Pink Grapefruit Cocktail!

<div class="recipe cf">
<div id="recipe_box" class="recipe_box content cf">
<div class="title">Υλικά</div>
<div class="main_text">
<ul>
<li>40 ml τεκίλα, κατά προτίμηση λευκή</li>
<li>20 ml Campari</li>
<li>20 ml triple sec ή Cointreau ή Grand Marnier</li>
<li>20 ml χυμός λάιμ, φρεσκοστυμμένος</li>
<li>1/2 κουτ. γλυκού μέλι</li>
<li>1 χοντρή σε πάχος φέτα από κόκκινο γκρέιπφρουτ</li>
</ul>
<p> </p>
<p><strong>Για το χείλος του ποτηριού</strong></p>
<ul>
<li>1 κομμάτι λάιμ + λίγο αλάτι για το χείλος του ποτηριού</li>
</ul>
</div>
</div>
<div class="recipe_box bottom_cap">
<div class="inner cf">
<div class="recipe_parts right"><span class="recipe_parts_title">Μερίδες</span> 1</div>
</div>
</div>
<div class="recipe_info cf"><span class="recipe_parts"><span class="recipe_parts_title">Προετοιμασία</span> 6΄</span></div>
</div>
<div class="main_text">
<p><span class="simple_rhomb"><span class="bittersweet">Διαδικασία</span></span>  «Περνάμε» ένα κομμάτι λάιμ επάνω στο χείλος του ποτηριού που θα χρησιμοποιήσουμε (ιδανικά, ένα χαμηλό ποτήρι) και μετά ακουμπάμε το ποτήρι απαλά σε ένα πιατάκι στο οποίο έχουμε απλώσει αλάτι, ώστε να «κολλήσει» πάνω του. Κόβουμε την φέτα γκρέιπφρουτ σε κομματάκια και τα ρίχνουμε στο σέικερ. Προσθέτουμε το χυμό λάιμ και το μέλι και πιέζουμε με ένα γουδοχέρι ή με ένα κουτάλι, ώστε να βγάλει το γκρέιπφρουτ τους χυμούς του. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικα και μπόλικο πάγο και τα χτυπάμε καλά. Σουρώνουμε σε χαμηλό ποτήρι με πάγο.</p>
<p> </p>
<p><span class="simple_rhomb"><span class="bittersweet">Συμβουλή</span></span> Αν δεν έχετε δοσομετρητή ή μεζούρα, υπολογίζετε ότι <strong>1 κουτ. σούπας είναι περίπου 15 ml</strong>.</p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.gastronomos.gr/sintages/2436/Pink-Grapefruit-Rita?c=97&amp;p=2">http://www.gastronomos.g</a>r</p>
<p> </p>
</div>

Σχετικά άρθρα