Το λιποθυμικό επεισόδιο της Γερμανού στην εκπομπή Namaste

8 Ιουλίου 2016

Η Ναταλία Γερμανού, μπορεί να μας έχει συνηθίζει το τελευταίο διάστημα να μπαίνει αργότερα στην εκπομπή, όμως στο χτες στο Namaste έλειψε για περίπου 45 λεπτά.

Οι συνεργάτες της κράτησαν την εκπομπή, με την παρουσιάστρια να κάνει την εμφάνισή της.  Όταν μπήκε δε στο στούντιο, ανέφερε προσπαθώντας να μην δώσει περαιτέρω διαστάσεις: «Θα περάσουν όλα. Μην ασχολείστε μαζί μου, υπάρχουν πολλά σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε».

Εν συνεχεία η Ναταλία συμμετείχε στην ροή της εκπομπής, χωρίς να υπάρχουν όμως ιδιαίτερα πολλά πλάνα στην ίδια. Κατά την διάρκεια της μαγειρικής, με τη Ρένα της Φτελιάς μάλιστα, δεν εμφανίστηκε η παρουσιάστρια, όπως συνηθίζει. Αντίθετα είδαμε τον Παναγιώτη Ραφαϊλίδη να έχει την παρέα της Έλενας Ασημακοπούλου.

Ο Παναγιώτης λοιπόν πήρε τον λόγο και είπε: «Επειδή μας ρωτάτε στο Τwitter και στο Facebook και μας εκφράζεται την εύλογη απορία, πού είναι η Ναταλία μας σήμερα και γιατί έχει εμφανιστεί τόσο λίγο, θα σας πω ότι είχε ελαφρύ επεισοδιάκι, ψιλολιποθυμικό το λες. Είναι καλά, προσπαθεί να ηρεμήσει και το πιθανότερο είναι να είναι κοντά μας σήμερα κάποια στιγμή της εκπομπής. Είναι καλά πάντως».

Εν συνεχεία μίλησε και η ίδια η παρουσιάστρια για όσα ειπώθηκαν από τον τραγουδιστή. «Επειδή βλέπουν και αγαπημένοι φίλοι και συγγενείς. Δεν θέλω να μου ανησυχείτε. Απλά είμαι υπερβολικά κουρασμένη. Οι δυνάμεις μου με εγκατέλειψαν. Ο μήνας έφτασε 6…Ο οργανισμός μου νομίζω αρχίζει να με αποχαιρετά σιγά σιγά. Θα κάνω μια προσπάθεια μπας και τη βγάλω καθαρή αυτή την εβδομάδα», εξήγησε.

Πηγή: peoplegreece.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...