Bellini με ροδάκινο!

8 Ιουλίου 2016

Υλικά συνταγής

 

  • ώριμα και γλυκά αρωματικά ροδάκινα
  • 250 ml πολύ παγωμένο Prosecco, σαμπάνια ή άλλο αφρώδη οίνο
  • φραμπουάζ
  • 2 σταγόνες λεμόνι
  • πρέζες ζάχαρη
  • Τριμμένο πάγο
Εκτέλεση

Πλένουμε και ξεφλουδίζουμε τα ροδάκινα και αφαιρούμε το κουκούτσι. Στη συνέχεια πολτοποιούμε τα φρούτα.

Ισομοιράζουμε σε δύο ποτήρια τον πολτό φρούτου, προσθέτουμε σε κάθε ποτήρι από 1 πρέζα ζάχαρη και 1 σταγόνα χυμό λεμονιού κι ανακατεύουμε.

Γεμίζουμε τα ποτήρια με πάγο και Prosecco. Γαρνίρουμε κάθε ποτήρι με ένα φραμπουάζ.

 

Για 2 ποτήρια


http://argiro.gr/


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ