυτές μπορείτε να απολαύσετε την έκφραση των συναισθημάτων, τόσο αυτών που έχετε να μοιραστείτε από τη καρδιά σας με τους γύρω σας, όσο και αυτών που μπορείτε να εισπράξετε από το πρόσωπο που αγαπάτε!

ΥΓ. Ωστόσο, για καλό και για κακό, επειδή η όψη Ερμή-Ποσειδώνα μπορεί να αφορά και σε ψέματα, καλό είναι να κρατάτε αποστάσεις από οτιδήποτε ακούτε ή σας υπόσχονται τις ημέρες αυτές, ακόμα κι αν φαίνεται δελεαστικό… Δώστε χρόνο σε κάθε περίπτωση, γιατί μπορεί πάρα κάτω να συνειδητοποιήσετε ότι σε οτιδήποτε επενδύετε κυρίως συναισθηματικά, δεν είναι εύκολο να τηρηθεί.

Ιδιαίτερη προσοχή και σε ό,τι αφορά τα οικονομικά ζητήματα. Αποφύγετε τις συζητήσεις και διαπραγματεύσεις οικονομικού περιεχομένου, αλλά κυρίως την υπογραφή εγγράφων και συμφωνιών τις ημέρες αυτές, γιατί πάντα υπάρχει ο κίνδυνος της εξαπάτησης!

 

Πηγή: www.myastro.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ